ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Harçsız pasaport alınabiliyormuş sanırım, illa değişim öğrencisi mi olmak gerekiyor, herhangi bir amaç olmadan harçsız öğrenci pasaportu almak mümkün müdür? Nasıldır, nedir ne deildir, birileri anlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben aynen o şekilde alıyorum bana şirket bi kağıt yazdı mühürledi okula imzalatıcam harçsız alcam pasaport'u büyük ihtimal sadece yurt dışında okuyacak öğrencilere veriliyo harçsız pasaport. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 değişim öğrencisi dışındakilere harç istiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 harç ne demek vizeyi bile -shengen- beleşe getirmiş biri olarak diyebilirim ki; öğrenci işlerine git, derdini anlat, bazı okullarda bir kağıt yazıyorlar -ki bizimki yazıyor sağolsun- bu sayede harçsız pasaport alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 biraz daha anlatir misin turam, nasil alindigina dair schengen'in vs ? bana gecen sene vermemislerdi almanya icin, ankara'daki konsoloslukta bulunan hanimefendi babamin maas bordrosuna baktiktan sonra tiksindi nedense(kendisi de ziraat yuksek muhendisi), vermediler sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 harçsız pasaport nedir? görev pasaportunu biliyorum, bir pasaport türü olarak ama kastettiğiniz yurt dışı harcını ödememek mi sadece? yoksa normal pasaportu (mavi mavi) ücret ödemeden almak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Okuldan eğitim amaçlı olarak yurt dışına çıkacağınızı, pasaportun süresini ve gideceğiniz yeri beliryen bir belge alırsanız. (Lise ve orta öğretim öğrencileri için Milli eğitim müdürlüğünden) Pasaport harcı ve yurt dışı çıkış harcı ödemezsiniz. Pasaport bildiğiniz lacivert pasaport ama içinde öğrenci pasaportudur diye yazıyor. Pasaport defter bedeli olan 81 ytl yi ödüyorsunuz. Ondan kaçış yok. Örneğin Erasmus gibi organizasyonlarla yurt dışına gidiyorsanız; davet yazısı ile vize almaya gidince (Mesela ALmanya) belli başlı ücretleri talep etmiyor Schengen verirken. Ama tamamen beleş olur m onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hizmet pasaportu veya gri pasaport diyede bilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 fede said: değişim öğrencisi dışındakilere harç istiyolar okuldan okula değişiyor diye biliyorum ama genel olarak böyle sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 vereceğiniz senelik 200küsür ytl yavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 FAQİRİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Fistan said: vereceğiniz senelik 200küsür ytl yavs İki senelik pasaport lazım oldu mu sana 400 kağıt. Ben 400 liramı devlete yedirecek kadar zengin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Bizim okul veriyor o kagidi Zaugna. Git agla ogrenci islerindeki tombul teyzeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Leath said: biraz daha anlatir misin turam, nasil alindigina dair schengen'in vs ? bana gecen sene vermemislerdi almanya icin, ankara'daki konsoloslukta bulunan hanimefendi babamin maas bordrosuna baktiktan sonra tiksindi nedense(kendisi de ziraat yuksek muhendisi), vermediler sonra da. pasaport bedavaya aynen şurdaki gibi alınıyor. doğrudur. ombakkombak said: Okuldan eğitim amaçlı olarak yurt dışına çıkacağınızı, pasaportun süresini ve gideceğiniz yeri beliryen bir belge alırsanız. (Lise ve orta öğretim öğrencileri için Milli eğitim müdürlüğünden) Pasaport harcı ve yurt dışı çıkış harcı ödemezsiniz. Pasaport bildiğiniz lacivert pasaport ama içinde öğrenci pasaportudur diye yazıyor. said: öğrenci işlerindeki kıl insanlar nedendir bilinmez istiyince veriveriyorlar bu belgeyi. vizeyi nasıl aldığımsa çok istisnai bir durum, ama türkler için çok da yabancı olmayan bir kelime: torpil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 6 ay sonra ... fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 arkadaşlar, bu konuda suallerim olacak. hele boğaziçindekiler. zaugna ya msnden msj attım cevap alamayınca burayı seçtim. kültürel, sosyal etkinlik falan diyor. gezelim görelim cilik oynicam desem de kandırabilir miyim ? bakın arkadaşım ben ar.gör.üm desem işe yarar mı falan ? para vermek istemiyorum paşşportuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dün pasaport başvurusunda bulunduğum için biliyorum. sadece bir yıllık harç ödeniyor öğrenci pasaportunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kandıramazsın malesef, bende bu sene pasaport aldım bayaa konuştum ordaki polislede ya erasmus fln olcek yada okul göndercek seni biz bu veledi x ülkesine götürüoz diye kağıt tutuşturcak eline anca öyle alabiliyorsun parasız. ha arkın dediği gibi anahtar mevkiilerde torpillerin olur o zmn iş değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ancak yurtdışında okumaya giden öğrencilere oluyor o iş. bende öğrenci işlerinden belge falan alıp emniyete gitmiştim beleşe getiririm diye ama sadece okumaya gidenlere oluyormuş o iş. benim ki olmadı paşa paşa bayıldım paracıkları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 arkadaşlar, bu konuda suallerim olacak. hele boğaziçindekiler. zaugna ya msnden msj attım cevap alamayınca burayı seçtim. kültürel, sosyal etkinlik falan diyor. gezelim görelim cilik oynicam desem de kandırabilir miyim ? bakın arkadaşım ben ar.gör.üm desem işe yarar mı falan ? para vermek istemiyorum paşşportuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dün pasaport başvurusunda bulunduğum için biliyorum. sadece bir yıllık harç ödeniyor öğrenci pasaportunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kandıramazsın malesef, bende bu sene pasaport aldım bayaa konuştum ordaki polislede ya erasmus fln olcek yada okul göndercek seni biz bu veledi x ülkesine götürüoz diye kağıt tutuşturcak eline anca öyle alabiliyorsun parasız. ha arkın dediği gibi anahtar mevkiilerde torpillerin olur o zmn iş değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ancak yurtdışında okumaya giden öğrencilere oluyor o iş. bende öğrenci işlerinden belge falan alıp emniyete gitmiştim beleşe getiririm diye ama sadece okumaya gidenlere oluyormuş o iş. benim ki olmadı paşa paşa bayıldım paracıkları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar