Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Olay belli. Iso ve tar formatlarıyla yayınlandı. Iso bildiğiniz LiveCD. Tar daha önemli. Her hangi bir usb diske arşiv dosyasındakileri açıp kopyalar ve sonra yeni yaratılan 'boot' klasöründeki bootinst.bat (Linux'de bootinst.sh) dosyasını çalıştırırsanız USB'den çalışan ve boot edilebilen bir bir linux'ünüz olabilir. http://distrowatch.com/?newsid=04751 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ipodun harddisk kısmına yapılabilirmi bu ? eger kullanmadıysan hiç , ipodu usbye taktıgımızda flashdisk gibi görüyor normal hdd gibi, 3-4 tane kendi dosyası var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 iPod'dan Linux çalıştığını biliyorum. Ben denemedim daha ama. Site down, indiremedim. Aşırı talep geçince ve site açılınca tekrar uplarım ben bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 açılıyor bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 iPod'a linux yükleyn o daha eğlenceli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hiç bahsedilmemiş di mi bu konuda ondan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 birbirimizi anlayamadık anla$ılan. iPod'un hdd bölümünden live olarak bla bla değil direk iPod için tasarlanan halleri var. o tarz bi$eyden bahsediyorum. yoksa herhangi bi flashdisce yüklemek ile ipoda yüklemek arasında pek bi fark görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Super, hemen deneyelim Slax 'i USB de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Çıktı iyi güzel de, USB den boot edilebilen bir Linux OS un ne gibi bir getirisi, artısı var ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 MrMarvelous said: Çıktı iyi güzel de, USB den boot edilebilen bir Linux OS un ne gibi bir getirisi, artısı var ben anlamadım? bkz. mandriva cebine atıp -bios destekliyor ise- istediğin yerde kendi sistemini kullanabiliyosun. güzel bi imkan. ps: mandriva nın 4gblık flashdisce kurulmu$ ve satı$a sunulmu$ halleri mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 MrMarvelous said: Çıktı iyi güzel de, USB den boot edilebilen bir Linux OS un ne gibi bir getirisi, artısı var ben anlamadım? Ozellikle bare metal backup alacaksan, ilkel bir yol olsa da cok ise yariyor :) Ama amac o degil tabii, amac isletim sistemini degistiremedigin is bilgisayarinda, canin sikildiginda linux boot edebilmen. Vmware, VirtualBox, etc. diyeceksiniz, yok.. Native olarak devicelara ulasamadiktan sonra Linux 'u napayim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 İşime çok dün. Ne olduğunu hala çözemediğim bir sebepten Grub çüktü, bununla girip düzelttim. İki şey öğrendim: 1, USB Linux iyidir; 2, Ne olursa olsun daima (DAİMA) Grub'u ayrı bir bölüme yükle ve yedeğini tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 GERGE said: İşime çok dün. bu ne demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 usb linux un bir avantajı da şu; internet kafeye girip gönül rahatlığıyla internet bankacılığı kullanabiliyorsun. bir de başka güvenlik olayı antivirüs ile offline tarama yaptırabiliyorsun ki pıtrak gibin üreyen rootkitler i temizleyebilmek için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar