lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 wallah bunları gördükçe viking kanım kaynıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 puahahah peter sonuna kadar carpısıp ole banlanmısın gazan mubarek olsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Ahahah suck my ballz demişin banlanmışın ama konuyu silmemişler ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nickime dikkatinizi cekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 bende bi topak acip i've got balls of steel dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 ahah saqlı_dengesiz ne lan tırt şizofren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 zenci emo istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 psycho bithick-emokid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 I aM In T0o dééP UsLu 1 Çocuq OlursaN PeLki 1 Gün Şirinleri biLe görebiLisn... HaYaT ßi oyuNsa BizdE Jeton cHoq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bunları "Yavuz Türk Mahallesi"ne koyacaksın. Onlar da duygusal insanlar, bunları hem döverler, hem ağlarlar "Keşke bunları hiç yapmasaydılar da biz de dövmeseydik..." diye. Geçen gün Kadiköy'de yürürken elinde saç spreyiyle garip hareketler yapan insanlar gördüm, çok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 oradaki disileri bana verin,sabaha ordan turbanla cikmazlarsa serefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bu arada bende kendi raid takimimi kuruyorum [Unterwanderungdivisie][UWD](sizma birligi) ben dirlewanger diye kaydoldum,yemin ediyorum icimdeki vikingsel hisleri uyandirdilar.actim samael dinliyorum.. essek sipalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 site açılmıyor bende, kapatılmış gibin, komple yok olmuş site. topluca intahar etmiş olabilirler edit: e açıldı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 satılıkmış..alıp reklam koysak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 http://www.dezinfo.net/post/4050 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 hepsi bi tarz genclerin http://www.dezinfo.net/post/4050 sitesinde. aferim onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 pokeçumon bu da imbaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 konu emo lara giydirmeyken iki manita resmine tav olmuş millet :) salın şunları, kız mı yok. manita düşürcem die cnmms haql1s1n ama can1kommmm tadında yaza yaza ambele olcak beyniniz, o jargonu buraya da taşıyacaksınız sonra :) zaten pati nin o siteyi çökertmesine gerek yok, geçen gün gazetede çıktı bu konu, türk abazasının kulağına gider yakında, ağlatırlar o sitenin anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 burada emo olmaya yatkın birisi oldugunu sanmıyorum yoktur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 alla alla ben emolar emo olduklarını kabul etmezler dio bilirdim mesela 2 ark var okulda punk sanıolar kendilerini ama bildiğin emo. emo diyorum kızıolar falan. çok ilginç lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Black-ice said: alla alla ben emolar emo olduklarını kabul etmezler dio bilirdim mesela 2 ark var okulda punk sanıolar kendilerini ama bildiğin emo. emo diyorum kızıolar falan. çok ilginç lan. onlar gizli emo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Black-ice said: alla alla ben emolar emo olduklarını kabul etmezler dio bilirdim mesela 2 ark var okulda punk sanıolar kendilerini ama bildiğin emo. emo diyorum kızıolar falan. çok ilginç lan. neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 mike da emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuzeyli Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 üye sayısı 12 bin :D emo sayısının hat safhada olduğu ülkemizde bu sayı gün geçtikce artıcak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Syn said: HaYaT ßi oyuNsa BizdE Jeton cHoq Emo wins (perfect). x_X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar