Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da da okullar tatil.

GERGE

Öne çıkan mesajlar

odtünün "tatil yok" larını bilmezmisiniz?

5 sene lojmanlarında yaşadım, kolej tatil olunca üni bölümlerien giderdik arkadaşlarla u tip "tatil olmayan" günlerde 5 senede bi kere adam akıllı ders işlendigine tanık olmadım ben. zaten hala kar küreme makinası filan almadılarsa kampüse girdikten sonra fakültelere ulaşana kadar zatem öglen-aksamüstü olur
Sosyal ağlarda paylaş

Bilkent yarım gün tatil?!

NE saçma şey bu ya hay a.k! Benim dersler 1.30 dan sonra başlıyor ben insan değil miyim kötü hava koşulları beni etkilemesin?

2 senedir doğru düzgün kar yağmadı ankaraya 1 gün tatili mi çok görüyorlar nedir? Paramla rezil oluyorum başka açılımı yok bunun :D

Ben aradım 290 40 00 ı. Tüm gün tatil olma olasılığı var dediler. Ama siteye falan yazmamışlar. Neyse bakalım akşam dona çekerse iyicene, tüm gün iptal olabilir...

ya da sabah okula gelenlerden bi kaçı shell virajını ya da merkez kampus tepe göbeğindeki virajı alamayıp uçarsa tatil edebilirler..
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:

ya da sabah okula gelenlerden bi kaçı shell virajını ya da merkez kampus tepe göbeğindeki virajı alamayıp uçarsa tatil edebilirler..

Bu tarz durumlarda mail atip bakin buzlanma bik bik bik, dikkatli kullanin cocuklar temali mailler atmayi tercih ediyorlar.
tam gun tatil olursa lafimi yutucam o ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

bence yola bol bol su dökelim sabaha buz olsun hipneler kaysın bizde gitmeyelim okula oh oh oh

buda maile gelmiş:

Kotu hava kosullari nedeniyle, 18 Subat 2008 gunu 08:40-12:40 arasi dersler iptal
edilmistir. 13:40'dan itibaren dersler normal cizelgelere gore yapilacaktir.

geber bilkent geber.
Sosyal ağlarda paylaş

Bleda said:
odtünün "tatil yok" larını bilmezmisiniz?

5 sene lojmanlarında yaşadım, kolej tatil olunca üni bölümlerien giderdik arkadaşlarla u tip "tatil olmayan" günlerde 5 senede bi kere adam akıllı ders işlendigine tanık olmadım ben. zaten hala kar küreme makinası filan almadılarsa kampüse girdikten sonra fakültelere ulaşana kadar zatem öglen-aksamüstü olur

Valla odtüde 5. senem, pek de öyle bir durum yok şimdiye kadar gördüğüm. Paşa paşa işliyo hoca dersi, yoklamasını da alıyo. Ha sınıfta az kişi falan olur normaldir de, ders oluyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

orc_lord said:
valla açıkçası kar inanılmaz derecede şiddetli bir biçimde devam ediyor ankara'da hatta kızılay meydanından geçen araba sayısı elle sayılacak kadar azalmıştı bu akşam. odtü niye tatil yapmamış anlamadım..

Ural Akbulut amcam (rektör) "Bir bilim yuvasına kar tatili yapmak yakışmaz." diye bir vecize buyurmuştu zamanında, ondan dolayıdır tahminen. Tükürdüğünü yalamak istemiyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...