Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Men

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
X-Men'in kendi konusu yok, ya da kayboldu gitti bir yerlerde. BUrada X-Men ile ilgili şeyleri tartışırız.

Messiah Complex'in tırnak kemirten sonundan sonra Divided We Stand dün başladı sonunda.

X-Factor

Layla Miller'ı gelecekten nasıl kurtaracaklar merakla bekliyorum ama sanırım Cable ve yeni bebek de işin içine karışacak.

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben onslaught a kadar sabredip sonra bırakmıştım.ortaokul, lise başlarında feci severdim ama sonra baydı.hep aynı şeyler...

türkiye de "1N" yayıncılıktan çıkan bölümleri çok iyiydi.sahaflarda cilt halinde bulursanız alın.jim lee+chris claremont :)

geçenlerde bi gazla indirdim baktım biraz.hiç sarmadı :(
Sosyal ağlarda paylaş

X-Men'i eskiden çok severdim.
Evet, özellikle 1N'in çıkardığı sayılar müthişti. Uncanny olmayan (New?) X-Men'di o.
Hastası olduğum bir ekiptir o. Psylocke olsun, Wolverine olsun, Gambit olsun, Bishop olsun, gayet deli dolu ve eğlenceli maceraları vardı.

Ancak X-Men'lerin tüm sayılarını okuma imkanım olmadı, yine de birçoğunu okumuşumdur.

Uncanny X-Men'in 400. sayısından itibaren feci bir değişime gitti Marvel.

X-Men Evolution gayet güzeldi, hastası olmuştum. X-Men'e farklı bir bakış açısı getirmişlerdi ancak ruhu çok iyi korumuşlardı.
Buna karşın filmlerde işi çok bozdular.
Zaten çizgi romana da yansıdı bu.

Herşeyi ters yüz ettiler. Yok kırk yıllık Logan'ımızı James Howlett yapmalar, yok Scarlet Witch'in tek düşünceyle tüm dünyayı (tanrılar osuruyor bu arada tabii) değiştirmesi, yok Wolverine'in minigun karşısında bile bana mısın dememesi (eskiden ağır savaşlardan sonra uzun süre toparlanması gerekirdi).
Çok abarttılar dünyayı.
Baydım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Marvel'in yegane sevdiğim serisi,ama çok geriye düştüm nerden baksan liseden beri okumuyorum bu da baya bir yıl eder =].
Bana önereceğiniz güzel bir seri var mı,edinmek istiyorum.Çok uzun olmazsa iyi olur çünkü netten değilde,canlısı alıp okiicam.

X23 serisini okumadıysan mutlaka oku.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
x-men çizgi filmlerini TV'de izlerdim yıllar önce, ama ana konuyu çok iyi hatırlayamıyorum, filmlerini izlemek nedense kısmet olmadı. arkadaşım x-men origins wolverine'e gidelim diyo.

burada sorayım dedim, serinin önceki filmlerini izlemeden de wolverine'den zevk alınabilir mi? yoksa ilk filmleri izleyip mi gideyim ne dersiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Kenu said:
x-men çizgi filmlerini TV'de izlerdim yıllar önce, ama ana konuyu çok iyi hatırlayamıyorum, filmlerini izlemek nedense kısmet olmadı. arkadaşım x-men origins wolverine'e gidelim diyo.

burada sorayım dedim, serinin önceki filmlerini izlemeden de wolverine'den zevk alınabilir mi? yoksa ilk filmleri izleyip mi gideyim ne dersiniz?

direk git zaten filmler de öyle abartı bi kurgu anlaşılmayacak bir yan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abi x-men filmleri hem fanlari (cok hardcore olmayan) costurdu hemde baya bir yeni okuyucu kazandirdi. kisacasi tuttu yani. zaten wolverine cok sevilen bir karakterdi sonra boyle olunca daha da bir costu. o yuzden marvel baya bir degistirdi.

eskilerden atladigim veya daha eski olanlari toparliyorum su ara. soyle bi oturup uncanny i bitirecegim, son 4-5 senede ne cikti hic fikrim yok. onlara bakmam lazim. wolverine ve deadpool (baydikca okuyup kendine getiriyo adami eheh) var. birak x-men'i ultimate hic bisey okumadim daha. pc basinda da okuman yoruyor adami. ah soyle bi koleksiyon olsaydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Yıllar sonra güncelleme ama epeydir X-Men'de yaşamadığım şeyleri hissettiren bir bölüm çıktı şimdi:

Uncanny X-Force #28

Psylocke, seppuku

http://i.imgur.com/LQk1J.jpg
http://i.imgur.com/bVzXn.jpg
http://i.imgur.com/rhzg6.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...