Brigand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Gecenin bir saatinde uyandım. Öyle yarı uykulu yarı uyanık şeklinde. Elimi yastığımın altına sokup uyumayı çok severim ben. Soktum elimi yastığımın altına, bir baktım ki birşey var. Bir çektim, bir el, insan eli. Karanlık zaten tam olarak belli olmuyor. Birden korktum, sonra düşündüm niye bunda kan yok ıslaklık hissetmiyorum diye. Sonra baktım baktım el kesik mesik değil, diğer elimin üstüne yattığımdan kan gitmemiş dakikalarca belki saatlerce. Hissetmiyomuşum onu, meğer diğer elime deyince "birisi yastığımın altına kesik bir el koydu" sandım gece gece korktum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 hahahahahahahha off o ne iğrenç bi duygudur benim sağ elim komple uyuşmuştu bikere sabah kalkmaya çalışırken yere düşmüştüm yataktan ama çok tırsmıştım ilk seferinde olduğunda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 benim komple kolum uyuşmuştu oraya buraya vurmuştum denemek için sonra morardı sdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 komık bı durum :) bende uyurken hayatta kafamı yastıga koyamam kolumun ustune yuzumu vurarak uyurum bazen kolum benımde öle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 benzer birşey başıma gelmişti, nasıl korktuysam hala aklımda. iki kolumun üstünde uyumuşum. rüyamda da deli gömleği giydirilip canlı canlı gömülüyorum. uyandığımda nasıl korktum siz tahmin edin, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 azuhaha. çift kol uyuşması çok feci. evet. ama en kötüsü o uyuşukluğu gitmesi bile başlayan karıncalanma+batma hissi.. berbat lan berbat.. ama çok da komik, yataktan kalkmak bile zor oluyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 banada bi kere oldu.sağ elimle solu tutuyorum bırakıyorum düşüyo kendilğinden.hiç bişeyde hissetmiyorum sünger gibi.dedim salla rüya gorüyorum heralde.yattım tekrar dshks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 en kötüsü ayak uyuşması veya gece krampla uyanmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 cocacola said: en kötüsü ayak uyuşması veya gece krampla uyanmak :) serçe parmağın başparmağına değiyo falan ooff görüntüsüde iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 said: serçe parmağın başparmağına değiyo o_O! O NE BE! hiç böle bişi görmedim allahtan. maksimum uyurken duvara tekme atarım falan.. o da yatağın çıkışı sağda değil solda olursa (aslışkanlık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 oldumu bana öyle oluyo parmaklarım falan birbirine dolaşıyo feci acıyo 10 saniye falan sürüyo ama yok böle bi acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 o uyuşmuş el geyiğini kuzenim bana yapmıştı. ben uyuyodum kuzen kolunu sıkmıs sıkmış böle buz gibi ölü eli gibi olmus gelmiş yüzüme değdiriyo "kuzeeeeen uyaaaaaaan kuzeeeeeeeeeeen" die derinden sesler gelio ilk hissettigimde tırstım bayabaya etkisinden kurtulamadım tabi ayılınca vay a.k die daldım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 benim bacağım uyuştu bugün ehliyet sınavında kalkamadım yerimden soru kağıdını vermeye gfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 tutup camdan atsaydın eli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 arcane said: benzer birşey başıma gelmişti, nasıl korktuysam hala aklımda. iki kolumun üstünde uyumuşum. rüyamda da deli gömleği giydirilip canlı canlı gömülüyorum. uyandığımda nasıl korktum siz tahmin edin, lol uykuya dalarken 2 kol üstüne yatarak dalmıyorsunuz değil mi uyku esnasında oluyor böyle şeyler çünkü tarif ettiğin şekilde uyumak imkansız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Değil, adamın dediğinin aynısı oldu daha önce. Hayır uyandığımda ağlıyordum karı gibi. Yüzümü yıkadım kendime çeki düzen verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 uyuşan elinle malum şeyi yap başkası yapıyomuş gibi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Oldu mu şimdi ama? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Daesu said: uyuşan elinle malum şeyi yap başkası yapıyomuş gibi oluyor offf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 of bu gece iki kolum da uyuşuk kalktım çok feciydi ya böyle kafayı kaldırıyorsun hadi kalkayım diye, oynamıyor kollar. kıpraştırdım biraz kollar yerinden oynasın falan diye, 10 sn sonra hafif battı 1 dk içinde normale döndü de korku filmi gibiydi. o sıcaklık hissi falan çok hoş ama hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 yurttan bi arkadaş odama girdi gece yarısı, suratı kıpkırmızı. "olm çok kötü bişey oldu, bi kalktım baktım elim yok! kaldırıyom diğer elimle, aşağı düşüyo elim ölmüş olm çok kötü oldum" dedi :D bi an o geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Daesu said: uyuşan elinle malum şeyi yap başkası yapıyomuş gibi oluyor gone in sixty seconds | director's cut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ben de bir kere gece kalktığımda ışığı yakmaya çalışmıştım (baya karanlıktı oda) ışık düğmesine basmama rağmen ışıklar yanmayınca gözlerimi açamıyorum sanıp göz kapaklarımı kaldırmaya çalışmıştım gözümü parmaklayınca fark ettim gözlerimin açık olduğunu. ama elektrikler gitmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 utopia said: benim bacağım uyuştu bugün ehliyet sınavında kalkamadım yerimden soru kağıdını vermeye gfag aralık 2007 de sorulan soruların nerdeyse aynısıydı..benim baya iyi geçti..bende ilkokulda girdim sınava.boy 1.90 kilo 90 olunca baya bir debelendim sıraya otururken kalkarken sol bacak resmen yoktu bende bekledim baya kağıdı verebilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar