numberten Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Bloodfang hooda 23 atıp çok üzülmüştüm class master 7 attı o_O oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 numberten said: Geçen arkadaşım bir itema 99 attı ventten tamam tamam ver ugrasma ya ne roll atıyosunuz dedi o da ne çaaat 100 attı başkası süperdi :D Yoksa o arkadaşın benmiyim? Geçen lps run yaparken aynısı olduda çok pis bozuldum aynı lafı etmiştim sdlkfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 şans.. oluyor bazen. en kötüsü bir adamla aynı rolleyip kaybetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 nameless, rezil ettin beni! kork benden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 adamı geçerler öyle 3 atıp asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Innuendo'nun ss süper hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Innuendo said: Böyle arkadaşları moonwell'e doldurmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Regalya chromaggusda oynamısmıdın dives hala duruyormu? wipe club dan önce legiondu sanırım o zaman ordaydım sonra wipe club oldular sonrasını bılmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 boulderfist e geçtik açılınca yeni server miss herkez 0 die hemen geliştik tekrar bizim -Wissy yöneti mc/bwl farmlanana kadar sonrasında devam ettik işte cthun kestik naxxda 12 boss hede hödö Guilde finli bikız aldıydım önceden ben yazıyordum sonradan divesle arasını yapdim yazın evlendiler şu an çocuk bekliyorlar P.i.m.p™ :D guild bende 1.5 yıldır felan öle bi 6-7 ay kadar ara vermiştik bütün healerler oyunu birakinca geçenlerde tekrar başladik hemen vashj i felan düdükledik şimdi kael p4 öle semi casual takılıyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 kafam girsin boyle roll a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 haftaya alırsın bişey olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 bana çok oldu 2 kişi aynı zarı atıyor diğeri oluyor. neye göre oluyor bu dungeon da kim daha az item almışsa ona mı kıyak yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 son atan alior sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 esit yuksek zarda otomatik bir roll daha oluyor, adam kayirmaca yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bizde görebilsek o oto roll lamayı daha iyi olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Innuendo said: YOU WIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bu çok bombaydı epey gülmüştük bu olay sonrası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Lindoras said: bu çok bombaydı epey gülmüştük bu olay sonrası :) Yuh :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Laraken said: adam yıkanmış hacım. siz de yapın. hahahha gece gece yarıldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Miraul said: kafam girsin boyle roll a harbi çakma shamna çıktın sen ya staff ne yaaa... l2use shield mace.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 elindekide wooden staff ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Ehehe bana çok acill ROLL HAXX addonu lazım, glaive düşerse roll'uyoruz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Miraul said: kafam girsin boyle roll a HAHAHAHAHAHA Yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 aldim dun gece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar