Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Hayırlı olsun. Tembeller sizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 pff keşke ünilerde olsa...Bu arada gazi'de tatil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kaynak falan yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Valla daha yeni fox tv de izledim.ankarada okullar tatil.Haber kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Baya oldu bu haber çıkalı ya cnntürk'te yazmıştı Kosova bağımsızlığını ilan ederken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 İlk defa bir tatile sevinemedim, elli tane işim vardı yarın ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gazi de tatil oh mis zaten gitmeyecektim official oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 edit: tarih eskiymiş lan heyecan yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Başkent Üniversitesi'de bir günlük tatil edilen okullar kervanına katıldı.Kaynak:Kanal B.Bizzat izledim,gördüm ve de duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bilkent yarım gün tatil etti, allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bilkentin tatil ilanı nerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 290 40 00 nolu numarada tatil ilanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ispartada tatil matil olmaz hiç bi zaman zaten sehir merkeziyle okul arası 10dk ...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Odtü'den haberi olan var mı, sözlükte tatil falan demişler ama sitede bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ödtü de tatilmiş aldığım haberlere göre ama okulu arayıp sorun en güzeli kaynak falan boş işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oh be, bir tane dersim vardı zaten. o da 10.40 daydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ilk ve ortaöğretim tatil diye biliyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bilkent 500yılda 1 kere de olsa tam gün tatil et de bi işime yarasın ya. tam da günü yarın tatil olursa süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 odtüde tatil olsun nolur ya =( hatta odtü beni arayıp gizemcim yarın gelme tatil yaptık desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 cemad said: bilkent 500yılda 1 kere de olsa tam gün tatil et de bi işime yarasın ya. tam da günü yarın tatil olursa süper olur yok abi nerde bizde o şans? insanlık yeryüzünden silinse bile tatil etmez lanet okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kingpin said: bilkent yarım gün tatil etti, allah belalarını versin. öğlenden öncemi yoksa sonramı ? öğlenden sonra ders var benim inşallah öğlenden sonradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 http://www.bilkent.edu.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 lanet olsun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ahaha o ne ya lol, yarim gun tatil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ivy said: odtüde tatil olsun nolur ya =( hatta odtü beni arayıp gizemcim yarın gelme tatil yaptık desin ODTÜ tatil değil. aradım sordum. Aramak isteyene telefonu (0312) 210 20 00. "Yarın açığız hocam." diye açıyolar telefonu zaten. İyice pişkinliğe vurmuşlar yani. "Peki tatil olmicak mı havaya baksanıza" diyince de "Valla bu saatten sonra zor." diyerek de ilginç cevaplar veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar