Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Fenerbahçe - Sevilla ( 20.02.2008 - 21.45 )

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
Xobalt said:
kingpin said:
sevilla kalecisinin karnındaki siyah şerit nedir ya ?

Kumar reklamını kapatmışlar.

iddaa kumar değil yani :)

bu bant hepsinde vardı. siyah olduğu için forma belli olmuyordu. bende sonradan çaktım :p

bu arada bu muydu sevilla? o kadar övdüğümüz? bu ne be fake takım filan mı haha duda ne bi kere onu çözemedim. kendilerine çok güvenerek gelmişler
Sosyal ağlarda paylaş

3-2 Fenerbahçe için de Sevilla için de avantajlı skor değil, hala ortada tur bana göre. Başa baş geçeceğini düşündüm maçın, öyle oldu. İspanya'daki maçta mutlaka 2 gol atması lazım FB'nin, ben burada 2 atan Sevilla'nın İspanya'da rahat 2 gol atacağını düşünüyorum. İnşallah tur atlarız, başarılar Fenerbahçe, şimdiden 2.maç için.
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:
3-0 sevilla kazanır.

kanoute(2),capel bekliyorum golleri

umarım yanılırım.

Revenant said:
3-0 biter kanoute x2 alves

FromTheHell said:
0-2 veya 0-3 biter.
fener ne gol atar ne de düzgün atak yapar.

Polan said:
Sevilla 3 - Fenerbahçe 0

Skor böyle valla.Geçmiş olsun şimdiden fenerlilere.İnşallah gelecek maçta az daha dikkatli oynarsınız...(Kimsin lan ben?sdsf)

aytimania said:
görürüz berabere bitermi bitmezmi

Apache said:
sevilla ya başarılar

toggie said:
Apache said:
sevilla ya başarılar

ehueh pek gerek yok aslında başarı dilemene sdfs.

MERABAA.
Sosyal ağlarda paylaş

çeyrek final oynarız ben söyliyim.bu sevillayla ispanyada fener berabere de kalır yenerde yani oyun açısından o kadar kalite farkı yok ki fener defans hatalarına gitti hep.edu çok hantal,ben % 100 uyuşturucu kullandığına inanıyorum o tipindeki gerizekalılık,surat ifadesi filan felaket.adamlar hızlı fener kontrollü oynuyo.carlos yazık oldu yetişir inşallah bidaki maça çok önemli.neyse bu kadar.tebrikler takımıma.geleni devirdik saraçoğlunda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...