Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben ve Hayalperest Haykırışlarım . . .

diablotg

Öne çıkan mesajlar

canım çok sıkkın be
aptal anlamsız gereksiz bir kısır deöngü içerisindeyim
yalnızı
yalnızım
arkadaşım yok
reale incem kimsem yok
muhabbet edicem kimsem yok
içimi dökücem kimsem yok
bana eni seviyorum diyecek kimsem yok
elini tutacağı kimsem yok
saatlerce çalışmam gerekn bir ders yığınım var
hayallerimin peşinde amansızca her tarafıma darbe yiyerek koştuğum bir kulvar içerisindeyim elimden tutan yok
ne zaman güzel birşeylerin olduğuna , ne zaman hayat denen eylemler bütünün bazen gerçek olmasada bir şekilde mutlu ve iyi hissettirdiğini anlıcam
ne zaman deliler gibi ders çalışabilicem ne zaman emeğimin karşılığını alabilicem
ne zaman sorunlarımdan bari bir kısmıda olsa çözülücek
burak
ben ne zaman ölücem ?
lisede
beğendiğim bir kız başka bir sınıfta olduğunda ne zaman bizim sınıfa gelse beni görmek istiyordur belki diye hayal kruup oturduğum yerde heyecanlanırdım
ama o aslında aklının ucuna bile getirmemiştir
ben acaba hiç ailem dışında herhangi birisinin aklının ucuna dahi geldimmi
benim varlığımdan haberdar mı acaba insanoğlu
ben yaşıyormuyum acaba
kaybolup gidicem belki zamanın boyundurluğu altında kimse bilmiycek beni kimse umursamıcak bile beni bense sürünücem ezik ve işkence gibi bir hayata maruz kalıcam
ben tutunabilecek miyim acaba hayata
hayat benim üzerime basıp mı geçicek yoksa ben önde o arkamda beraber mi ilerleyecez
......

arkadaşıma msn de attım ama cevap gelmedi bari size yazayım belki rahatlarım ama lütfen rencide edici bişeyler yazmayın tamam çok seviyosunuz laf sokmayı ama zaten iyi hissetmiyorum kendimi daha da karamsarlaşmayayım
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız yalnız da ben kendimi bildim bileli hep her zaman herşeyi yalnız yaptım yalnız sinemaya gittim yalnız oturup bi yerde kahve içtim vs vs artık dokanıyor ya yaşım oldu 20 hatta 20 yazarken bile şaşıkrıyorum o kadar oldum mu diye hiçbişey yapmadan hiçbir şey tatmadan geçen 20 sene peh
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta kaybetcek bişeyim yok diyosan aklına gelen her çılgınlığı yap(uyuşturucu falan değil hea:D) nebilim git okuldaki herkezle tanışmaya kas yonja aç millete mesaj at facebookda hoşuna giden kızı/erkeği pokele dur birini tut zorla senle sinemaya gelmeye zorla yüzsüzlük yap en azından bu yazdığın hayattan daha güzel bi hayatın olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi bişeyler yazacak olursam aşağı yukarı senin yazdıklarının 2,5 yıl kadar daha fazlasıyım

önce little miss sunshine izle
sonra filmde ilgini çekecektir, google dan proust diye arama yap, biyografisini oku

okuyorsan ve okula giderken bunların farkına varman avantaj aslında
değiştirmek istiyorsan mutlaka bir çıkış yolu bulursun
yapmak istediklerin zaten şikayet ettiğin şeylerin tersi, neyi değiştirmek istediğini yazmışsın
illa olucak birden olucak diye bir garanti yok, sadece ön yargısız olarak deneyebilirsin

bu dünya da illa mutlu oluncak diye tutturmak pek akıl karı deil, mutlu olmaya çalışmak belki

yalnız olmak seni rahatsız etmiyorsa öyle de mutlu olunabilinir sonuçta
ben kendi açımdan bu noktadan sonrasını kavrayamıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

şans bu ya her şey bana gıcık bu akşam .

yemek söyledim bi yerden yanında da milkshake bi geldi yemek bütün milkshake yemeğe dökülmüş tabii soğutmuş ta daha sonra odaya çıktım tamam yicem hamburgerimi içinden 3/4 ünü kapsayacak büyüklükte et düşüverdi bende kuru kuru dibindeki ete kadar yedim her tarafım battı bu ne tersliktir ya peh
Sosyal ağlarda paylaş

banyo yap

diablotg said:
farz et ki kızım niye evlenme teklif ederdin ki ???

bu soruya cevap verirsem gaylik yolunda ilerlemiş olmam sanırım

şöle bir teorim var
öncelikle şöyle bir tespit
girls are devil, crazy eyes girls(böle bişeydi galiba), himym ın bir bölümünde barney anlatmıştı
bana da öyle geliyor
mesela bir kız konuşurken çıldırcak gibi oluyorum, hiç susmuycak sanki, gözleri sürekli büyüyor cadıya dönüşcek gibin oluyor
cute tabi ettiğimiz kızlar için ise pek etkileyici bir tipim yok

her neyse bir şekilde evlenirsem (seninle değil lan)
muhtemelen hatun(gay olmadığıma gönderme, homofobik sayılmaz di mi bu) benden daha sosyal olcaktır
arada bir denge kurulması gerekcektir, bu da mecburen kadınımın(memati acil helikopter lazım, komik olmaya çalışıyordum) tarafı daha ağır bascaktır.
bu uzun sürebilir, başarılı olamayabilirim, tahammül meselesi bir yerde hem ben memnunum halimden niye zora gireyim yavaş yavaş fixler, patchler bugları düzeltirim yani
nese kendim gibi biriyle evlenirsem, daha da dibe gitmez herhalde, zamanla ilerleme kaydederiz, takılır gideriz mutlu mesut. 2 tane pc yeter.
neyse bu mesaj dursun böyle o günleri görürsem hayata dair beklentiler nasıl şekil almış kıyaslama yaparım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi kendine yetmesini öğren. Seni seviyorum diyebileceğin biri olsa da olur olmasa da sonuçta doğarken senin elinden tutup seni seviyorum diyen biri var mıydı ailen dışında hyr ee o zaman? Gerçeğe dönmek istiyorsan da eski arkadaşlarınla olan ilişkilerini tekrar başlatmaya çalış o da mı olmadı git bi cafeye arkadaş edin zor birşey değil. Bir de içindekileri insanlara söylemeyi fazla isteme her zaman arkandan o laflar gün gelir bi duvar misali olmadık yerde karşına çıkar yine üzülürsün. Ha bunlar da mı fayda etmedi gir tuvalete masturbasyon yap endorfin salgılat xanax falan yalan yani düşünme en zayıf halkayım falan diye. Bi de üstündeki depresif yeleği çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

diablotg said:

lisede
beğendiğim bir kız başka bir sınıfta olduğunda ne zaman bizim sınıfa gelse beni görmek istiyordur belki diye hayal kruup oturduğum yerde heyecanlanırdım
ama o aslında aklının ucuna bile getirmemiştir

bu olay lise yıllarımın kabusuydu. hatta 5 sene sonra bile. halen seviyorum. pff.

yalnızlığı takma kafana. yoktur kafana göre arkadaşın. bizim burdada öyle. sinemaya gideyim diyorum, yok abi gelicek 1 tane arkadaşım yok şöyle yakın çevremden. belki yaşadığın yerle ilgili olabilir. ama takmamakta fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

yalniz olmanin da cok eglenceli taraflari vardir
asla "hadi kalk hemen suraya gel" diye telefon almazsin
aman da telefonum cekiyo mu, acaba biri aradi mi eyvah da sevgilim aramadi da noldu acaba da demezsin
istedigin kadar eve kapatirsin kendini
ya da basar istedigin yere gidersin
trip yapanin yoktur, olursa da cok rahat basgit dersin

sinemaya da tek gitmek eglencelidir bence, senin sectigin filme gitmissindir ve yanında "acaba begendi mi" diye icin icini yedigin kimse yoktur :)

tamam simdi pollyanna mode off.

edt:typ
Sosyal ağlarda paylaş

Çevren uzaktaysa ve sen de eğitimdeysen ve etrafındakilerle ilişki kurmayı beceremiyorsan yapacağın tek şey onların anlayacağı şekilde geyik türü ve sabır.

Başka bir önerim yok.Derslerine asıl , boş zaman geçirme , geri kalanında film izle kitap oku araştırma yap.

Eninde sonunda çevrenin olduğu yere dönersin ya da arada bir çevre yaparsın o geyikler sayesinde.

Dip not : Ben hala geyik ve kendi kendine zaman geçirme dönemindeyim. Bir bok olduğu yok , kendi kendini mutlu edebiliyor insan. Sabır lazım çok
Sosyal ağlarda paylaş

(Demişler gerçi ama) Sorun bilgisayar olabilir. Ben daha çok çevrenin yanlış olduğunu düşünüyorum gerçi.

Benim asıl amacım tanım yapmak değil başka bir konuda uyarmak. Eğer bu düşüncelerin bende olduğu gibi sürekli ve abartılı olarak zihnini kaplarsa ilerde dert oluyor. Mesela ben iki gün önce arkadaşımda kaldım, ertesi gün başka bir arkadaşımla buluştum, bugünde ilkokul hocamı ziyarete gittim. Ama bu aktivitelerin her birinin öncesinde o saydığın rahatsız duyguları hissediyordum. Ne alaka di mi? Düşünsene birine yatılı kalmaya giderken yalnızlığı düşünüp hüzünleniyorsun falan? İşte nasıl içime işlemişse o kadar karanlık düşünce çıkartamıyorum nedense. Birileriyle konuşurken güzel güzel gidiyor ama tek kaldığın vakit yine kötü hissediyorsun. Sen sen ol kendini bu kadar gömme.

Elbet sana uyacak bir kitle bulursun. Böyle sevdiğin "kafa adam" diye tanımladığın birileri yok mu? Onun çevresine zıplarsan iyi sonuç alabilirsin belki. Olmadı biz çeviririz iki geyik.
Sosyal ağlarda paylaş

döngüyü kırmaya çalışacaksın, kırmayı başarıcaksın veya o seni kıracak.

hangisi olur bilmem. ancak kasman şart. onun dışında nasıl geliyorsan öyle gidiyorsun.. ben rahat bir adam değilim, her şeyi yaparım belki ama rahat bir şekilde yapamam. her zaman düşünen, hesaplayan, "ne oldu, ne olacak, ne olabilir" diye gezen bi adamım. daha önceleri de böyleydim, şimdi de böyleyim, sonra da böyle olucam. demek istediğim kıramazsan döngüyü aynı kalıcaksın.

çözüm nedir? hiçbir fikrim yok! ancak "dışarı çık" demek çözüm değil ve hatta çıkmak da değil. çıksan bile tek çıkıyorsan bi işe yaramaz. önceden kemikleşmiş arkadaşlıkların olduğu bir grupta ise yer bulman zor. galiba bu gibi konularda seninle çıkacak yaşam koçu benzeri birilerine ihtiyaç var. belki çakal bi arkadaşın yönlendirmesi iş görür =)

ancak okuldan kopmaya başlayıp gerçek hayata girdikçe insanlarla kaynaşmaya başlıyorsun ister istemez. ve millet yıllardır birileri ile çevre yapmışken senin ulaşabildiğin adam sayısının az olması herhalde kötü etkiler..
Sosyal ağlarda paylaş

yaw abi sizde de suç var ama yaw.. misal toplanıyorsunuz, buraya yazıyorsunuz.. bi bakıyorum "lan party!"

ulan evde bilgisayar, toplanınca bilgisayar!

yapın bi "istanbul homini gırtlak zirvesi!" katılayım, misal..

said:
i.h.g.z. 1.round kadıköy:
kadıköyde belirlediğimiz 6mekanı ziyaret edip (sıkıyorum yerler milletin tavsiyelerine göre belirlenmiş olur. maksat doymak değil zaten yemek tatmak)
1.kaburgacı selim amca'da kaburga
2.şampiyondan kokoreç
..
5.çikolatalı fondü

yemeye gidiyoruz

tarzı bişi yapılır az kişi gelir belki ama çok gezilir.

said:
ya da ne bilim "cloverfield izleyenler el kaldırsın!" şu gün şu saate şu kadar kişi gidelim.. rezervasyon yaptırıcam

falan olur, dışarı çıkmayanlar alışır dışarıya..

fotoğraf çekiyorsunuzdur, çekersiniz bi istanbul haritası önünüze. ayda 1-2 fotoğraf çekmeye çıkarsınız. ne biliyim uzak bi yerlere de değil. karaköy'e veya altıyol'a falan. bi iki saat bile olsa eğlenirsiniz..

tabii ben sıkıyorum. maksat dışarı çıkacak ortam olsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...