Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 her konsol forumlarının vazgecilmez topici. evet bakalım. herkes koysun kendi sisteminin fotoğrafını :) bir ara bende cekip koyim. edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 ilk ben koyim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 asdfhgsdf konsolu anladıkta o notburk un işi ne orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Bana da bi tane Mayhem'inkinden :D Bunları görünce ÖSS'ye daha bi çalışasım geliyo para kazanayım da böyle sistemler kurayım diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 @ulfang hd filmleri altyazılı izleyebilmek için laptopu baglıyorum tve öyle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estelio Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 To Mayhem, Sence de çok fazla bayan kalça resmi yokmu ? Ne olmanın işareti sence bu =) Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Estelio said: Ne olmanın işareti erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 butun konsollarim bilgisayara vga box ile bagli valla. HD Televizyon alacak yerim yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 foto isteriz azmo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 42" plazma 7+1 bilg. + xbox 360 bağlı şu an ordan yazıyorum =) ama gel gör ki kameram yok ezik webcamden çektim fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 oo 2 tane gh gitar adaptörümü görüyorum orda ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 thread feci sekilde sidik yarisi threadine dogru ilerlemekte, acil firari veririm sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 koyduğunuz her ss için sağlam küfürler yiyorsunuz tarafımdan haberiniz ola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 o değilde, progamer bence xbox orada patlar sana söylim. ısının en düşük oldugu yere koymanı tavsiye ederim. hem konsolun ömrünü uzatmış olursun hemde konsol bir oh çeker :) eğer böyle devam ederse en yakın sürede 3 kırmızı ışık görürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 @progamer abi ben o eve 2 şekilde gelirim 1.elimde sopayla dövmeye 2.gece yarısı hırsızlığa:D şaka bir yana güzel sistem kurmuşun hayırlı olsun mayhemin dediği gibi xbox için brz daha havadar yer lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 küfür yemek istemiyorum B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 benim sadece sega saturn ve ps2 var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 normal bilmemkaç ekran tvnin önünde siyah ince ps2 iki tane analog bağlı (biri çakma sony sdgf), hayal ediverin gari koyupta rezil olamıcam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 televizyon elsidi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 azmo hala senden foto bekliyoruz. arada kaynadı zannetme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 abi bilgisayar dusunun 22" lcd dusunun bi de ona bagli bir wii ve xbox :P bir enteresanligi yok cidden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ohooo biz bu topici niye actık o zaman. :) herkes yazıyor fakat icraat yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 İnsanlar görünce üzülüyor olabilir di mi abi :D Yaz gelsin ben üzücem hepinizi de bekleyin bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar