Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fightersfight said: bir devlet, hiçbir zaman ama asla hiçbir zaman bir teröristi hiçbirşey için kullanmaz. ZUAHAHAHAHAH Zavallı bu dinciler ya, Tuncay Özkan'ın 1,5 sene hesaplarını kurcaladılar, açık aradılar ama bulamadılar.. Ee birşey bulamayınca böyle saçma şeylerden saldırmak zorunda kalıyorlar ne yapsınlar yazık :/ sir said: devlet teröristlerle masaya oturmazdı hani? Malik, Sir bana orda PKK'yı veya apoyu öven, masaya oturalım, yardım edelim vs diyen bir cümle gösterin.. Ayrıca tam yazı metni bu mu acaba o da var.. Yavşak filan demez normalde ama çok sinirlenmiş olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 zavalli dinciler mi? Eger dinci olmadıgımı kanıtlarsam ne olacak?* + bir devlet teröristi kullanabilir mi kullanamaz mı? Kullanırsa nolur bunu söyle. sen daha çok işin kumaşında türbanındasın. İmaj önemlidir tabi. +teröristi kullanmak onunla işbirligi yapmak mıdır degil midir? bu sorularım sana degil daha çok bilgi sahibi olanlara. edit/dasaaa: bir de soru eki -mi leri ayırdım elim değmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fightersfight said: zavalli dincilermi? Eger dinci olmadıgımı kanıtlarsam bu lafını nerene sokarsın? + bir devlet teröristi kullanabilirmi kullanamazmı? Kullanırsa nolur bunu söyle. söyleyemezsin tabi daha ÖSS falan kasıyosun seni aşar bu konular sen daha çok işin kumaşında türbanındasın.İmaj önemlidir tabi. +teröristi kullanmak onunla işbirligi yapmak mıdır degilmidir? bu sorularım sana degil daha çok bilgi sahibi olanlara,hadi canım. + Devlet teröristi kullanır, ağzından laf alır, istihbaratını kullanır genelini yapar. Bütün dünyada gayet normal olan birşeydir. +Teröristi kullanmak işbirliği yapmak değildir, çeşitli yollarla faydalanılabilir. Ama senin o 2 gramlık beynin idrak edemeyeceği için kendi yarattığın o yanılsamalar dünyasında böyle şeyler olmayabilir, orda herşey tek düzedir, müzelerde ayaklar yıkanır, baş örtüsü özgürlüktür falan... Sen takıl o mekanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fightersfight said: zavalli dincilermi? Eger dinci olmadıgımı kanıtlarsam bu lafını nerene sokarsın? + bir devlet teröristi kullanabilirmi kullanamazmı? Kullanırsa nolur bunu söyle. söyleyemezsin tabi daha ÖSS falan kasıyosun seni aşar bu konular sen daha çok işin kumaşında türbanındasın.İmaj önemlidir tabi. +teröristi kullanmak onunla işbirligi yapmak mıdır degilmidir? bu sorularım sana degil daha çok bilgi sahibi olanlara,hadi canım. Dinci lafını sana söylememiştim çünkü senin ne olduğun belli değil, Barlas gibi fırıldak bişisin.. Bir devlet hiçbir zaman terröristi kullanmaz lafı senin ne kadar BİLGİSİZ ve tarihten bihaber olduğunu gösterir.. Kendi küçük aklınca herşeyi öğrenmişsin ama bir tek bilmediğin konularda konuşmamayı öğrenememişsin yazık.. Ne alaka ama cevap vereyim genede, 3 sene kastım ÖSS ama şu an kasmıyorum.. Ha 3 senede anca girmişsin sen salaksın ben senle tartışmam modlarındaysan diyecek birşey yok acınası haldesin.. Ne yaptın 7 sene önce Nebula'da fishing kasarken Harun Yahya kitabı falan mı çektin yazık olmuş sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 LathspeLL said: fightersfight said: zavalli dincilermi? Eger dinci olmadıgımı kanıtlarsam bu lafını nerene sokarsın? + bir devlet teröristi kullanabilirmi kullanamazmı? Kullanırsa nolur bunu söyle. söyleyemezsin tabi daha ÖSS falan kasıyosun seni aşar bu konular sen daha çok işin kumaşında türbanındasın.İmaj önemlidir tabi. +teröristi kullanmak onunla işbirligi yapmak mıdır degilmidir? bu sorularım sana degil daha çok bilgi sahibi olanlara,hadi canım. + Devlet teröristi kullanır, ağzından laf alır, istihbaratını kullanır genelini yapar. Bütün dünyada gayet normal olan birşeydir. +Teröristi kullanmak işbirliği yapmak değildir, çeşitli yollarla faydalanılabilir. Ama senin o 2 gramlık beynin idrak edemeyeceği için kendi yarattığın o yanılsamalar dünyasında böyle şeyler olmayabilir, orda herşey tek düzedir, müzelerde ayaklar yıkanır, baş örtüsü özgürlüktür falan... Sen takıl o mekanda. Devlet teröristi kullanmaz.Agzından laf alır.Agızdan laf almak kullanmak degil SORGULAMAKTIR. Bunu gerekli merciler zaten yapıyordur. +Teröristi kullanmak işbirligi yapmaktır. Teröriste bak sen bana lazımsın bana şunları ver dersen, Bu adam "YOK VERMIYCEM" diyebilir.yok vermiycem derse zorla verdirtemezsin.bu yüzden işbirligi yapman gerekebilir. ama senin o 2 gramlık beynin idrak edemeyecegi için kendi yarattıgın o yanılsamalar dünyasında böyle şeyler olmayabilir,orda herşey tek düzedir,"türkiye laiktir laik kalacak" sloganları atılır,"ya sev ya terket" denir."baş örtüsü özgürlük degildir" denir.sen takıl o mekanda.(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fightersfight said: sg-1 said: Ha iyi, teröristlerden istihbarat almayalım o zaman, faytonis yüzümüze tükürür sonra. Teröristten istihbarat alınamz zaten,teröristin istihbaratına mı güvenilir bu kadar da mı akılsızsın? terörist yada bir suçludan sorgulama alınır sadece,ne istihbaratı? Bilginin olmadıgı konulara atlama. lan adamın adı üstünde terörist birde istihbarattan bahsediyor. Yuh faytonis daha ben sana ne diyeyim, hadi aklın yok burnunun deliği de mi yok, sorgu esnasında alacağın bilgiye ne ad verilir: istihbarat. Vereceği bilgilere güvenmiyorsak neden sorgulayacağız o zaman? Peh, kimlerle tartışıyoruz yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Çamur at izi kalsın politikası tipik. VE ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRBİRİNİZLE DÜZGÜN TARTIŞIN. TARTIŞMA ADABINI BİLMİYORSANIZ BURASI DENEME ALANINIZ DEĞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalisthllwndr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fightersfight said: sg-1 said: Ha iyi, teröristlerden istihbarat almayalım o zaman, faytonis yüzümüze tükürür sonra. Teröristten istihbarat alınamz zaten,teröristin istihbaratına mı güvenilir bu kadar da mı akılsızsın? terörist yada bir suçludan sorgulama alınır sadece,ne istihbaratı? Bilginin olmadıgı konulara atlama. lan adamın adı üstünde terörist birde istihbarattan bahsediyor. MİT'in bugün pkk kamplarına ajan sızdırarak oralardan yirmişer yirmişer terörist getirten ve sorgulayan bir sistemi var. ve bu sistem yıllardır pkkya karşı verilen mücadelenin önemli bir kısmını oluşturuyordu. ayrıca evet abdullah öcalanı önder olarak gören ve sözünü emir sayan gerçek bir kitle vardır. öcalan daha yakalandığı anda yıllar yılı kaçtığı 30 bin vatandaşını öldürtüp bebek katili ünvanı kazandığı ülkeye yardım etmekten bahsetmiştir. bu dönek , satılmış ve işbirliğine hazır adamı çıkarlarımız dahilinde konuşturmak çok uygun olacaktır. Tuncay Özkan'ın ifadelerinde Öcalan'a övgünün izi yoktur. bunun dışında , bu ülkenin liderlerinin(başbakan ve cumhurbaşkanının ikisinin birden) odasına kendi resmini asan ve çıkar için Kabe'nin yanındaki osmanlı kalesini yıkıp yerine otel diken arap kralının ayağına gidip ona bugüne kadar çok nadide 3-5 kişiye verilmiş bir nişanı vermesi akıl alır iş değildir. öcalan gibi bir adamın kullanılarak devlete yarar sağlanmasıyla , bu şekilde bir kralın ayağına gidilip ülkenin küçük düşürülmesi arasında hiçbir alaka benzerlik yoktur. tuncay özkana yapılan hakaretleri ise cehaletinizin ve aymazlığınızın bir göstergesi olarak kabul ediyorum.tüm bunlar bilip bilmeden konuşup , yaşanılan toplumun değerlirini sorgulamadan kabul edip vicdan denen sorundan kurtulan onun yerine tanıdıklar ne der korkusu içine işeyen sözde ''muhafazakar'' kesimden , veyahut özgürlük adı altında bir milletin bütünlüğünü , liberal piyasayı uygulamak adın bir memleketi borçlandırmayı , topraklarını özelleştirmeyi(satma) savunan ve kendini ''liberalist'' sanan kesimden olduğunuzu ya da hiçbir kesime ait olmayıp sadece her açılan başlığa atlayıp , kulaktan dolma bilgilerle konuşan insanlar olduğunuzu gösteriyor. şunu bilin ki TUNCAY ÖZKAN ı karalamak sizin gibi basit insanları aşan bir iştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sg-1 said: fightersfight said: sg-1 said: Ha iyi, teröristlerden istihbarat almayalım o zaman, faytonis yüzümüze tükürür sonra. Teröristten istihbarat alınamz zaten,teröristin istihbaratına mı güvenilir bu kadar da mı akılsızsın? terörist yada bir suçludan sorgulama alınır sadece,ne istihbaratı? Bilginin olmadıgı konulara atlama. lan adamın adı üstünde terörist birde istihbarattan bahsediyor. Yuh faytonis daha ben sana ne diyeyim, hadi aklın yok burnunun deliği de mi yok, sorgu esnasında alacağın bilgiye ne ad verilir: istihbarat. Vereceği bilgilere güvenmiyorsak neden sorgulayacağız o zaman? Peh, kimlerle tartışıyoruz yav. sorgu esnasında alınan bilgi güvenilir degildir.bu yüzden sorgulamak,"kulllanmak" degildir.Bu sorgu işini zaten TSK yapıyordur. Verecegi bilgilere güvenmiyorsan,verdigi bilgiyi alırsın,güvenilirliligini kontrol ederisin.bu sana haber olur. Bilgi olmadan güvenilirligi nasıl kontrol edebilirsin ki? önce bilgi lazım. bunu kendi başına düşünemiyormusun benimmi söylemem gerekli illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 nerden biliyorsun ogrenmedigimi?tabiki okuyup ogreniyorum kimseyle sidik yarıştırdıgım yok zaten benle yarıştırmak isteyenler var onlarda küfür ediyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sen kufuru daha iyi bilirsin ozelden dokturuyordun nede olsa kimse bisi cakmaz diye salak doluya bura ayni scutan 3-4 defa banlaninca uslandin ama RTE gibi iste, ayni suctan defalarca partileri sutlaniunca ayni akilalri baslarina geldi gecmis baglarini reddedip senin gibi takildilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 fightersfight said: sg-1 said: fightersfight said: sg-1 said: Ha iyi, teröristlerden istihbarat almayalım o zaman, faytonis yüzümüze tükürür sonra. Teröristten istihbarat alınamz zaten,teröristin istihbaratına mı güvenilir bu kadar da mı akılsızsın? terörist yada bir suçludan sorgulama alınır sadece,ne istihbaratı? Bilginin olmadıgı konulara atlama. lan adamın adı üstünde terörist birde istihbarattan bahsediyor. Yuh faytonis daha ben sana ne diyeyim, hadi aklın yok burnunun deliği de mi yok, sorgu esnasında