Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Virtue of Humility

BlackRose

Öne çıkan mesajlar

Yok basa cikilmaz cidden...Durmadan young pesinde kosmak ha :) adam baya para kazanir sirf young oldugundan.1 young goren herkes atlar artik heheh[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bu ünvanların getirisine gelince de;
Birinci seviyede : +5 Hit Point, +5 Stamina, +5 Mana
İkinci seviyede : +10 Hit Point, +10 Stamina, +10 Mana
Üçüncü seviyede : +20 Hit Point, +20 Stamina, +20 Mana

hediyeler süper, cidden oturup kasmak gerek. Young oyuncuyu train etmekde kolay, özellikle archery, swordsmanship ve mace fighting gibi skillerde. devamlı heal yaparak yaratık falan öldürtürüm arkadaşı gm yaparız o skillerde nolcek :)

sanırım önemli olan young title'ı bi oyuncu bulmak bu sistemde, ben hiç young görmedim uzun zamandır. Bulursam fırsatı kaçırmam.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Sosyal ağlarda paylaş

adamin belli bi seviyeden sonra young luk kavraminin gittigini dusunurseniz biraz zor gibi geliyor bana :) zaten online olarakda cok kiza bi zamandi , skilleri belli bi limite gelince kafasindaki youngluk kalkiyor hemen.Bence cok kisitli bisi bu virtue cok nadir young goruyorum ben...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
*bu NEBULA da geçerlimi? 8-)
*skill ler arasında getiri farkı varmı? :-?
*1. 2. ve 3. seviyeye nası çıkılıyo? :-?
*young olan kişinin herhangi skill i 70 i geçincemi younglıktan çıkyo? :-(
*peki ya young olan kişi 69.9 da kilitleyip diger skillerini kasmaya başlarsa egitmen dahamı fazla kazanıyo? :-)
*skill düşürülürse kişi tekrar young'mı oluyo? :-p
*pk lar için durum nedir? :-?
*ünvanların düşüm şartları nelerdir? sadece zamanamı baglı? :-o
*çift acontlu kişilere karşı kontrol varmı? :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

yaw saol bide oside türkçe konuşan eleman baya vardır umarım baya aklıma yattı alacam büyük olasılık:) (para buldugum anda)
bide , benim nebuladaki char lumberjack- bowyer ama en büyük sorunum super bow ların npc lere satılamaması(expentionallarda) osi dede aynı olay varmı yoksa hepsini sata biliyormuyuz.
*demircilikdede magical armor yapabiliyomuyuz?
eger yapabiliyosak hangi yan skill lazım (magery mi?)
*bana oyuna başlarken hangi skilleri tavsiye edersiniz?
*oyuna başladıgımdada umarım oyunda yardımcı olucak kişiler bula bilirim!... humilit sayeside olabilir sanırım:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...