Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 C haric diger bütün harddisklerde bunu yapıyor, format attıktan sonra oldu mecburen yukardaki adres cubugundan seciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 nedir sebebi nasıl düzeltilir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 windows xp kullanırken bana da aynı şey olmuştu..O gün c:windows içinde çok oynamıştım ne yaptığımı da hatırlamıyordum hiç.Araştır diyince normal açması gerek sağ tıklayıp,formata kadar öyle kullanmıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Araçlar -> Klasör Seçenekleri -> Dosya türleri'nden ayarlanıyo olması lazım. Virüs falan değiştirmiştir onu büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 drive (none) olarak görünüyor ney atamalıyımki ona, change kapanmış zaten virüs olsa gerek senin dedigin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Open With'de explorer de varsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 win içindeki explorer.exe diyorum misal ilk acılışta problem yokta. sürekli başa dönüyor always use secenekleri kapalı :) nod32 yada kaspersky bişi bulamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Tüm registry nizde SVCH0ST 'u arayın ( 0 = sıfır ), ve gördüğünüz tüm ; SVCH0ST.EXE %1 leri %1 % olarak değiştirin. Graybird mü ne öyle salak bir uygulamacık yapıyor bunları. Baya bir spreaded durumda şu anda kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sharky regeditdenmi arıycam ? eger öyleyse bulamadım finddan kendisi hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sharky niye svchost u 0 la yazdın peki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 bende de aynı problem var, sağ tıklayıp aç yapıyordum pek bozuntuya vermemiştim ama günden güne içimi kemiren bir merak vardı. bahsedilen çözümleri uygulamayı denedim beceremedim. üzüldüm sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 @Daesu; evet. SVCH0ST u aradin di mi ? SVCHOST 'u degil ? :9 @fizban; zaten 0 ( sıfır ) la yazılacak :) O la yazmamışım ki :) @kingpin; demek bu sana da bulasmis, sonra bir antivirus tarzi bisey silmis, kalmis registry de oyle. Bakarim bir ara infecte olup, tam yerleri nereler. Olmadi bir .reg hazirlarim, usenmezsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hıı svch0st.exe diye dosya yaratıyo. allah be. ben de svchost u kullanarak bi application açıyo falan sanmıştım satırı hiç okumadan ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 bu arada activexdebugger da aynı olayı yaratabiliyo. registry de bir de activexdebugger diye arat istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 autorun virüsü olarak geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 malesef sharky tekrar denedim bulamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 geçici çözüm için open with menüsünden c:windowsexplorer.exe yi seçin ve bu tür uygulamaları açmak için her zaman seçili eylemi kullan ı işaretleyin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 http://uploaded.to/?id=iworr7 sunu calıştırdım geçti. artık ne kadar süper bi çözüm bilmiyorum deli cesareti calıştırdım direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bu yöntem Autorun.inf dosyasını kullanarak yayılan virüslerini temizlemek için geliştirilmiştir.(Win32/Small.F virüs) Belirtileri: 1-bilgisayarımda C,D,E.. sürücülere çift tıklama yöntemi ile açılamaması, sağ tıklayıp aç deyince açılması 2- Sürücülere çift tıklama yöntemiyle açmaya çalışınca hata vermesi 3-Sürücülere sağ tıklayınca Normalin dışında menülerin olması devamı: http://forum.donanimhaber.com/m_10310569/tm.htm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar