Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Simdi arkadaslar, son bir kac aydir oyun oynarsam (dotada falan olmuyor bu ama mesela TF de, portalda ve diger yeni oyunlarda vs. oluyor)bir sure oyunu guzel guzel oynadiktan sonra 1-2 dkligina feci yavaslama oluyor, sonra duzeliyor, sonra tekrar yavasliyor vs. Bu olay makinaya restart atsam da, isinmasa da isinirsa da oluyor gibi, sorun neden olabilir? En son driverlar da kuruludur? P4 3.2Ghz Prescott 2 GB Ram Nvidia 7800GTX Sata Hdd vs. (en az 15gb bos yer var, swapping de degil) arkada calisan programlara da baktim kapattim cogunu falan... help plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 kapat ac, duzelmiyosa at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 antivirüs programın ne? norton ise böle saçmalıklar olabiliyo da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Sabit diskte yer açıp disk birleştirmeyi deneyebilirsin. Sorunla doğrudan ilgisi olmayabilir ama farkedilebilir bir hızlanma olacağını düşünüyorum. 15GB boş yer çok az bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 msni kapatıp dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 task manager'ı açıyorsun ve arkada çalışırken o işlerini yapıyorsun. takılıp düzelme olduktan sonra performans>cpu kullanımı geçmişi'ne bakıyorsun. orada her ely normal seyrederken kısa bir süreliğine cpu %100'e doğru pik yapıyorsa (genelde antivirüs oluyor) bir program ile sorunun var demektir.. hangi programın ne zaman ne yediğini sn sn kayıtlayan task manager benzeri programlar ile kimin yaptığını görebilirsin. ona göre çözüm aranır zati. benzer bir problem benim başıma geldi de.. ekrn.exe zaman zaman pik yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 dotada olmuyor dediğine göre %90 sıcaklıktan oluyordur o. ekran kartı veya cpu sıcaklığına bakacaksın o oyunlardayken. gerekiyorsa fan hızını arttırma metodlarına bakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 siz yavaşlayın da bilgisayar yavaşlamasın. sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar