SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 şimdi ibretlik bir konu açıyorum. Ey sevgili pati halkı babamın isteği üzerine aldğım samsung SH-203b adlı dvd-yazıcının girişi normal sandartlara uymamakta. Tek bir giriş var ( master slave ayarı yok ayrı güç girişi yok data girişi yok bildiğin hek bir haen var) ve sanırsam elektrikle bunla beraber. Şimdi ben bu aleti normal pc sandartına çevirebilirmiyim aparat var mıdır? yoksa gidip kendimi rezil ederek iade mi edeyim ? hemde bu girişde nedir böyle ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 sanırım SATA girişlerini kastediyorsun? PATA dönemlerinde kaldıysan, çoktan geçti o zamanlar, yeni değişmedi yani. yeni çıkan harddiskler olsun, dvd yazıcılar olsun hep SATA kullanıyor. artık yeni bir standart gelicek diye duymuştum hatta. DVD yazıcının içindeen sata kablosu çıkmış olması lazımdı. ya da anakartın destekliyorsa onun kutusundan sata kablosu çıkmış olması lazımdı. SATA çok da yeni birşey değil açıkçası, o kadar şaşırtıcı birşey olmaması gerekliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 öeh galiba direk sata... bunu pataya çevirme şansımızda yoktur sanırsam... neyse artık babam halleder ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 sata dediğim olay şu kırmızı kablolar. (genelde kırmızı oluyor yani) niye sen halledemiyorsun ki anlamadım onu. patayı nasıl hallediyorsan, sata ondan daha kolay bi iş. sadece sata kablosunu alıyorsun, dvd yazıcına takıyorsun, o kabloyu da anakartına takıyorsun. tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 de anakart satayı desteklemiyor yaklaşık 6 senelik arkadaş (benimki ile yaşıt olması lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 dönüştürücü alirsin, her pc magazasinda vardir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 nereye çoktan kalktı abi daha 2 ay önce aldım pataydı gayet dvd-rw sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Baluu said: dönüştürücü alirsin, her pc magazasinda vardir. :D korkunç bişey yaf bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ide kablonun gücü adına sata dan nefret ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar