LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bunları burda yendikya, orda yenilip çıkamasakda gam yemem.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 toggie said: Xobalt said: kingpin said: sevilla kalecisinin karnındaki siyah şerit nedir ya ? Kumar reklamını kapatmışlar. iddaa kumar değil yani :) bu bant hepsinde vardı. siyah olduğu için forma belli olmuyordu. bende sonradan çaktım :p bu arada bu muydu sevilla? o kadar övdüğümüz? bu ne be fake takım filan mı haha duda ne bi kere onu çözemedim. kendilerine çok güvenerek gelmişler
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bence abarttınız :p güzel oynadınız tebrikler de carlosa yazık olmuş :(
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 khala deplasmanda da fenere iyi verir bak, kaçırma derim
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 helal olsun valla bunlari da yendik hiç yoktan. :D
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 İşte Semih, sonra da Şentürk! Vururken Semih, gol olurken Şentürk!!! Ulan bu nası cümle, gerizekalı spiker (şimdi FBliler bunu kıskanmak olarak yorumlar:) ) Şansız bi gol yedi FB, arada Sevilla iyi oynadı ama iyi skor, geçer tahminimce turu. Tebrikler. Ayrıca Uğur Boral > Carlos.
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 abi hayatımda gördüğüm en çirkef takım sevilla olarak ünvan veriom..
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sevillaya bu maçta kötü oynadı diyen varsa bitch of bat gibi çıksın söölesin ne kadar iyi oynadıklarını tek tek açıklarım burda
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Fenerbahçe saçma sapan gol yiyor kardeşim buna bi önlem alınsın artık .Bir deil iki deil.
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 agalar tebrix. ama iyi değildi bence fener. biraz şans, biraz da karşı defansın mallığı. karşı takım da ii diildi.beraberlikti bencem açın hakkı.1-1 0-0 falan
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Darkwall said: abi hayatımda gördüğüm en çirkef takım sevilla olarak ünvan veriom.. eet zaten eskiden de böyleydi bunlar.2-3 sene önce kral kupası finalinde barcelona maçında delirtimşti alves beni kendini yere atmaktan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sevillayı modern 21. yüzyıl futbolu oynayıp bize büyük futbol zevki verdiği için teşekkür ediyoruz.
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Onu bunu bilmem ben beyler Fenerbahçe bu takımı eleyecek güçte ve bunu 2.maç herkes görecek!!! dp:bu arada burada kimler sevilla lehine konusup FENERBAHÇE'yi kim haksız yere ezdi ise hepsi g.t oldu ya ben ona seviniyorum başka birşeye değil.
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 abi bu hakem ispanyada olmucak demi? allaseniz olmasin. resmen adamlarin oyuna tarzi neyse ona gore duduk caldi.
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ;) edu sıçmasa ah bide adam 3 gol attı 2 gol yedirdi takıma ş.liginde
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 3-2 Fenerbahçe için de Sevilla için de avantajlı skor değil, hala ortada tur bana göre. Başa baş geçeceğini düşündüm maçın, öyle oldu. İspanya'daki maçta mutlaka 2 gol atması lazım FB'nin, ben burada 2 atan Sevilla'nın İspanya'da rahat 2 gol atacağını düşünüyorum. İnşallah tur atlarız, başarılar Fenerbahçe, şimdiden 2.maç için.
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Phyx said: KHALA AHAHAHAHAHAHSAHSHDFSDSDJF +1
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 khala said: 3-0 sevilla kazanır. kanoute(2),capel bekliyorum golleri umarım yanılırım. Revenant said: 3-0 biter kanoute x2 alves FromTheHell said: 0-2 veya 0-3 biter. fener ne gol atar ne de düzgün atak yapar. Polan said: Sevilla 3 - Fenerbahçe 0 Skor böyle valla.Geçmiş olsun şimdiden fenerlilere.İnşallah gelecek maçta az daha dikkatli oynarsınız...(Kimsin lan ben?sdsf) aytimania said: görürüz berabere bitermi bitmezmi Apache said: sevilla ya başarılar toggie said: Apache said: sevilla ya başarılar ehueh pek gerek yok aslında başarı dilemene sdfs. MERABAA.
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oh be hakkımızdı kazandık. gerildim gerçi yine maçın sonuna doğru.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Smoke said: Kuruluş tarihi 1905... check Uefa kazanmış... check Süper kupası var... check renklerinde kırmızı var... check tamam kesin yenicez. kilit nokta
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Krusty said: oh be hakkımızdı kazandık. gerildim gerçi yine maçın sonuna doğru. helal valla rakip kale yetmeki kendinize bile attınız : )
khala Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 skor çok sakat sevilla içerde gol atamadığı takım yok
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 g*t olmuş olabilirim, ama haala öterim sevilla kendi evinde alır bu maçı diye :p:p
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 çeyrek final oynarız ben söyliyim.bu sevillayla ispanyada fener berabere de kalır yenerde yani oyun açısından o kadar kalite farkı yok ki fener defans hatalarına gitti hep.edu çok hantal,ben % 100 uyuşturucu kullandığına inanıyorum o tipindeki gerizekalılık,surat ifadesi filan felaket.adamlar hızlı fener kontrollü oynuyo.carlos yazık oldu yetişir inşallah bidaki maça çok önemli.neyse bu kadar.tebrikler takımıma.geleni devirdik saraçoğlunda.
Öne çıkan mesajlar