alacağın bilgiye ne ad verilir: istihbarat. Vereceği bilgilere güvenmiyorsak neden sorgulayacağız o zaman? Peh, kimlerle tartışıyoruz yav. sorgu esnasında alınan bilgi güvenilir degildir.bu yüzden sorgulamak,"kulllanmak" degildir.Bu sorgu işini zaten TSK yapıyordur. Verecegi bilgilere güvenmiyorsan,verdigi bilgiyi alırsın,güvenilirliligini kontrol ederisin.bu sana haber olur. Bilgi olmadan güvenilirligi nasıl kontrol edebilirsin ki? önce bilgi lazım. bunu kendi başına düşünemiyormusun benimmi söylemem gerekli illa. Sorgu esnasında alınan bilgi elbette ki doğrudan kullanılan bilgi değildir. Sen TSK'nın tek bilgi kaynağının sorgu olduğunu mu sanıyordun?! Doğrulatmak, onaylatmak için kullanılır, sonuçta yine kullanılır ve sonuçta yine istihbarattır. Önce istihbaratın kelime anlamını öğren. Ayrıca bu bilginin maksimum doğrulukta olmasını sağlamak için de yasalar vardır, ceza indirimi sağlayan türden ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Benim yazılarımı hafif değiştirip geri yazınca üstün oldun hemen dimi :D Ya tam bebe bu herif lol. Adam istihbarat denen şeyi bilmiyor daha. "Okuyorum" diyorda, beyin olmadan okusan bişey farketmiyor Kİ bunun örneğini sen bu foruma girdiğinden görüyoruz :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ayrıca hala türban takmanın özgürlük olduğunu iddia eden ukalaların özgürlüğün ne olduğunu ZERRE bilmediğinide biliyoruz, biliyorlar, söylüyoruz, söyleyecekler. Ha ayrıca sen dincisin newdonis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 LathspeLL said: Benim yazılarımı hafif değiştirip geri yazınca üstün oldun hemen dimi :D Ya tam bebe bu herif lol. Adam istihbarat denen şeyi bilmiyor daha. "Okuyorum" diyorda, beyin olmadan okusan bişey farketmiyor Kİ bunun örneğini sen bu foruma girdiğinden görüyoruz :). ya tam bebe bu herif lol. adam istihbarat denen şeyi bilmiyor daha."okuyorum" demiyorda, beyin olmadan okusan bişey farketmiyor Kİ bunun örnegini sen bu foruma girdiginden görüyoruz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Çelik ayna yaptı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 LathspeLL said: Ayrıca hala türban takmanın özgürlük olduğunu iddia eden ukalaların özgürlüğün ne olduğunu ZERRE bilmediğinide biliyoruz, biliyorlar, söylüyoruz, söyleyecekler. Ha ayrıca sen dincisin newdonis :) Ayrıca hala türban takmanın özgürlük olmadıgını iddia eden ukalaların özgürlügün ne oldugunu ZERRE bilmediginide biliyoruz,biliyorlar,söylüyoruz,söyleyecekler. Bununla beraber din gereği olan örtünme, kısaca belirtmek gerekirse, denebilir ki; kadınların sıkıntı çekmesine yol açmayacak ve adaba aykırı olmayacak şekilde basit olmalıdır. Örtünme şekli kadını hayatından, varlığından tecrit edecek bir şekilde olmamalıdır.”Atatürk’ün Söylev ve Demeçleri, II. Cilt,s. 87 sana göre Atatürk zerre kadar bilmiyormuş,yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=300770 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Kadının özgürlüğünü alan, onları köle haline getiren Türban'a "özgürlük" demek anca senin gibi özgürlük nedir bilmeyen dinci zavallıların söyleyeceği sözlerdir. Ayrıca 2 gün önce dinci liderlerinden öğrendiğin yeni "Atatürk söylemlerini yanlış özümseme ve çarpıtma" eylemlerini kimseye yediremezsin. Kafana darbe yumruğu lazım senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Slat said: Malik, Sir bana orda PKK'yı veya apoyu öven, masaya oturalım, yardım edelim vs diyen bir cümle gösterin.. ben övdü demiyorum, zaten tuncay özkana bu konuda katılıyorum da. ama bu "kullanma" şekli çok önemli, apo babasının hayrına gidip de "sayın pkk lütfen silah bırakınız, kürtler lütfen rahat olunuz" demez, devletten birtakım tavizler isteyecektir, e bu da nihayetinde masaya oturmak olacaktır, bir pazarlık dönecektir. bizim kürt sorununu çözmek için apo'ya ihtiyacımız olduğunun bir göstergesi olacaktır bu "kullanma". yoksa sahte imzalarla beyanat verdirmeyi, veya işkence zoruyla ağzından laf alıp kaydetmeyi falan mı düşünüyodunuz? bütün dünyanın gözü önünde apo'yu kürt sorununda bir aracı olarak kullanmak ve kürt halkını apo ile telkin etmek, pkk ile masaya oturulması demektir. ve her ne kadar içimize sinmese de, bomba yağdırmaktan daha doğru bir çözüm olduğu kesindir. hayır ben şunu anlamadım, siz dtp'ye bile terörist, çıksınlar dağa onları da bombalayalım demiyo muydunuz? nedir bu 180 derece dönüş? tuncay özkan söyleyince mi aklınıza yattı? biz söyleyince altında bi bit yeniği arıyodunuz heralde.. apo'ya gerek kalana kadar dtp aracılığıyla pkk'yı durdurabilmeliydik, ama daha doğru dürüst bi tartışma bile yapılmadan bombaları yağdırmaya partiyi de kapatmaya başladık. tabi pkk'nın içinde de bir çatışma sözkonusu, dtp'nin yöntemini benimsemeyen, siyasi kanadı tümüyle reddeden bi kesim var. ayrıca dtp de kendisine verilen güveni sarsan açıklamalar yaptı ve elindeki fırsatı iyi değerlendiremedi. zart diye özerklik istiyoruz denir mi ulan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ben daha ciddi bir soruna dikkatinizi çekmek istiyorum. Faytonis isimli arkadaşımız nasılsa banlanacam diyerek dandik bir nick almış fakat banlanmadığı için bu nick üzerine yapışmış durumdadır. Arkadaş şu an madur durumda. Modlardan gerekli özeni göstermelerini rica ediyorum. Karizmatik nickli feykler istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Topik tartışılmıyacaksa kilitleyeceğim. Kişisel ayar vermeye çalışma bölümü değil burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 LathspeLL said: Kadının özgürlüğünü alan, onları köle haline getiren Türban'a "özgürlük" demek anca senin gibi özgürlük nedir bilmeyen dinci zavallıların söyleyeceği sözlerdir. Ayrıca 2 gün önce dinci liderlerinden öğrendiğin yeni "Atatürk söylemlerini yanlış özümseme ve çarpıtma" eylemlerini kimseye yediremezsin. Kafana darbe yumruğu lazım senin. yurtdışında üniversitelerde okuyan,yada türbanını çıkarıp üniversiteye girmiş kadınlar nasıl köledir? nasıl özgürlüksüzlüktür? Köle olan kadının üniversitede ne işi olur? AÇIP NUTUK U OKU SAYFASI VE CILDI YAZIYOR FINDIKKIRAN! AKSİ YAZIYORSA KOYAR KANITLARSIN. Adamın önüne gerçekleri koyuyorsun,inadına reddediyor,çünkü tek tutanagı o. Bir insana gerçekleri ve yaşamı arasinda seçim yapmasını istersen,yaşamını seçer tıpkı senin gibi.çünkü şimdiye kadar inandıgın ve hayatını adadıgın şeyler yalan çıkınca senin hayatında boşa gitmiş olur.ve bunu reddedersin. aynı "Nutuk" u reddetmen gibi. Kafana bu belgeleri vurmak lazım senin,ama o zamanda reddedersin,Basımevi yanlış basmış diye. hadi yol al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Nutuk'ta yazanlarla senin siyasi görüşün doğrultusunda bugüne yaptığın hayali uyarlamalar arasında fark var. Anlayamadın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar