IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 sevgililer gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum.. sevgilisi olanlara Allahtan sabır ve merhamet dileyerekten olmayanlara şükretmeyi bilin diyorum.. gidip hediye için çok para harcayıp depresyona girmeyin.. sevgilim yok diye depresyona girip de çikolata yemekten oranızda buranızda sivilce falan da çıkartmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 EYWALLAH AGAGİRLS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben yarın laba gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bende evden hatuna hediye alırım diye aldığım barayla wow + tbc alıcam heralde yarın asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 aa niye ki? üzülür ağlar kız sonra..irkek milleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Alma dayı, takdir ettim hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 yok hayır zaten bu gün paranın bi kısmını düşürdüm yada çaldırdım kasaya gittim D&R a aldım kutuyu sonra baktım para yok. kaldım öyle paraya üzülmedim de oynayamıyom ona üzüldüm tekrar gidip eve sonra tekrar D&R a git kasar dedim bi daha yarın alıcam paramın 3/4 ü ile ayşeye hediye almak yerine cevizlerimi 5/7 si ile aliye wow alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 her gün wow oynarsın..bir değişiklik yapsan diyorum hani.. ali bir gün ceviz yemese de ayşe bir gün sevinse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Arkadaşlardan tek ricam, sizden sonrakileri de düşünün. Şımartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ulan 14 şubatları hep boş geçiyorum. bu sefer güyya hayallerim vardı. yıktılar lan.yarın üzülürüm ben . alkole bağlanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kermit said: yok hayır zaten bu gün paranın bi kısmını düşürdüm yada çaldırdım kasaya gittim D&R a aldım kutuyu sonra baktım para yok. kaldım öyle paraya üzülmedim de oynayamıyom ona üzüldüm tekrar gidip eve sonra tekrar D&R a git kasar dedim bi daha yarın alıcam paramın 3/4 ü ile ayşeye hediye almak yerine cevizlerimi 5/7 si ile aliye wow alıcam. wow accim var kelepir boşuna para verme , hatunu beğenirsem trade edebiliriz şaka şaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 http://naurunappula.com/83220/00030946.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 tenk yu end yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Sparkcaster said: http://naurunappula.com/83220/00030946.jpg oha çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Sevgililer gunu cok zor, cicekciler cok acimasiz =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Hayat acımasız sevgilim ist.da ben burdayım =/ webcamde sevgililer günü geçircez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 anaaaa çiçeği tamamen unutmuşum lan ehuehue iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 lan bi sevgilim olsada beni kutlasa be böhüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
night906 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ne manasız bi gündür ya insanları boşuna sıkıntıya sokuyo..püffff.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 walla lan delinin biri taş atmış 14 şubat sevgiller günü olsn diye..uğraş dur işin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 night906 said: ne manasız bi gündür ya insanları boşuna sıkıntıya sokuyo..püffff.... dimi . sevgilisi olan var olmayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 sevgililer günü tüm müslüman alemi için hayırlara vesile olur inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 eisenheim said: lan bi sevgilim olsada beni kutlasa be böhüüü +11111:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar