Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 X-Men'in kendi konusu yok, ya da kayboldu gitti bir yerlerde. BUrada X-Men ile ilgili şeyleri tartışırız. Messiah Complex'in tırnak kemirten sonundan sonra Divided We Stand dün başladı sonunda. X-Factor Layla Miller'ı gelecekten nasıl kurtaracaklar merakla bekliyorum ama sanırım Cable ve yeni bebek de işin içine karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 valla ben onslaught a kadar sabredip sonra bırakmıştım.ortaokul, lise başlarında feci severdim ama sonra baydı.hep aynı şeyler... türkiye de "1N" yayıncılıktan çıkan bölümleri çok iyiydi.sahaflarda cilt halinde bulursanız alın.jim lee+chris claremont :) geçenlerde bi gazla indirdim baktım biraz.hiç sarmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 X-Men'i eskiden çok severdim. Evet, özellikle 1N'in çıkardığı sayılar müthişti. Uncanny olmayan (New?) X-Men'di o. Hastası olduğum bir ekiptir o. Psylocke olsun, Wolverine olsun, Gambit olsun, Bishop olsun, gayet deli dolu ve eğlenceli maceraları vardı. Ancak X-Men'lerin tüm sayılarını okuma imkanım olmadı, yine de birçoğunu okumuşumdur. Uncanny X-Men'in 400. sayısından itibaren feci bir değişime gitti Marvel. X-Men Evolution gayet güzeldi, hastası olmuştum. X-Men'e farklı bir bakış açısı getirmişlerdi ancak ruhu çok iyi korumuşlardı. Buna karşın filmlerde işi çok bozdular. Zaten çizgi romana da yansıdı bu. Herşeyi ters yüz ettiler. Yok kırk yıllık Logan'ımızı James Howlett yapmalar, yok Scarlet Witch'in tek düşünceyle tüm dünyayı (tanrılar osuruyor bu arada tabii) değiştirmesi, yok Wolverine'in minigun karşısında bile bana mısın dememesi (eskiden ağır savaşlardan sonra uzun süre toparlanması gerekirdi). Çok abarttılar dünyayı. Baydım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Marvel'in yegane sevdiğim serisi,ama çok geriye düştüm nerden baksan liseden beri okumuyorum bu da baya bir yıl eder =]. Bana önereceğiniz güzel bir seri var mı,edinmek istiyorum.Çok uzun olmazsa iyi olur çünkü netten değilde,canlısı alıp okiicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 izlenilebilecek bişeyleri olsa durmam izlerim. ama okumasi kasiyor artik beni. x-menle ilgili son zamanda cikan bişiler var mı yeni seyirlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 BulletRide said: Marvel'in yegane sevdiğim serisi,ama çok geriye düştüm nerden baksan liseden beri okumuyorum bu da baya bir yıl eder =]. Bana önereceğiniz güzel bir seri var mı,edinmek istiyorum.Çok uzun olmazsa iyi olur çünkü netten değilde,canlısı alıp okiicam. X23 serisini okumadıysan mutlaka oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Messiah Complex hala devam ediyor. Haziran ayında Messiah Wars bitecek, öykü hala tırnak kemirtiyor. Kaçırmayın diyorum. X-Force ve Cable'larla devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 GEd said: izlenilebilecek bişeyleri olsa durmam izlerim. ama okumasi kasiyor artik beni. x-menle ilgili son zamanda cikan bişiler var mı yeni seyirlik? haberin vardır mutlaka ama yoksa bir bakmanı tavsiye ederim: http://en.wikipedia.org/wiki/Wolverine_and_the_X-Men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Ged said: izlenilebilecek bişeyleri olsa durmam izlerim. x-men evolution cıktı en son sanırım.İzlenebilir,karakterler üzerinde durmuslar baya falan bu eski x-men in yeni cizilmis hali.Özellikle apocalypse in oldugu bolumler falan iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 x-men evolution eski ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Eski 2004 yapımı olması lazım ama en yenisi o diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 x-men çizgi filmlerini TV'de izlerdim yıllar önce, ama ana konuyu çok iyi hatırlayamıyorum, filmlerini izlemek nedense kısmet olmadı. arkadaşım x-men origins wolverine'e gidelim diyo. burada sorayım dedim, serinin önceki filmlerini izlemeden de wolverine'den zevk alınabilir mi? yoksa ilk filmleri izleyip mi gideyim ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 keldron said: Eski 2004 yapımı olması lazım ama en yenisi o diye biliyorum. son yıllarda x-men wolverine serisini çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Kenu said: x-men çizgi filmlerini TV'de izlerdim yıllar önce, ama ana konuyu çok iyi hatırlayamıyorum, filmlerini izlemek nedense kısmet olmadı. arkadaşım x-men origins wolverine'e gidelim diyo. burada sorayım dedim, serinin önceki filmlerini izlemeden de wolverine'den zevk alınabilir mi? yoksa ilk filmleri izleyip mi gideyim ne dersiniz? direk git zaten filmler de öyle abartı bi kurgu anlaşılmayacak bir yan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 X Men ve diğer Marvel ÇRleri hakkındaki ansiklopedik bilgi alabileceğim Türkçe kaynak var mı? Askere gitmeden önce böyle bir site gördüğümü hatırlıyorum ama şimdi maalesef ne kadar arasam da bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 abi x-men filmleri hem fanlari (cok hardcore olmayan) costurdu hemde baya bir yeni okuyucu kazandirdi. kisacasi tuttu yani. zaten wolverine cok sevilen bir karakterdi sonra boyle olunca daha da bir costu. o yuzden marvel baya bir degistirdi. eskilerden atladigim veya daha eski olanlari toparliyorum su ara. soyle bi oturup uncanny i bitirecegim, son 4-5 senede ne cikti hic fikrim yok. onlara bakmam lazim. wolverine ve deadpool (baydikca okuyup kendine getiriyo adami eheh) var. birak x-men'i ultimate hic bisey okumadim daha. pc basinda da okuman yoruyor adami. ah soyle bi koleksiyon olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Yazmıştım ben bir rehberimsi: http://forum.paticik.com/read.php?10,3641860,3641860 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Epey eskimiş konu ama yeni çıkan X-Force inanılmazdı demek istiyorum. Layla, ne yaparsın sen öyle?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Yıllar sonra güncelleme ama epeydir X-Men'de yaşamadığım şeyleri hissettiren bir bölüm çıktı şimdi: Uncanny X-Force #28 Psylocke, seppuku http://i.imgur.com/LQk1J.jpg http://i.imgur.com/bVzXn.jpg http://i.imgur.com/rhzg6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 harakiri yarım kalmıs ya arkadan birinin gelip kafasını kesmesi lazımdı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yok önceden kesmeden yapılıyodu harakiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 psylocke faniydim ama onu da harcamış marvel pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar