LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bunları burda yendikya, orda yenilip çıkamasakda gam yemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 toggie said: Xobalt said: kingpin said: sevilla kalecisinin karnındaki siyah şerit nedir ya ? Kumar reklamını kapatmışlar. iddaa kumar değil yani :) bu bant hepsinde vardı. siyah olduğu için forma belli olmuyordu. bende sonradan çaktım :p bu arada bu muydu sevilla? o kadar övdüğümüz? bu ne be fake takım filan mı haha duda ne bi kere onu çözemedim. kendilerine çok güvenerek gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bence abarttınız :p güzel oynadınız tebrikler de carlosa yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 khala deplasmanda da fenere iyi verir bak, kaçırma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 helal olsun valla bunlari da yendik hiç yoktan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 İşte Semih, sonra da Şentürk! Vururken Semih, gol olurken Şentürk!!! Ulan bu nası cümle, gerizekalı spiker (şimdi FBliler bunu kıskanmak olarak yorumlar:) ) Şansız bi gol yedi FB, arada Sevilla iyi oynadı ama iyi skor, geçer tahminimce turu. Tebrikler. Ayrıca Uğur Boral > Carlos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 abi hayatımda gördüğüm en çirkef takım sevilla olarak ünvan veriom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 yassak hemşerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sevillaya bu maçta kötü oynadı diyen varsa bitch of bat gibi çıksın söölesin ne kadar iyi oynadıklarını tek tek açıklarım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Fenerbahçe saçma sapan gol yiyor kardeşim buna bi önlem alınsın artık .Bir deil iki deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 agalar tebrix. ama iyi değildi bence fener. biraz şans, biraz da karşı defansın mallığı. karşı takım da ii diildi.beraberlikti bencem açın hakkı.1-1 0-0 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Darkwall said: abi hayatımda gördüğüm en çirkef takım sevilla olarak ünvan veriom.. eet zaten eskiden de böyleydi bunlar.2-3 sene önce kral kupası finalinde barcelona maçında delirtimşti alves beni kendini yere atmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 sevillayı modern 21. yüzyıl futbolu oynayıp bize büyük futbol zevki verdiği için teşekkür ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Onu bunu bilmem ben beyler Fenerbahçe bu takımı eleyecek güçte ve bunu 2.maç herkes görecek!!! dp:bu arada burada kimler sevilla lehine konusup FENERBAHÇE'yi kim haksız yere ezdi ise hepsi g.t oldu ya ben ona seviniyorum başka birşeye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 abi bu hakem ispanyada olmucak demi? allaseniz olmasin. resmen adamlarin oyuna tarzi neyse ona gore duduk caldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 ;) edu sıçmasa ah bide adam 3 gol attı 2 gol yedirdi takıma ş.liginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 3-2 Fenerbahçe için de Sevilla için de avantajlı skor değil, hala ortada tur bana göre. Başa baş geçeceğini düşündüm maçın, öyle oldu. İspanya'daki maçta mutlaka 2 gol atması lazım FB'nin, ben burada 2 atan Sevilla'nın İspanya'da rahat 2 gol atacağını düşünüyorum. İnşallah tur atlarız, başarılar Fenerbahçe, şimdiden 2.maç için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Phyx said: KHALA AHAHAHAHAHAHSAHSHDFSDSDJF +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 khala said: 3-0 sevilla kazanır. kanoute(2),capel bekliyorum golleri umarım yanılırım. Revenant said: 3-0 biter kanoute x2 alves FromTheHell said: 0-2 veya 0-3 biter. fener ne gol atar ne de düzgün atak yapar. Polan said: Sevilla 3 - Fenerbahçe 0 Skor böyle valla.Geçmiş olsun şimdiden fenerlilere.İnşallah gelecek maçta az daha dikkatli oynarsınız...(Kimsin lan ben?sdsf) aytimania said: görürüz berabere bitermi bitmezmi Apache said: sevilla ya başarılar toggie said: Apache said: sevilla ya başarılar ehueh pek gerek yok aslında başarı dilemene sdfs. MERABAA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 oh be hakkımızdı kazandık. gerildim gerçi yine maçın sonuna doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Smoke said: Kuruluş tarihi 1905... check Uefa kazanmış... check Süper kupası var... check renklerinde kırmızı var... check tamam kesin yenicez. kilit nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Krusty said: oh be hakkımızdı kazandık. gerildim gerçi yine maçın sonuna doğru. helal valla rakip kale yetmeki kendinize bile attınız : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 skor çok sakat sevilla içerde gol atamadığı takım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 g*t olmuş olabilirim, ama haala öterim sevilla kendi evinde alır bu maçı diye :p:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 çeyrek final oynarız ben söyliyim.bu sevillayla ispanyada fener berabere de kalır yenerde yani oyun açısından o kadar kalite farkı yok ki fener defans hatalarına gitti hep.edu çok hantal,ben % 100 uyuşturucu kullandığına inanıyorum o tipindeki gerizekalılık,surat ifadesi filan felaket.adamlar hızlı fener kontrollü oynuyo.carlos yazık oldu yetişir inşallah bidaki maça çok önemli.neyse bu kadar.tebrikler takımıma.geleni devirdik saraçoğlunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar