Slat Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sir said: ha mesele şu, kürt halkı hiçbi kazanım elde etmeden bu sorun çözülebilir mi? nah çözülebilir. Asala'ya hiç taviz verdik mi? Ama bitti taviz vermeden di mi? Demek ki nah değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aslında kadınların örtünmesiyle çözülmez o adaba/ahlaka aykırı giyinme. erkeklerin kafalarının ağlardan arındırılmasıyla olur. kadın saçı görünce azan herifin suçudur bu, kadının değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kizlar teklif etse bence sorun kalmaz, suc erkeklerde degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fightersfight said: Redeagle said: Nutuk'ta yazanlarla senin siyasi görüşün doğrultusunda bugüne yaptığın hayali uyarlamalar arasında fark var. Anlayamadın bunu. dünya mı anlamadı? bu yüzdenmi fransada,almanyada,usade,isveçtte,isviçrede,danimarkada,norveçte,Kanadada, BU YUZDENMI TURBAN SERBEST?Hatta kamu çalışanları bile takabiliyor? Bir siz akıllısınız özgürlügü biliyorsunuz bütün dünya GERİZEKALİMİ? saydığın ülkelerin tümünde kadınlar parlamento dahil her alanda erkeklerle eşit düzeye gelmiş ve tüm haklarını elde etmiş durumdalar. üstelik müslümanlar azınlık durumundalar ve azınlık durumunda kalmaları ve hristiyan toplumu içinde erimeleri de garanti altına alınmış durumda. bizim ülkemizde ise türban bir siyasi simge ve daha önce söylediğim gibi burs vs çıkar sağlanarak türbanlı sayısı sürekli arttırılıyor. nihai amaç türkiyede geçmişteki sağ-sol gibi bir laik-antilaik tartışması yaratıp ülkeyi huzursuzluk bölünmüşlük ve güvensizlik ortamına sokmak. türban takanlar için de ölümcül bir tehlikedir , sonuçta hepimiz bu vatanda yaşıyoruz ve her gün emperyalizmin onu nasıl hoyratça yağmaladığını izliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sir said: tek tek ders gibi açıklayayım mı evladım? bak şimdi siyaset yaparken hitap ettiğin bir kitle vardır, di mi? o kitleye bi vaatte bulunursun ve karşılığında o kitleden oy istersin. bu durumda tabiki tek taraflı olamaz, halka yaptığın her siyasi açıklamanın bir geri dönüşümü olur. burada sözkonusu kitlemiz ne? apo'yu halk kahramanı olarak gören kitle. yapılmak istenen ne, apo'yu bu kitleyle konuşturmak/buluşturmak ve böylelikle bu kitlenin belirli bi şekilde davranmasını sağlamak. ha mesele şu, kürt halkı hiçbi kazanım elde etmeden bu sorun çözülebilir mi? nah çözülebilir. işbu kazanımları da belirleyecek olan apo ve siyasi uzantıları olacaktır, çünkü kitle onu dinlemektedir, devleti dinlememektedir. yani neymiş: tuncay özkan orda laf salatası yapmıyo, basbaya kürt sorunu için, apo aracılığıyla bir siyasi çözüm önerisinde bulunuyo. eh, bunun da adı bir teröristle siyasi işbirliğine girmektir, neresinden bakarsanız bakın. akpnin farklı isimlerinde her defasında teröriste verilen hakları genişleterek çıkardığı eve dönüş af vs yasaları yüzünden teröristler yüzlerce hapisten çıkıp dağa döndü. apo yakalandığı anda davasını satmış yalan dolan bir adam olarak vereceği demeçlerle kürtleri pkkdan uzaklaştırıp devlete yarar sağlayabilir. ortada terör örgütüyle ya da öcalanla yapılacak bir anlaşma söz konusu değildir. hatta hapisteki spor yapma vs haklarını elinden alacağınızı söylemeniz bile büyük ihtimalle gerekli demeçleri vermesine yeterli olacaktır tuncay özkan hakkında ancak çarpıtılmış şeyler okuduğun , kendisini ve davasını izlemediğin tanımadığın için önyargın senin onun sözlerini tersten anlamana sebep oluyor. zaman vakit gibi birkaç gazete ve köşe yazarını okumakla yetinmeyip karşıt fikirleri de öğrenmeye çalışmanı tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 slat iyi de sen devlet olarak apo'yu önemli kişi, insanlara hitap eden biri olarak muhatap alıyosun, varlığını, kimliğini, temsil ettiği hareketi tanımış oluyosun ve onu herhangi bi siyasi harekette kullanman demek, zaten mekanizmanın içine dahil etmen ve söz hakkı vermen demek oluyo. bu arada tamamen aponun veya sözcülerinin bi şekilde kendi kitlesiyle konuşacağını ve o kitleyi yönlendireceğini varsayarak konuşuyorum, tuncay özkanın da "siyasal açılımla" bunu kastettiğini düşünüyorum. kastetmediyse düşündüğümden de manipülatif, berbat bi adammış derim ne diyim =) ama doğru fikre doğru, yanlış fikre yanlış demesini öğrenmek lazım, kim söylerse söylesin. e oha karşılığında oy almıycak zaten, apo siyasete atılmayacağına göre! bak bakayım öyle mi demişim? zaman veya vakit okuduğumu nerden çıkardın, pardon? ha sizin fikirlerinize katılmayanlar illa dinci-muhafazakar kesim olmak zorundaydı di mi..apo'ya demeç verdirmek de dediğim şeye geliyo bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 biraz vakte ihtiyacın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Tamamını okumadım da, devlet olarak bir terör örgütüyle masaya oturmanın yanlış olduğunu düşünmekle beraber, elimizdeki liderlerini de kullanmakta sakınca olmayacağını düşünüyorum. Ha nasıl kullanılır "masaya oturmadan" ona kafa kırmadım açıkçası, birileri kırıp kullanırsa çemkirmem ama. Tuncay Özkan'ın laflarında övgü göremedim şahsen. Dipnot olarak ekleyeyim, çoğu görüşü doğru gelse de hiç sevmem kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Gece yattım sabah ben uyanana kadar ne post kasmışınız öyle ya? Geri kaldım abi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bektaşiye sormuşlar neden namaz kılmıyorsun,kuranda yazıyor namaza yaklaşmayın diye demiş.hayır ayetin başında sarhoş iken namaza yaklaşmayın yazıyor demişler, bektaşi o kadar din alimi olsam imam olurdum demiş. buradaki bu muhabbette buna benziyor.tuncay özkanın laflarının tümünden değilde bir parçasını almak, ona teröristle işbirliği yapıyor demek.bununla beraber bu arkadaşların akpyi türbani müslümanları savunması, forumda allahın varlığını ispatlamaya çalışması.komik şeyler bunlar. önce doğru olun sonra sizi takdir edelim.taraflı çarpıtan yazılar yazan, 222a mitingine gidenlere sakarya caddesinde içkilerini yudumlayıp anıt kabire gittiler diye yazan gazatelerin tuncay özkan hakkındaki haberlerine güvenen ve islamcı olduklarına dair imalarda bulunan bu arkadaşlara güven sağlamaları için tarafsız olmalarını dilerim.buradaki kimse bunlara kanmaz.yaptıklarınız yalnızca komikliğinizi ve seviyenizi belli ediyor.lan lun konuşarak tuncay özkan karşıtı olunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 dincilerde haber yalanlama ve provokasyon mantigi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=12588544 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bu sözleri söylemiş mi söylememiş mi bilmem ama bariz apoyla birlikte hareket edelim denmiş ordaki sözlerde. anahtar sözcükler: "apo'nun bugünkü siyasi açılımı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 aquila said: kizlar teklif etse bence sorun kalmaz, suc erkeklerde degil. "üniversitede kızlar teklif ediyormuş lan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 odiflame said: önce doğru olun sonra sizi takdir edelim.taraflı çarpıtan yazılar yazan, 222a mitingine gidenlere sakarya caddesinde içkilerini yudumlayıp anıt kabire gittiler diye yazan gazatelerin o haberi hiç görmedim, nerdeymiş o yav :) printerdan bastırıp odama poster gibi asayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Bone said: odiflame said: önce doğru olun sonra sizi takdir edelim.taraflı çarpıtan yazılar yazan, 222a mitingine gidenlere sakarya caddesinde içkilerini yudumlayıp anıt kabire gittiler diye yazan gazatelerin o haberi hiç görmedim, nerdeymiş o yav :) printerdan bastırıp odama poster gibi asayım. 2 şubattan sonra ki akit,vakit,nakit, gazetesinde yazıyordu.tarihini unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Griswold said: Tamamını okumadım da, devlet olarak bir terör örgütüyle masaya oturmanın yanlış olduğunu düşünmekle beraber, elimizdeki liderlerini de kullanmakta sakınca olmayacağını düşünüyorum. Ha nasıl kullanılır "masaya oturmadan" ona kafa kırmadım açıkçası, birileri kırıp kullanırsa çemkirmem ama. Tuncay Özkan'ın laflarında övgü göremedim şahsen. Dipnot olarak ekleyeyim, çoğu görüşü doğru gelse de hiç sevmem kendisini. bunun cevabını defalarca verdim masaya oturmak falan yok adam haftada fazladan bir saat spor yapma hakkı gibi ufak tefek şeyler karşılığı dahi hücresine sokulan bir gazeteciye röportaj maiyetinde kendi tabanına devletin yanında durmalarını öğütleyen mesajlar verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sir said: ben övdü demiyorum, zaten tuncay özkana bu konuda katılıyorum da. ama bu "kullanma" şekli çok önemli, apo babasının hayrına gidip de "sayın pkk lütfen silah bırakınız, kürtler lütfen rahat olunuz" demez, devletten birtakım tavizler isteyecektir, e bu da nihayetinde masaya oturmak olacaktır, bir pazarlık dönecektir. bizim kürt sorununu çözmek için apo'ya ihtiyacımız olduğunun bir göstergesi olacaktır bu "kullanma". aynen bu olur durum ve bunu biz siyaset tarihinde demirel siyaseti diye nitelendiririz ki gayet kişiliksiz bir siyasettir efem . ben alıntımı yaptım , yorumumu yaptım oraya , keza nasıl bir yorumum olduğumu başlığımdan zaten öğrenebilirsiniz , nasıl bir karalamadır ki bu yani , azcık sakin olun . tuncay özkan'ın zamanında demirelin söylediği ve verdiği kürtlere vaatler gibi bir siyaset ve reyting kaygısındaki iğrençliğineydi tepkim . akp'nin herhangi bir olumsuzluğuna verdiğiniz tepki kadar da doğaldır yani . sana göre zaman boş bir gazete ,bana göre cumhuriyet boş ; fikirlerimize yakın gazeteler okuyoruz ve üstüne yorumlar yapıyoruz , hepsi bu . tartışıyoruz , demokrasi diyoduk ya , ha o =) edit : ben gülmekten katılıyorum tuncay özkan'a , alıntımdan yanlış anlaşılmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 yedim bitirdim kendimi burda karşıt görüşleri okuyun anlayın , bu iş böyle olmaz , sorunlar böyle çözülmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar