roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ferrero said: farnie shordun imza yapıcam şimdi bunu. ahahahaaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 oha elfçe okuyunca biraz kasıp çözüyorum da bunu çözemedim phenüm nedemek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 benim demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Yhaa ßen ßı cocuqa Asıqtm Ama ßayaa ßı asK Hıc ßöLe Hissétmémıstm Kié Ama KarsılıqSızdı 2 SenedıR sefıodm YHanıı Ölümé ßile KalKısmıstm SonRa Unutur qıbı oLdm Ama ßu Sefer Cocuq ßana asıq oLdu Suan Cıkıors Ama ßilmıorm ßı Soqudm Ondn SanKıé hMde ßæska teklıf aLdm ßiklmıorm Kafam Coq Karısıq Yha Yardm Edn FikirLerinizi ßékLıorm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 3.dünya savaşı falan çıkarsa metinleri şifrelemek için bunları kullanmak lazım.. alimi gelse anlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 burdan emoturkeydeki kızlarımıza sesleniyorum paticik altında yapılan haksız karalama kampanyasıylan hiçbir ilgim yoktur! lütfen forumunuza yapmış olduğum başvuruyu kabul edin.lütqenn ps:emoturkeyden msg geldi msgımı anlamamışlar Türkçe yazdıgım için aranızda emorish bilen varsa bir el atsın lütqenn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bunlar özel klavye mi kullanıyorlar her kelimede ß æ gibi harfleri yazmak için fazla kasmıyorlardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Emoturkey sitesinde Emo Makyaj Nasıl Yapılır? Emo Saç Stili Nasıl Yapılır ?konu başlığında üyelerden birinin mesajı aynen şöyle: 'SüperLer şekeriçe (: spermş..' spermş=süpermiş sokakta da böyle yazdıkları gibi konuşurlarsa cümleyi tamamlayamadan ağızları,boğazları dolar taşar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ağızları boğazları dolar ne demek ahahahahah AHAUAHAAUAH yıkıldım abi bu yanda ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 anlamadım ben oral? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Giovanni said: Yhaa ßen ßı cocuqa Asıqtm Ama ßayaa ßı asK Hıc ßöLe Hissétmémıstm Kié Ama KarsılıqSızdı 2 SenedıR sefıodm YHanıı Ölümé ßile KalKısmıstm SonRa Unutur qıbı oLdm Ama ßu Sefer Cocuq ßana asıq oLdu Suan Cıkıors Ama ßilmıorm ßı Soqudm Ondn SanKıé hMde ßæska teklıf aLdm ßiklmıorm Kafam Coq Karısıq Yha Yardm Edn FikirLerinizi ßékLıorm =( ne biliyon ya... derler adama. sinir etti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ferrero said: anlamadım ben oral? evet.apaçık yazmayayım dedim anlarsınız artık(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 emoların normal hayat içersinde ki türkçeleride anlaşılmıyor. tabi bizim arkadaş saolsun artık dillerini tercüme edebiliyorum. Yani hepsi bozuk konuşmuyor fakat genelde çoğu çok garip konuşuyor hani gerçektende anlaşılmıyor bazen tabi zamanla insan alışıyor. Ki diğer bir gerçek ise emo olmak erkeklerin %90 'nı için "kız kaldırma sanatı" olarak kabullenilmiş birşey. Neyse bizi ilgilendirmez zaten kimin ne olduğu. ister emo ister gay olsun umrumda değil. Bana zararları yok ama bazen cidden kafalarına vurasım geliyor ne yalan söyliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 sitede şunun gibi bir başlık var. Türk Emolar (%100 yerli) postlarda da paylaşım için saol, emeğe saygı türünden mesajlar sanki biraz adult forum havası katmış gibi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ééD ßiLmioLarDır émo'nn né oLduqunu xD __________________ $HéN Phn oLaßiLsyhDn pHnDéqi sHny qöRSéyhDhn x] biri şu charisma36 nın adresini alsında gidelim dövelim ya bu nasıl konuşma biçimi bi .ok anlamadım oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Yanlız bı yerınde okumustum o (XD) nın ne oldugunu AdMIN bıle hala cozememıs soruyordu . Ne lan bu dıe bolede garıp bı olayda var yanı . Edit : Nelerı garıp degılkı bu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 HAAAĞĞĞĞYIIIIIIIR. Bu ne lan? Gerçek mi bu site, dalga mı geçiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 JD said: ééD ßiLmioLarDır émo'nn né oLduqunu xD __________________ $HéN Phn oLaßiLsyhDn pHnDéqi sHny qöRSéyhDhn x] sanrım şey diyo mal said: evet bilmiyorlardır emonun ne olduğunu xD sen ben olabinseydin ben de seni görseydim çeviri çalışmaları 16 tane pentium pro işlemcili bilgisayarın paralel işlemesi sonucu yaklaşık 1 haftada tamamlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 şu siteyi ben bi şikayet ediyim de türkçeyi düzgün kullanmamak suç değil dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 ağızlarını yamulta yamulta konusurken o cemşük ağzın ortasına sümsüğü yapıştırmak ister deli gönül vallahi bak heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 roket adam said: JD said: ééD ßiLmioLarDır émo'nn né oLduqunu xD __________________ $HéN Phn oLaßiLsyhDn pHnDéqi sHny qöRSéyhDhn x] sanrım şey diyo mal said: evet bilmiyorlardır emonun ne olduğunu xD sen ben olabinseydin ben de seni görseydim çeviri çalışmaları 16 tane pentium pro işlemcili bilgisayarın paralel işlemesi sonucu yaklaşık 1 haftada tamamlandı. sonunda sifreyi cozmeyi basardık. roket adam yaklasmıs ama basaramamıs. sen ben olabilseydin bendeki seni gorseydin o.O yazık ya bunları yazmaya ugrascaklarına gdp dogru duzgun seyler yapsalar keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 throine said: sitede şunun gibi bir başlık var. Türk Emolar (%100 yerli) postlarda da paylaşım için saol, emeğe saygı türünden mesajlar sanki biraz adult forum havası katmış gibi? :D arkadasım japon demissin çinli çıktı caps koysaydın malum kotalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 scorch said: ağızlarını yamulta yamulta konusurken o cemşük ağzın ortasına sümsüğü yapıştırmak ister deli gönül vallahi bak heh.. Hahaha ya bende 1 adet emo kız var arkadaş olarak. böyle salak yazıyor ama normal insan konuşması var. yoksa gerçek emo değil mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 scorch said: ağızlarını yamulta yamulta konusurken o cemşük ağzın ortasına sümsüğü yapıştırmak ister deli gönül vallahi bak heh.. ahaha bune lan,öldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar