ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=lfsvE4j4ExA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 I WANNA HOLD YOUR HAAAAANDSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 pardon s yok. sadece hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bu dokunmaktan korkmayan kadınların değil verme özürlü kadınların dizisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 "alma özürlü erkeklerin dizisi" derim ben de o zaman fekat amma ve lakin hastasıyım dizinin. şirin şirin takılsınlar mis gibin aşk işte. almak vermek pff saçmalık hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 alan memnun veren memnun dimi nihan takılsınlar işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 umarım sekssiz bir dizi olur lex =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Bu bizim zenci dedektif dokundu esas oğlana sadece elleri ilemi dokunamıyor eleman ama anneside öpüp dikiyordu nalları tam izleyemedim onun için emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 olmemis veya bizzat diriltmedigi insanlara dokunmasında bir sakınca yok, kendi kendini tatmin eden munzevinin teki degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 eldivenle tutabiliyosa kondomla allah ne verdiyse ozmn?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 2. bölümü de izledik onu da beğenemedim.. dur bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ilk bölümünü izledim bende bayağı hoşuma gitti,sarah connor chronicles ile birlikte izlerim bir ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 herkes Tim Burton tarzına benzetmiş ("narration"dan dolayı) cnbc-e'de ufak bir bölümünü izledim de, Tim Burton'la bir bağıntı kuramadım, daha ziyade "Hitchhiker's Guide To The Galaxy" tarzı yapmışlar. Burton bu kadar kelimelerle anlatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 benim benzetmemin narration la alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Anna Friel için izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Lexius said: eldivenle tutabiliyosa kondomla allah ne verdiyse ozmn?! kondom bacakları bilmemneleri falan kaplamıyorki, ama tüm vücut kaplaması ile olabilir. Zaten adam arabayı falan yaptırdı yakında özel kıyafette yaptıracak bu gidişle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Abi o değilde adam salsa ya kızı özgürcene dokuna dokuna yaşasın hayatını başka erkeklerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ombakkombak said: Lexius said: eldivenle tutabiliyosa kondomla allah ne verdiyse ozmn?! kondom bacakları bilmemneleri falan kaplamıyorki, ama tüm vücut kaplaması ile olabilir. Zaten adam arabayı falan yaptırdı yakında özel kıyafette yaptıracak bu gidişle. heyy ben de zentai fetişini kim buldu diyorduum.. demek böyle birisiymiiiş.... bu dizi çok gerçekçi çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 oh be yanlız değilmişim. mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 evet ya kaplasın bütün vücudunu taksın kondomunu o da rahatlasın kadın da aasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 şimdi gavur hani cansız nesnelere erkek, dişi, nötr falan cinsiyet yükler ya hani. aynı şey diziler için de geçerli bence mesela türkiyeden bi örnek vereyim (ben çok dizi izlemiyorum, tam örtüşmeyebilir örnekler) kurtlarvadisi erkektir asi diye bi dizi var kanald'de. direk dişidir! kim çeker, hangi şirket yapar bilmem ama diziyi direk dişi yapmışlar. çocuklar duymasın ise gay, pardon nötr idi.. pushing daisies, doğrudan dişi bir dizi. böle olunca pratik düşüncelerle dizinin romantik komedi seviyesini bozmayın hiç. yıllar sonra çocukluk aşkları ile buluşmuş ve aşklarına kaldıkları yerden devam eden birbirine dokunamayan aşıkların hikayesini anlatıyo işte yazar tayfası.. dokundurtmayıverin çocukları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Bone said: herkes Tim Burton tarzına benzetmiş ("narration"dan dolayı) cnbc-e'de ufak bir bölümünü izledim de, Tim Burton'la bir bağıntı kuramadım, daha ziyade "Hitchhiker's Guide To The Galaxy" tarzı yapmışlar. Burton bu kadar kelimelerle anlatmıyor. bone nolur analiz yapma. bone nolur yorum yapma. seni yanlış yorumların normalden fazla özgüvenli adamı ilan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bone, Big Fish izlemedin diye tahmin ediyorum? Eğer o filmi izlersen Tim Burton'ın benzer konseptindeki anlatım, karakter ve atmosferinin Pushing Daisies'e ne kadar yakın olduğunu görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bende diziyi izlemeye başladım. anna friel hastasıym zaten gördüm öyle başladım hdsads eğlenceli dizide şu yaş muhabbeti bayıyor biraz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar