Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ahaha alıntı yapılan sitede shekilchocuk diye biri var auaokfjdslfsdfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bacaklarım kalın. dar pant. lazım saçlarım kıvırcık dalgalı. hayatta düzelmez ve uzamıo zaten ben zaten baştan kaybetmişim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 gotiklerden iyi randomfuck olayı çıkar. insanı abaza bırakmaz bir çoğu. iyiki cinselliğin bastırıldığı baskı dolu bir ülkede yaşıyoruzda birsürü hatun asiliği tuttuğunu öptürmekte buluyo pandalar sizi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abi olay çıkıcak naaptın sen (o deilde son 3 mesajım bu içerikte. ayda 5 mesaj atıyorum desek, kötü harcamışım kontürümü. patiyi okuyup yazmayan adam karizmamıda yaptığıma göre uzaklaşıyorum rüzgarda saçlarım sallanaraktan) parantez bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 haha komediye gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 said: gsl paylasm ama bnce böle yapan 1 kişi ancak kendını kndırır sonucta gothıc dıs gorunstn ibaret deil ki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 acıyorum bunlara yazık yha.. sapmışlar ama naparsın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 emoları seviyorum ben sizde sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 yok olm resmen ÇİRKİNLİĞİ KAPAMA stili emoluk. başka birşey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Kojiroh said: Aha bunlar da emo dostum emo demişin gey çıktı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fall out boy'a nasıL emo dersinissssss x( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 güzel paylaşım olmuş üstüne bende 10 derste anadolu rocktan bahsedeyım :D 10 derste anadolu rock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 of yarıldım yine sdfjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Hardter said: güzel paylaşım olmuş üstüne bende 10 derste anadolu rocktan bahsedeyım :D 10 derste anadolu rock legen...wait for it...here it comes....dary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Abi o 4 oğlanın olduğu fotoğrafta ortadaki 2 kişi nasıl emo be. Saçım uzunkenki halim aynı. Yoksa ben de mi bilmeden emoydum? :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 yok sadece soldaki emo zaten o grupta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 site kuralım. emoyuz.biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 eğlenceli olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar