Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2008'in RPG'leri


axedice

Öne çıkan mesajlar

Rpgcodexten elwro, 2008 yılında çıkması beklenen rpglerle ilgili güzel bi yazı derlemiş. Bunlara ek olarak Mass Effect'in de pcye portlanacağı (xbox exculisive yalanı ayrı bi hikaye) ve mayısta geleceği haberi çıktı. Şöyle bir özet geçersek :

Fallout 3 : Fazla söze gerek yok fallout 3 işte. Bethesda lütfen yüzümü kara çıkar.


Age of Decadence : Graphic whore değilseniz (nası baskı kuruyorum ama) 2008'in en büyük rpg bombası. Yeni gelişmeleri offical forumlarından takip edebilirsiniz.


Mass Effect : Bioware'ın fps/action ağırlıklı evreni kötü robotlardan kurtarma üzerine kurulu yeni rpgsi. Beni açmaz ben oldskoolcuyum diyenler topikteki alien lesbian interracial resimlerine baksın fikirleri hemen değişecektir :P
Pcye portlanacağı haberi yeni geldi. Offical sitesinde hala exculusive yazıyor ama lol


Purgatorio : 31 martta closed betası başlıyor, kesin çıkış tarihi 12 eylül. Nwn2 modu demeye dilim varmıyor sıfırdan oyun yaratmışlar grafik motorunu kullanarak. İlgiyle bekliyoruz.


Mysteries of Westgate : Ossirian studiostan atarinin desteklediği yeni bir nwn2 modülü. Forgotten Realms sevenlerin ilgisini çekecek gibi duruyor, şu deniz canavarının olduğu vidyosu ilginç görünüyordu.


Drakensang : Almanyada çok popüler olan pnp sistemi The Schwarze Auge (The Dark Eye)'ı kullanan oyun, Baldur's Gate in 3D diye sunuluyor. Görüntüler fena değil, yine beklemeye değer oyunlardan.


Dragon Age ile ilgili bişeyler de yazmak isterdim ama elde hiç bilgi yok. Yeni lotr oyunuyla birlikte 2009 nisanından önce çıkacağı duyruldu, o kadar bekledik bari erken çıkma baskısıyla EA'in gazabına uğramasa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
Dragon Age ile ilgili ilk ciddi haber geldi.

said:
When asked by an analyst about which of EA's new intellectual properties would be among its internal top 10 bestsellers for 2008, Riccitiello began listing his picks. "Mercenaries 2, Mirror's Edge, Spore, Dead Space, including subscriptions Warhammer [Online]--but that won't show up in NPD, Battlefield: Bad Company...that'll certainly get in there," he predicted. Then, the executive added "Saboteur and Dragon Age" before quickly tacking on the qualifier, "but those two won't make the calendar year because they're coming in fiscal Q4." EA's fiscal year ends on March 31, 2009, which means that both games will now arrive in the first three months of next year.
http://www.gamespot.com/news/6192703.html


Bioware forumlarında bu offical bi açıklama diil diyorlar ama yalanlama da gelmedi hala. Vaporware olmadığı kesinleşti en azından :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...