Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 PrudenT said: Rewendor said: Abi bunlar gerçek değil heralde :) Yani ben şahsen tüm dünyaya "ben başkasıyla sevişiyorum" diye şarkıyla beni aldattığını duyuran sevgilimi ertesi hafta konuk olarak programa almazdım, alabilecek var mı onu da bilmem :) kadın konuk olduktan sonra videoyu göstertiyor zaten :) Adamlar salak mı hiç içeriğine bakmadan videoyu direk yayına soksunlar eheh
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 kingpin said: conan o brien daha komik bence :) evet aynen. ama man show (jimmy kimmel) da iyi. ayrıca sarah silvermana gülemiyom ben. her neyse ben responsunu daha komik buluyorum hehe. global ayar gibin sdf. ben ve jimmynin eller cepte yürüyüşü şahane ehah.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 yalnız gençkan gibi olmuş kadın klasik gitardan elektro sesi çıkarıyor ehaeueh
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bu gercekmi ? 2. cagırışındadamı halt yemiş adam http://www.youtube.com/watch?v=-PZNfOZXPJk
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Fin said: conan'da zeka belirtisi yok 80% insult bence you are wrong.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 olabilir ,ben zeki bulmuyorum açıkcası dönüşümlü olarak britney,jlo,paris hilton,abd baskanlarına geçiriyor bayıyor beni,tamamen kişisel beğenidir yanlıs anlasılmasın begenenlere zekasız flm demiyorum yada ben cok zekiyim bu adam moronda demiyorum.nasıl bi laf ettiysem içindende cıkamıyorum anlatamadım sdf
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 When i said i was fucking matt damon, i WAS fucking matt demon :) :) :) :) Sarah Silverman'ın videosu daha iyi olmuş ama Jimmy Kimmel de iyi kadro toplamış. Brad Pitt, Harrison Ford, Robin Williams oha diyorum. Birde Jimmy Kimmel videosunda hepsi toplanmışken bi kadın böyle çok seri saydırıo o kimdir?
Sailor Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ya youtube'da bütün versiyonlarına baktım hepsi sansürlenmiş. ilk izlediğimde sansürsüzdü (ilk mesajda verilen linkte orası da sansürlenmiş) sansürsüz versiyonunu bilen var mı? pls pls. jimmy kimmel'in cevabının da sansürsüz versiyonu da aranmakta bu arada :)
Öne çıkan mesajlar