fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ahahahah ben de fedemo yapacakyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 said: pardons ama sen emo musun kıro musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 dostum fede paylaşım için sağol süper kızlar var emeğine sağlık bu emo nerden olunur bu arada onu da bi söylersen bi de nerde takılıo bu kızlar çok merak ediyorum ben de gider tanışırım belki aralarında ortama girerim yıllardır kurtlar vadisi izlemekten içim kurudu bi yardım ediver bir de diğer topik te sormuştum bu samsung e250nin blutuuth ayarlarını nerden yapcaz bu arada hilmi abi var yanımda oda selam söylüyo çok dostum emeğine sağlık en kısa zamanda görüşelim bu emolarçok güzel sağolasın bi ara beni çaldır ben seni ararım sana yazmasın ciğerim teraziye tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Daesu said: 3 metre foto imzalar reklamlar ekranda tek bir msj okunuyor patiden sonra cehennem gibi bu arada koyim emolara. file çoraplım, ceset makyajlım diye bişi yazıodu senın msnde bundan mı esinlendindi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ha bide www.emo.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 said: 1. Türkçe bilmezler, kendi aralarinda kullandiklari tuhaf bir dil vardir. sekil 1 a'daki gibi: hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmis hihihihi ne jki yaaa ajko ne dio o hatun oii fasla tabdim<3 ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere aaaaaaaaaaa tacii taniommbi yerdenn askima ben heduee ettim jok yakisiyo bebeimeee mjxxx sfym senii emojukummmmm 2. Saçlarini genellikle tek gözlerini kapatacak kadar öne yatirirlar. Arkada kalan kisimlari ise jöleyle ya da spreyle kabartarak karistirirlar. Bu absürd görünüm, "sekil"den ziyade yüzlerini kapatmak içindir. 3. Yüzlerinin gözüken kisimlarina bol miktarda (paralarinin yettigi kadariyla) piercing yaptirirlar. Ne kadar piercingleri varsa o kadar "havali"dirlar. 4. Yüzlerinin gözüken kisminda "aptal" bir ifade vardir. Bu gerçek bir "loser" gibi görünme isteginin mantigini hala çözemedim sahsen. 5. Mümkün oldugu kadar "görünmeyen" yerlerine dövme yaptirirlar. Dövmeye asla "dövme" demezler. Kesinlikle "tatoo" derler. Bu onlarin "cool" olma anlayisidir. Görünmeyen yerlerine yaptirmalarinin sebebi ebeveynlerinin görmesini engellemektir. ...... böyle başlık açmış adam gelen cevaplar said: o zaman ben sonuna kadar emo yummmm said: emeĞe saYgı ELıne sağLık TskLEr paylasım ıcın süper burası buraya takılırım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cuz i am emo ehehehe komedi olmus site hatunlarla cevrili o yuzden guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 off of of of yazık ya insancıklar http://www.emoturkey.com/tipik-emo-ozellikleri-t4936.html?s=4788c908b2f31a593edda3c44a003835& şu topik de iyimiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 @ovchinnikov ahaha hangi konu o ya, tüm mesajları incelemek istiyorum teker teker link pls :D:D buldum, evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Slat said: bide bunlar "delikanlıyız lahn biz" diye geziniyo dimi sokaklarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 en öndeki hele böle oof delikanlıların kralı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ama bu sert abimilerimiz "jhouk datlu reshimlerim vhar" diyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 said: bana bunu yazan kısı, EMO`ları asalıomus gibi geld ama neyseı :S bi insan olur da bu kadar mı salak olur lan aheahshua lan bütün günümü geçiririm bu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ahaha DATLU ama orda kroya bağlio hauhauhua yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 e oha msn nickleri diye bölüm var çüşünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 [color=Magenta][size=7][/SIZE I WANT TO DIE!!! imzaya gel :D (noktasına dokunmadan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 UZUAHUAUSAHAHAHAHHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 adamınbiri said: e oha msn nickleri diye bölüm var çüşünüz. MSN adresleri var mı onu söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bilmiyorum valla üye olmaya üşendim siteye ama üye olcam merak etmeyin paticiğin sesi olcam afuaehfueafhea:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 chok sheker yha mujka bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Türk emoları gay olur mu:bence bunun Türk olmakla tek alakası bas bas ben eşcinselim demeye çekinilmesidir bence.Yoksa bu tamamen kişilikle alakalı bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 resimdekiyse bunu diyen kesin gay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Black-ice said: Türk emoları gay olur mu:bence bunun Türk olmakla tek alakası bas bas ben eşcinselim demeye çekinilmesidir bence.Yoksa bu tamamen kişilikle alakalı bişey Beilow'a benzemiyosa ben de hiçbişey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar