BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 The Virtue of Humility [Bu mesaj BlackRose tarafından 09 Ocak 2002 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 hediyeleri guselmis aramızda young war mıydı :D:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Yok basa cikilmaz cidden...Durmadan young pesinde kosmak ha :) adam baya para kazanir sirf young oldugundan.1 young goren herkes atlar artik heheh[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 said: Bu ünvanların getirisine gelince de; Birinci seviyede : +5 Hit Point, +5 Stamina, +5 Mana İkinci seviyede : +10 Hit Point, +10 Stamina, +10 Mana Üçüncü seviyede : +20 Hit Point, +20 Stamina, +20 Mana hediyeler süper, cidden oturup kasmak gerek. Young oyuncuyu train etmekde kolay, özellikle archery, swordsmanship ve mace fighting gibi skillerde. devamlı heal yaparak yaratık falan öldürtürüm arkadaşı gm yaparız o skillerde nolcek :) sanırım önemli olan young title'ı bi oyuncu bulmak bu sistemde, ben hiç young görmedim uzun zamandır. Bulursam fırsatı kaçırmam.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 yeni acc acıp kiralamk lzm young u saati 100k fln :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Tamam da skiller 70 i geçince youngluk gidiyo gene tek youngla bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 hehe, benim atl'de hala young olan bir adet charım var :) *randevuları not etmek için ajandasını, kazanacağı paraları hesaplamak için hesap makinesini çıkarır* [Bu mesaj Emaleth tarafından 09 Ocak 2002 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Süpermiş... Ama ne şartlarla 3. seviyeye çıkılabiliniyor? Bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 lol. bu virtue 7-8 ay önce cıksaydı simdi bunun son levelına 10 kere gelmistim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 adamin belli bi seviyeden sonra young luk kavraminin gittigini dusunurseniz biraz zor gibi geliyor bana :) zaten online olarakda cok kiza bi zamandi , skilleri belli bi limite gelince kafasindaki youngluk kalkiyor hemen.Bence cok kisitli bisi bu virtue cok nadir young goruyorum ben...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 beyler oyunu siperiş edeli 4 gün oldu büyük sabırla oyunu bekliyorum gelince içinizden biri benim veteran ım olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 daha virtue sistemlerin gelmesine en az bi 1-2 ay var lbr ile birlikte oyuna konulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravenloft Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2002 bi kaç skilll dağa olabilirdi mesela parying olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2002 1-2 ay içinde etraf [young] dolar merak etmeyin mi demek istiyorsun Erling? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hayabusa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 peki bu olau aktif oldumu?[hline] Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 hayır bu sıradaki virtue, önce sacrifice aktif olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 bence hepsini birden release edicekler lbr cıktıgında sacrifice su an test2 de aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 lbr dediin nedirki uzun zamandır osiye girmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erling Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2002 Lord Blackthorn's Revenge yeni expansion detaylarını daha once acılmıs konuları okuyarak ogrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balkara Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 *bu NEBULA da geçerlimi? 8-) *skill ler arasında getiri farkı varmı? :-? *1. 2. ve 3. seviyeye nası çıkılıyo? :-? *young olan kişinin herhangi skill i 70 i geçincemi younglıktan çıkyo? :-( *peki ya young olan kişi 69.9 da kilitleyip diger skillerini kasmaya başlarsa egitmen dahamı fazla kazanıyo? :-) *skill düşürülürse kişi tekrar young'mı oluyo? :-p *pk lar için durum nedir? :-? *ünvanların düşüm şartları nelerdir? sadece zamanamı baglı? :-o *çift acontlu kişilere karşı kontrol varmı? :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 nebulada geçerli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2002 nebulada geçerli değil yanıtı sana yeter sanırım ;)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balkara Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2002 *yaw osiden nası acc alınıyo? aylık ne kadar? *orjinal oyun nerden sipariş veriliyo? nekadar? *mutlaka kablonet mi lazım? *kütahyada bu oyunla ilgilenen varsa CAFE'S e haber bıraksın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balkara Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2002 yaw saol bide oside türkçe konuşan eleman baya vardır umarım baya aklıma yattı alacam büyük olasılık:) (para buldugum anda) bide , benim nebuladaki char lumberjack- bowyer ama en büyük sorunum super bow ların npc lere satılamaması(expentionallarda) osi dede aynı olay varmı yoksa hepsini sata biliyormuyuz. *demircilikdede magical armor yapabiliyomuyuz? eger yapabiliyosak hangi yan skill lazım (magery mi?) *bana oyuna başlarken hangi skilleri tavsiye edersiniz? *oyuna başladıgımdada umarım oyunda yardımcı olucak kişiler bula bilirim!... humilit sayeside olabilir sanırım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRniSh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2002 BEN YOUNG UM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar