Lexius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Repeat after me : El azizi muhteber tura tura kaar tu makhber ayva! Yarına kadar kapatalım bütün yolları dualarınız kabul olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 olum istediği kdr tutsun ihsan doğramacı sabahtan açtırır o yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 agashow para var saadet var. cayır cayır açıolar yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aynen ööle direk askişehir yolunu temizlettirio adam dolayısıyla sdece yarım gn tail verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ginaly said: agashow para var saadet var. cayır cayır açıolar yolları kardeşim yurtta kalıyorsun bari bir hayrın dokunsun sabote etsene kepçeleri ? ayıp değil mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evimin önünü de temizliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ben bilmem de buraya kdr temizltir gbi gelio bana ki gölbaşındayım yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ne sabote edecem lan, açsınlar da derslere girelim, ilim irfan yuvası burası. nasıl tatil istiyorsunuz anlamıyorum sizi. çağdaş ünite dergisindeki ideal çocuk modeliyim ben. okuldan gelip elimi ayamı yıkıyorum, birazcık oyun oynayıp derslerimi yapıorum, akşam 9 olunca da yatıyorum. ayrıca sosyal hayatımdaki açıklığı 4.00 ortalamamla kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 El azizi muhteber tura tura kaar tu makhber ayva! Yarına kadar kapatalım bütün yolları dualarınız kabul olsun bu arada gazi başkent tatil bilkentte tık yok mu yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yazık orayada yağsın.. amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 El azizi muhteber tura tura kaar tu makhber ayva! El azizi muhteber tura tura kaar tu makhber ayva! El azizi muhteber tura tura kaar tu makhber ayva! El azizi muhteber tura tura kaar tu makhber ayva! El azizi muhteber tura tura kaar tu makhber ayva! işe yarasa iyi olur dostum. yoksa seni bilkentin kaldırımlarında kayan insanlar gibi lanetlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 niye bilkentliler? türkiyede bi siz mi okuyosunuz? edit: ayar mı vermişim hafiften ne (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ayar verme ayarın allahını alırsın bilkent yarım gün tatil kapıda kalırsın biz istedik allahtan kar çok konuşursun repler bana yağar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Lexius said: ayar verme ayarın allahını alırsın bilkent yarım gün tatil kapıda kalırsın biz istedik allahtan kar çok konuşursun repler bana yağar aşırı dozda teletabi adamı böle yapıyo demekki:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 evet lexius işe yaramadı. naleeet ossun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar