adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Çarşamba günü hatunla fenerbahçe maçını izliycez ama nerde izliyelim bilemedim bostancı göztepe arası(fenerbahçe falan istemiyorum pek) güzel genelde bayan insanların da bulunduğu bi yer bilen varmı? bide ben hatunun yanında küfür nasıl edicem ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bostancı sahilde cordon var, kız popülasyonu yüksek hem de ortam biyerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 etmiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 caddebostan barlar sokagında in bikaç yer var işte kalamışta bi nargilesi süper yer var ama maç ortamı nasıl bilmyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 " Dişi kişilikle maçı nerde izlerim?" çok dr jekyll ve mrs hyde bir başlık olmuş.. yarın dişiliğimi ön plana çıkartacağım ve maç izlemek istiyorum. ama sorun da yaşamak istemiyorum.. tarzı bişi sanki.. lol robinson +1 diyip kaçayım heman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 rahat rahat ediceksin.. onceden de diyeceksin.. uyaracaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 biz birahaneye gidiyoruz kızlı erkekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 biz birahaneye gidiyoruz kızlı erkekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 DEJAVU???? FORUMDA BAYAN ÜYELER VAR.ACABA KENDİLERİNE "KIZ,HATUN" GİBİ SÖZLER SÖYLENDİĞİNİ BİLİYOLAR MI? la hüso benim kız geldi bi geliom he hö la şıı ya hatunla gezcez de abdül bi mekan adı ver hadi hemşo yerine kız arkadaşımla sokağa çıkacağız batuhan, güzel yer biliyorsan söyler misin? ya sevgilim geldi 2 dakkaya gelirim bekle şeklinde konuşsak? acaba kızlarda bizim için AYOLL KIZ BENİM MANDA ÖKÜZ GELDİ BEKLE GELİYORUM veya BENİM BALTAYLA İŞİM VAR SONRA KONUŞURUZ şekinde konuşuyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 konuşmazlar mi.. Bana derken de oyle muhabbetler oluyor, sevgilileri hakkinda oyle konusanlar mevcut. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ahahuaha benim balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tellos said: caddebostan barlar sokagında in bikaç yer var işte Evet hatunla maç izlemek için güzel ortam caddebostan barlar sokağı.. Bostancıyı tavsiye etmem çünkü bazen maçın ortasında denyonun teki kalkıp "HAY ANNENİ.." şeklinde girebiliyor sonra kavga çıkıyor falan.. Barlar sokağı daha düzgün oluyor bostancıya nazaran.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bak cordon olabilir o aklıma yattı garsonlarda tanıdık ama maç parası alıyo şerefsizler:D ayriyeten hatun demenin nesi kötü onu anlamadım ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 evde izleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 heracles de plazma vardı acaba onlaramı gitsek heracles evin anahtarını versene hafuheaufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Maçkoliksen bağlat eve bi Lig tv,maç yerine canlı müzik için falan dışarı çıkarırsın hatunu .Stadyum dışında anlamıorum topluca bir mekanda maç izlemeleri oldum olası =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Killer said: FORUMDA BAYAN ÜYELER VAR.ACABA KENDİLERİNE "KIZ,HATUN" GİBİ SÖZLER SÖYLENDİĞİNİ BİLİYOLAR MI? kız arkıma ben maitam ne haber diyorum (genelde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Llama said: Killer said: FORUMDA BAYAN ÜYELER VAR.ACABA KENDİLERİNE "KIZ,HATUN" GİBİ SÖZLER SÖYLENDİĞİNİ BİLİYOLAR MI? kız arkıma ben maitam ne haber diyorum (genelde) Benim nice arkadaşım kendine "ne güzel hatunum" gibi kelimeler kullanıyo mesela.. Llama destek olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 eisenheim said: evde izleyin..maça yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 maç izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Killer said: FORUMDA BAYAN ÜYELER VAR.ACABA KENDİLERİNE "KIZ,HATUN" GİBİ SÖZLER SÖYLENDİĞİNİ BİLİYOLAR MI? BAYAN ne ya öfff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 killer sen kız arkadaşına sevdiceğim mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ben artik hic bisi demiorm.. eskiden derdim. gel. git. olmaz oldu bile. keh keh. barlar sokagi guzel fikir, benzine git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Killer said: DEJAVU???? FORUMDA BAYAN ÜYELER VAR.ACABA KENDİLERİNE "KIZ,HATUN" GİBİ SÖZLER SÖYLENDİĞİNİ BİLİYOLAR MI? bununla yasayabiliyoruz, sorun degil. ayrica benim baltadan cok "benim öküz" "benim herif" daha gozde benim icin, ama iyiymis, kullanirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 tellos said: caddebostan barlar sokagında in bikaç yer var işte en iyi de orda izlersin kanımca , kordona gitme.erkek fazla be bence orda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar