Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lotr:Return of the king - *Spoiler* - Tartısma Topigi

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Bu arada film eksikti diyenler icin extended versiyonu bekleyin derim ben. Bazı önemli ve güzel sahneler oraya saklanmış yine.
Muhtelemen Gandalf-Saruman ve Aragornun gelmesiyle agacın tekrar hayat bulması falan extendedda olacak. Birinci ve ikinci filmlerin extendedları izlediyseniz 40-45 dakika uzun oluyorlar zaten..
Sosyal ağlarda paylaş

bu extendedlar falan bilgisayara aktarılıyormu , mesela two towers'ın extendedı varmı bilgisayar için ? haksızlık kardeşim herkesin dvd si yokki .

zaten gişe rekorları kırıyor milyon-milyar dolarlar götürüyor , 7 sülalesine yetse olmuyomu bu adam illa 70 sülalesini giydirip , yetiştirip onlaradamı film çektirecek lol yaf gözü doysun bu PJ nin.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

bastaki msgları okumadım ama....

Arwen le Aragorn un opusme sahnesinde Aragornun sumugu akıyodu cok igrencti ıyhhhhhhh!!!!

Bi de mantık hatası war...Gollum yuzugu ilk alısında "yuzugu bana wer...bugun bnm doum gunum" dio...oysa ki hobbit geleneklerine gore hobittler doum gunlerinde hediye almazlar,millete hediye werirler........yaa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brad, 21 December 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
Arwen le Aragorn un opusme sahnesinde Aragornun sumugu akıyodu cok igrencti ıyhhhhhhh!!!!

filme haftaya bi daha gidecem ..
bu gerçekse bi taraflarımla gülerim[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 19 December 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
6 - Oluler ordusu muhtesem

buna katılılıyorum

said:
Dorsia, 19 December 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
3 - Gollum un irki nedir? Eskidan insan di ya sonr yuzuk mu onu bu hale getirdi?

Goldom hobbottı yuzuk o hale getırdı ıye bılıyorum..[hline]Döncem ben sanaaa...
''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 20 December 2003 01:15 tarihinde demiş ki:
3 film arasında en guzelıydı bana gore :)[hline]zegnarud zegnarud nasılsııııııınn

-Guardians of Light-
`zegna lvl 50 Infiltrator
buffmatic 4x Cleric Boofer
diomache crush merc inc.
albion / excalibur

o kadarda degıl[hline]Döncem ben sanaaa...
''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Sosyal ağlarda paylaş

zaten site kolpa ya baksanıza braveheart 81.sırada ve 3 gereksiz lotr filmi top 10da..bana kimse laf anlatmasın lotr baya kötüydü ama kitap gibi film alanında bir ilk olduğu için bu kadar tuttu..yoksa rezalet..dl çekselerdi bundan önce o da bu kadar tutardı..yani lotr olduğu için değil ilk olduğu için..kitapta ööle bence..tamam debi bir eser ama sadece bir ilk..başka bir özelliği yok..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün topigi okumadim ama cogunuz o yoktu bu yoktu demissiniz evet bende filmi izledim ve bircok sey yoktu bununda bence tek bir nedeni var : Ticaret

P.J. bütün kesik sahneleri bence %90 Lord Of The Rings : Return Of The King Extended DVD Edition da göstericek...Film zaten oldukca uzundu ve en asa bence 45 dakika daha sürerdi bu sahneler olsayid ki buda filmi standartlarin oldukca disina iterdi (4 saat 15 dakika + olurdu film) gösterime bile giremeyebilirdi film...Extended editioni bekleyin...[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 21 December 2003 01:14 tarihinde demiş ki:
zaten site kolpa ya baksanıza braveheart 81.sırada ve 3 gereksiz lotr filmi top 10da..bana kimse laf anlatmasın lotr baya kötüydü ama kitap gibi film alanında bir ilk olduğu için bu kadar tuttu..yoksa rezalet..dl çekselerdi bundan önce o da bu kadar tutardı..yani lotr olduğu için değil ilk olduğu için..kitapta ööle bence..tamam debi bir eser ama sadece bir ilk..başka bir özelliği yok..[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine

Her zaman çıkar zaten böleleri. Tamam oldu takıl sen. (kitabı okumamış ve de lotr fanı olmayan biriyim bu arada)
Galatasaray'ın real madrid'i 3-2 yendiği maçta bile böyle tüylerim diken diken olmamıştı. Var mı ötesi? Yok. Budur[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arkansis, 20 December 2003 15:45 tarihinde demiş ki:
Bence filmde garip olan frodo ile sam in arasındaki ilişkiydi.
Aralarında bişi var buna adım gibi eminim , bence Frodo, Sam den hoşlanıyor.
Bakın Sam evlendi ondan sora trip attı frodo farkındaysanız ve gitti ...

Heh ben aslında o utangaç bakışmalardan sonra onların birbiriyle sevişeceklerin hatta birbirlerinin o kıllı ayaklarını yalayacaklarını :-p felan umuyordum PJ kesin öyle sahneler de ekler diyordum ama olmadı.

Bu arada nazgullar stukaydı kartallarda spitfire...[hline]A-------|............_____ | _____.....
C----:<ııııco==|ı..... ___(o)__/_.......
E-------|/..................../ .............

Sosyal ağlarda paylaş

Kitabın kronoloji bölümünde anlatılır Gimli ile Legolas'ın yaptıkları.En son olarak onlarda Legolas'ın yaptığı bir tekneyle Valinor'a gitmek için denize açılırlar.Zaten kronolojide orada bitiyor.[hline]A! Elbereth Gilthoniel!
silivren penna míriel
o menel aglar elenath
Gilthoniel, A! Elbereth!

[Bu mesaj Saeros tarafından 21 December 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya PJ şuana kadar kimsenin yapmaya cesaret edemediği bir filmi yaptı ve bunu son derece başarıyla yaptı.

Ben aslen kitabın bir fanı olarak filmede bayıldım, Yönetmenin yaptığı değişiklikleri garipsemedim, hepsini özümsedim. Hayatımda izlediğim en iyi filmlerden biriydi LOTR üçlemesi.[hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

Kitabı okurken kafamda yarattığım Orta Dünya'nın %80'lik, 90'lık kısmını filmde buldum. Buda filme aşık olmamda büyük etken. Çıkartılmış sahneler benim için o kadarda önemli değil, çünkü kafamda biliyorum o sahneyi zaten, ben tamamlıyorum herşeyi, hayal gücümü kenara atmıyorum; bütünlüyorum.[hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...