Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 helal olsun odtüye o zmn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 DadashNik0F said: lanet olsun.... safdsgfd gitmeyecem ben valla 2 saat tarih var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 odtünün "tatil yok" larını bilmezmisiniz? 5 sene lojmanlarında yaşadım, kolej tatil olunca üni bölümlerien giderdik arkadaşlarla u tip "tatil olmayan" günlerde 5 senede bi kere adam akıllı ders işlendigine tanık olmadım ben. zaten hala kar küreme makinası filan almadılarsa kampüse girdikten sonra fakültelere ulaşana kadar zatem öglen-aksamüstü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 şaka gibi ya yarım gün ne yaa bu ne yaa kar temizleme araçların bozulsun Doğramacı, benzini bitsin, motor hararet yapsın, yağ akıtsın, karda giderken freni patlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 mescit otoparkının orda duruyordu 2 tane araç hava güzelken sabote etmek kimsenin aklına gelmedi tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Neyse Odtü'yü ben tatil ettim o zaman bu karda 8.40 dersi hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 he he : ) aga git okuluna, egitim engel dinlemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kingpin said: mescit otoparkının orda duruyordu 2 tane araç hava güzelken sabote etmek kimsenin aklına gelmedi tabi :P sen yakınsın oraya. adamlar gece işe koyulmadan bi el atıver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 yurtta kalmıyorum ki ben, ginaly kalıyor. hadi utku göreyim seni dfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 anasını öpeyim böyle işin.. yarın dersim 13.40 ta başlıyor 6 ya kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya valla gitmek istemiyom kendimi zor tutuyorum. kar insanın üzerinde psikolojik baskı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bilkent yarım gün tatil?! NE saçma şey bu ya hay a.k! Benim dersler 1.30 dan sonra başlıyor ben insan değil miyim kötü hava koşulları beni etkilemesin? 2 senedir doğru düzgün kar yağmadı ankaraya 1 gün tatili mi çok görüyorlar nedir? Paramla rezil oluyorum başka açılımı yok bunun :D Ben aradım 290 40 00 ı. Tüm gün tatil olma olasılığı var dediler. Ama siteye falan yazmamışlar. Neyse bakalım akşam dona çekerse iyicene, tüm gün iptal olabilir... ya da sabah okula gelenlerden bi kaçı shell virajını ya da merkez kampus tepe göbeğindeki virajı alamayıp uçarsa tatil edebilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 said: ya da sabah okula gelenlerden bi kaçı shell virajını ya da merkez kampus tepe göbeğindeki virajı alamayıp uçarsa tatil edebilirler.. aahhaha.. Lol. koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 MrMarvelous said: ya da sabah okula gelenlerden bi kaçı shell virajını ya da merkez kampus tepe göbeğindeki virajı alamayıp uçarsa tatil edebilirler.. Bu tarz durumlarda mail atip bakin buzlanma bik bik bik, dikkatli kullanin cocuklar temali mailler atmayi tercih ediyorlar. tam gun tatil olursa lafimi yutucam o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bence yola bol bol su dökelim sabaha buz olsun hipneler kaysın bizde gitmeyelim okula oh oh oh buda maile gelmiş: Kotu hava kosullari nedeniyle, 18 Subat 2008 gunu 08:40-12:40 arasi dersler iptal edilmistir. 13:40'dan itibaren dersler normal cizelgelere gore yapilacaktir. geber bilkent geber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ya kepçeleri uçursa biri şu saatte imba olur gerek kalmaz suya falan fdsfgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 tipi şeklinde yağıyor yaa biraz daha lapa olsa iyi olcak :) o zaman tüm gün tatil olur okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bleda said: odtünün "tatil yok" larını bilmezmisiniz? 5 sene lojmanlarında yaşadım, kolej tatil olunca üni bölümlerien giderdik arkadaşlarla u tip "tatil olmayan" günlerde 5 senede bi kere adam akıllı ders işlendigine tanık olmadım ben. zaten hala kar küreme makinası filan almadılarsa kampüse girdikten sonra fakültelere ulaşana kadar zatem öglen-aksamüstü olur Valla odtüde 5. senem, pek de öyle bir durum yok şimdiye kadar gördüğüm. Paşa paşa işliyo hoca dersi, yoklamasını da alıyo. Ha sınıfta az kişi falan olur normaldir de, ders oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aslında ben bilkentin yarım günde olsa tatil ettiğine şaşırdım doğrusu. 2003ten beri okuyorum orda, daha tatil oldugunu görmedim kar yüzünden. ya da olduda ben hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 böyle okula türban girsin anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 valla açıkçası kar inanılmaz derecede şiddetli bir biçimde devam ediyor ankara'da hatta kızılay meydanından geçen araba sayısı elle sayılacak kadar azalmıştı bu akşam. odtü niye tatil yapmamış anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 odtü nolur tatil et yapma etme bu soğukta evden çıkılmaz tatil et nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bilkent yarım gün tatil ettin, iyi hoş da, ulan dersim öğleden sonraydı zaten benim ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 alttaki imzamı Ali Doğramacıya armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 orc_lord said: valla açıkçası kar inanılmaz derecede şiddetli bir biçimde devam ediyor ankara'da hatta kızılay meydanından geçen araba sayısı elle sayılacak kadar azalmıştı bu akşam. odtü niye tatil yapmamış anlamadım.. Ural Akbulut amcam (rektör) "Bir bilim yuvasına kar tatili yapmak yakışmaz." diye bir vecize buyurmuştu zamanında, ondan dolayıdır tahminen. Tükürdüğünü yalamak istemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar