CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bence bütün gece flatout2 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Dota açıldığı anda girip honor kasıyorum. Eots weekend olucak zaten flag capturelara veririm kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 dotaya giriştiğinizde biz de flatout2ye girişiriz.. zun'u ezerim biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Şey diyeceksin, "Xunn yeter, arabayı bana bırak." bende sana "Şimdi tamponuna son kez bak." diyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 O_o tampon dediii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 sayilan oyunlardan hiç birini bilmememe rağmen bizde 2 kisi gelmeyi planliyorz:p winning pes falan yokmu bari ya ahaha cok ezik hissettim kendimi oyun konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 senlede fifa yaparız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bir liste oluşturayım o zaman ben: Penthesilea Elaidi Selamon Zheld Phyx Xunn Cüce Ardeth Gangren (%50) Tharkas (belki) Holy (büyük ihtimal) Othranx Spilas Pyromancer Cthulhu Syn (kesin mi?) Lidriel (belki) La_bombonera Mike Darkrider Custodem Zydar Sly-One Alfheim Viktor Mokoko Spidee Axedice Madboy KahnX +1 Nightstalker Bellow (belki) Emivoz +1 Paramecium - Silphatos (gelirlerse birlikte gelecekler?) Zaugna Listedeki herkes gelirse (ki ben en azından bi %30 - 40 satış bekliyorum) 38 kişi ediyoruz şu anda. Yok mu arttıran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 demek ki 20 kişi falan olcaz d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 gelcem gelcem gelcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Gelebilirsem belki 2 arkadaşla,olmadı tek başıma gelebilirim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 oo 20 kişi iyi yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bu arada fix fiyat aldın mı efecan? bi de evi yakın olan biri ketıl getirsin ya gece kahve içebilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 CthuLhu said: bu arada fix fiyat aldın mı efecan? bi de evi yakın olan biri ketıl getirsin ya gece kahve içebilelim. iyi fikir vallahi. cafe izin verir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 büyük ihtimal gelicez 4+ olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Fiyat geçen ki gibi olur sanırım, gece kapandıktan sonra sabaha kadar kaç saatse. Aynı yani, özel bir kapatma fiyatı yoktu son lan'da. Ha ama bu farklı, 12-13 değil, 30 kişi var deyip aradan düdükleyebilirlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 re-volt ta oynanır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 En azındna soğuk sandöviç falan beleş olsun bi tane iki tane ya da fix fiyat olsun sabaha kadar.. bi de ketıl işi için getiren olursa kafeyi efe ayarlar gibime geliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 battlefield mükemmel olur bu sefer. yerler kan.. cüce rune getirirse 30 kişi orada kaosu yaşarız. flatout zaten bi başka. bi de bi istegim bu sefer cod2 yerine cod4 yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 CoD4 zaten 20 kişiden fazlayla oynandığında aşmış oluyor. Geçen sefer ne kadardı ben bilmiyorum Efe ayrıca bunları da oku, öyle konuş kafeyle=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Ketilin sorun olacağını sanmıyorum. 20 ve üstü olursa gelecekler bedava bi soğuk sandiviç olabilir konuşacamda gidemiyorumki kafeye kardan aaa arıycam yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ara ara haber bekliyoruz.. biri ketıl getirsin lütfen..yakında dia var ordan alırız 3ü1 aradaları ohh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 bi de rune'u önceden götürsek de geçenki gibi anamız ağlamasa keşke öyle bi şansımız olsa =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet bana sordular runeu orda getirinde yükleyelim diye ben erken giderim gerçide oyun yok bende lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 rune de çok kalabalık olunca şans faktörü ortaya çıkabiliyor aslında biraz. ben arıyorum arıyorum adam bulamıyorum millet orda kesio birbirini falan =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar