dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ...sakin...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 † »» вєηι αη¢αк тαηяı уαяgıℓαя «« † Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yicit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 http://www.mtv.co.uk/bedroomdiaries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Cons said: AHHAHAHAHAHA TARAK İZLERİ DURUYO AHAHHAHSDKLVMDSŞKLBDSBVDSBSDB http://img114.imageshack.us/img114/4821/fotoraf0039in0.jpg NELANBU :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=jqwSWFklyfU&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Apache said: http://www.youtube.com/watch?v=jqwSWFklyfU&feature=related Asıl bu ne ya uhsauhddaaysgdyg izleyemedim sonuna kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Güzelim gibsonu emo işlerine alet etmiş ya ofofof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 jennifer işi biliyor ama dfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Ey paticik halkı titreyin ve şu emo ablanın sözlerine kulak verin!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 canım yaaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Videodaki emo ablaya hitaben: MAL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 tmmda aplam dioki baskalarının emolar hakkında dusundukleri umurumda deil LAN OZMN VİDEO YU NEDEN CEKİOSUN ??? BIDE BAARIO YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hayAt asLında basİttir, Zor geliRse baS ittiR baKtın olmuO *** güsl güsl emeğine salıq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 attention wh0re alert =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bu kiz konusurken annesi babasi falan kapiyi acip yavrum yemek hazir demeli kiz da boole donup bagirmali, o zaman eglenceli olurdu turkiyede de sacini yari uzatip gozunun birini kapayan herkes emo oluyo demekki Depth Perception, Depth Perception, Depth Perception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Cift mesaj olacak ama tutamadim kendimi LEAVE BRITNEY ALONE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 dasaaa said: Thaumiel said: Benim bir arkadaşım oranın ciddi üyesi. Ve kendiside Paticik üyesidir :). Ki o sitenin sahibi arkadaşıymış. Yani gerçekten izleniyorsunuz :). Gizli kapaklı yapın abi işleri. Kimseye söylemeyin. Yapın kaçın. lam bizden emo görüntülü bi beilow var.. o da yapmaz herhal böle bişi.. o değil de tam üye olayım dedim (okumadım tabii burada yazanları) olamadım.. halbuki eğlenebilirdim.. ühüh ühühü bak şimdiden duygusallık çöktü üstüme.. sizin için yapıcam görevim nedir söyleyin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 git bi araştır kolaçan et ortamı B3LL0W, kız oranı nedir, yüzde kaçı sandalyeye oturunca ayakları yere değiyo, tip, boy, yaş istatistikleri istiyoruz pati ahalisi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 sanırım resimleri google'dan toplamışlar sanki ? http://www.google.com/images?q=emo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Odinn said: Ey paticik halkı titreyin ve şu emo ablanın sözlerine kulak verin!1 videodaki abla demiş ki "Hepimizi nası öldüreceksiniz nan beni öldüremediniz daha heuehua" venom diyor ki "seninle cinsel tenezzüle girerek öldürürürüm seni.emo kızlara karşı zaafım var zaten,yakarım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bır bır amma konuşuyo ya, tokadı basacan agzına yataga baglayacan, hemo neymiş görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 daha önemli şeyleriniz yokmu abim sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 50 msj atıp resim galerisine sızdım :D 10 kişiden 9 u kız 17 - 19 yaş ortalaması kızlar güzel gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 RESİMLERİ PAYLAŞ oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar