Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 kim bu orospu çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 En çok tutulan türk filmi olcak bu başyapıt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 said: başlık: orospu çocukları daesu: vay ak +rep lol diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 hülya avşar oynuyomu? anası izin vermemişti diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Vay anasini, kitleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Gişede bilet falan isteyemem ben bu filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 -1 bilet lutfen +hangi film beyfendi -horsp cocugu +efendim -..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Düşündüm de,gişedekiler hazırlıklıdır,hatta film gelmeden böyle olcak sakın gülmeyin die birbirlerini tembihlemişlerdir de.Bi de şu var sinemaya girerken tanıdık falan görürsem,ya sorarsa hangi film diye ? =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bu filme gisede bilet aldiginizi dusunsenize.. -hosgeldiniz -hosbulduk 2 kisi ogrenci orospu cocuklari =) -tabi orospu cocuklari kac seansi olsun=) tobe tobe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 şu fragmanlarda sürekli duyduğumuz karizma sesin sahibi adamın vurgulu bir şekilde orospu çocukları demesini dört gözle bekliyorum. umarım ismi değişmez filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Penthesilea said: Vay anasini, kitleyemiyorum RESIST RESIST RESIST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 güzel rol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Adindan dolayi, kotu bile olsa.. Bir çok insan izler, turkiye'de gişe rekoru kirar diger filmlere oranla.. Herkez geyigi donecek diye izler.. Kimse de boykot felan etmez.. Merak kotu bir şey.. Bari guzel bir yapit olsa ciksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 kampanya başlasın ozaman toplu bir şekilde gidelim filme -orospu çocuklarına 43 bilet ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 BaaL said: The O.Ç. olsun filmin adı olmaz The O.C. isimli diziye gönderme olur, yakişik almaz. :D Evet ya dizinin filmi de geliyor sfasfas.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Penthesilea said: Vay anasini, kitleyemiyorum Utterablevari bir açıklama olmuş asdjsahdfdsjfsjf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Ahahah süper isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 huun said: şu fragmanlarda sürekli duyduğumuz karizma sesin sahibi adamın vurgulu bir şekilde orospu çocukları demesini dört gözle bekliyorum. umarım ismi değişmez filmin. ROFL düşündüm de aehaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 BulletRide said: Hülya Avşar mı O.. ç? Yoksa direk mi o...? direk o.... olursa cok gercekci bi film olacagi kosundayim pez... olarak da iboyu oynatsinlar canm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 kimi oynatırlarsa naparlarsa yapsınlar filmin adı efsane olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 başlığı güncelde görüdm oha noluyo lan abarttı biri dedim sonra aklıma geldi ben açmıştım ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ben fragmanı gördüm, o.... çocukları diye lanse ediliyor dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 of çok güzel olcak.filme sırf gişedeki karıyla muhabbetine gidicem metropol çarşısında. 'Orospu Çocuklarına 2 bilet lütfen! eauhıuasdhfıhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 süper başarılı bi isim.. herkesin de dilinde olcak. adını koyan elemanı tebrik ettim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar