Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hdd'e tıklayınca openwith cıkması ?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
windows xp kullanırken bana da aynı şey olmuştu..O gün c:windows içinde çok oynamıştım ne yaptığımı da hatırlamıyordum hiç.Araştır diyince normal açması gerek sağ tıklayıp,formata kadar öyle kullanmıştım ben
Mesaj tarihi:
win içindeki explorer.exe diyorum misal ilk acılışta problem yokta. sürekli başa dönüyor always use secenekleri kapalı :)
nod32 yada kaspersky bişi bulamadı
Mesaj tarihi:
Tüm registry nizde SVCH0ST 'u arayın ( 0 = sıfır ), ve gördüğünüz tüm ;

SVCH0ST.EXE %1 leri

%1 %

olarak değiştirin. Graybird mü ne öyle salak bir uygulamacık yapıyor bunları. Baya bir spreaded durumda şu anda kendisi.
Mesaj tarihi:
bende de aynı problem var, sağ tıklayıp aç yapıyordum pek bozuntuya vermemiştim ama günden güne içimi kemiren bir merak vardı. bahsedilen çözümleri uygulamayı denedim beceremedim. üzüldüm sonra :(
Mesaj tarihi:
@Daesu; evet. SVCH0ST u aradin di mi ? SVCHOST 'u degil ? :9
@fizban; zaten 0 ( sıfır ) la yazılacak :) O la yazmamışım ki :)
@kingpin; demek bu sana da bulasmis, sonra bir antivirus tarzi bisey silmis, kalmis registry de oyle. Bakarim bir ara infecte olup, tam yerleri nereler. Olmadi bir .reg hazirlarim, usenmezsem.
Mesaj tarihi:
geçici çözüm için open with menüsünden c:windowsexplorer.exe yi seçin ve bu tür uygulamaları açmak için her zaman seçili eylemi kullan ı işaretleyin :p
Mesaj tarihi:
Bu yöntem Autorun.inf dosyasını kullanarak yayılan virüslerini temizlemek için geliştirilmiştir.(Win32/Small.F virüs)
Belirtileri:
1-bilgisayarımda C,D,E.. sürücülere çift tıklama yöntemi ile açılamaması, sağ tıklayıp aç deyince açılması
2- Sürücülere çift tıklama yöntemiyle açmaya çalışınca hata vermesi
3-Sürücülere sağ tıklayınca Normalin dışında menülerin olması

devamı: http://forum.donanimhaber.com/m_10310569/tm.htm]
  • Yeni Oluştur...