Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Sevgililer gününüz kutlu olsun. Bazı arkadaşların yarasını deşmek istemezdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 codename : lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ewet sevgilisi olanda olmayanda herkezin kutlu olsun dünyanın ne gereksiz günlerden biri olan Sevgiler günü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Eskiden gereksiz bulurdum ama artık hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Çünkü yaşlanıyorsun Abso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Yapmayın şunu işte açmayın şu topiii aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Romantik bişi oldum çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hepi velenteens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Absolut said: Eskiden gereksiz bulurdum ama artık hoşuma gidiyor. Aynen bende sevmezdim ama bazı şeyler için bahane oluyor. Hani güzel de oluyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 her sene aynı stres gerçekten ben inanlımaz kasılıyorum sevgililer gününde bu hediye olayndan..bunun bir ayarı olmalı, yani iş yerlerinde yılbaşında çekilişten önce herkeze en fazla 30 ytl lik hediye alın denir sende ona göre bakarsın hediyeni, yok pahalı yok ucuz geyiği de olmaz alırken de kasmaz ama sevgilinde böle olmuyor tabii.. birde esnaf boyutu var sevgililer günü değil esnaf günü olsun, indirimdeki herşey tekrar eski fiyatlarına çekilmiş oluyor.. Buna büyük markalar da dahil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Gidiceksin bir aksesuar dükkanına kafana göre bir kolye alıcaksın ama değiştirme fişi olmasına dikkat et. Gerisini sevgilin halleder zaten :) Evlenince işlerin boyutu değişiyor biraz yani kaç aydır istediğimi biliyorsun neden bu rengini aldın gibi bi soruya verilecek tek cevap var. Aşkın gözümü kör etmiş hayatım. Yerse :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hediye kutusu icinde bir kredi kartı ver gör bak dünyanın en iyi sevgilisi olursun o dakkada =) (işin esprisi bu tabikide.) Kız arkadasım suan şehir dışında oldugundan kafam rahat valla şimdilik.hiç harcama yapmamak güzelmiş :D ama döndügünde ne olur orasını bilemiyorum :S off moralim bozuldu gene neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 evlenince daha zor oluyor hediye olayi absolutun dedigi gibi. okadar kasarak aldigin hediyeyi verip "bunun rengi ne, git bunu degistir" diye bir cevap alip kos kos geri donmek mumkun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Evet arkadaşlar sınav süremiz 24 saat. 1 yanlış bütün doğrularınızı götürüyor. A,B,C,D,E'den sadece birini işaretleyebilirsiniz,diğerini işaretlerseniz sevgilinizin -pardon- gözetmen öğretmeninizin gözünde bitersiniz. Sınavdaki soru sayısı belli değil. Buyrun kitapçıklarınız. Şu kadarcık bir şey bile olsa unutmayın,sorunuzu yanlışa çevirebilir. Lütfen diğer arkadaşlarınızın kağıtlarına bakmayın,sınavdan atılırsınız. Herkese başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Alternatif sevgililer günü http://www.fat-pie.com/love.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 eyvallah sağol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Nostredamus said: Bazı arkadaşların yarasını deşmek istemezdim :P deşilceğimi bile bile niye konu dışında bu topiği aradığımı cidden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Die, die my darling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bugün 14 şubat mıdydı yaw? TV yi açmadım hiç bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar