fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 O değilde 9 milyar dolar diyorlar, bizim çılgın proce 20 milyar dolar :) Şu makineden 2 tane yaparız tayyip duy bizi, işte o zaman oylar senindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ya abi burda bide şöyle bir sorun var, mesela varsayalım ben zamanda yolculuk yapabiliyorum. 1 gün öncesine döndüğümde, dönmeden önceki insanlar yaşamaya devam etmiyor mu ? yani paralel evren gibi. ben döndüğüm zaman başka bir evrene geçmiş olmaz mıyım ? yoksa o insanların olduğu bir zaman eğrisi var ben onu mu büküyorum ? yani ben zamanların üstünde mi hareket ediyorum yoksa zamanı mı büküyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 zaman-mekanı bükecek lazerleri sipariş etmişler, 2015 e hazırmış, tüm gezegenin ürettiği toplam enerjiden fazla, hatta tüm gezegene güneşten gelen toplam enerjiden de fazla enerji şeyedecekmiş, zaman-mekanda bir delik açmak ve antimatter bulmak yeni hedefmiş inşallah. http://www.newscientist.com/blogs/shortsharpscience/2011/04/worlds-most-powerful-lasers-ge.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/Tardis-doctor-who-1011296_1024_768.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 BabacumMostors said: dasaaa said: oha lan harbi bir de böyle bir problem var tam bir sene öncesine dönmek lazım o zaman sdf 6 saat farkı falan da hesaba katmak lazım ama bikaç sene geri filan gidilicekse hemen arıyorum bizim çocukları es geçmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 YOVOZ SONOROM PLONDO BO YONLOSLOK OLMOS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Saeros said: BabacumMostors said: dasaaa said: oha lan harbi bir de böyle bir problem var tam bir sene öncesine dönmek lazım o zaman sdf 6 saat farkı falan da hesaba katmak lazım ama bikaç sene geri filan gidilicekse hemen arıyorum bizim çocukları es geçmesinler Sistemler, galaksiler de hareket halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 şu başlığa bakıp bakıp gülüyorum ya, bu kadar naif bi mindfuck olamaz sdfgsfdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sdlkfjsk gene güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ayrlık dediğin nedir gülüm 3ay çabuk geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 noldu şimdi teleport olabilcez mi olamıcaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 3 ay zamanda yolculuk edince aslında 3 seneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Hehehe bu yine mi hortlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2167188/God-particle-Scientists-Cern-expected-announce-Higgs-boson-particle-discovered-Wednesday.html?ito=feeds-newsxml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 %99 diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 haydi bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 daha dun ntvde program vardi, ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yalan oğlum inanmayın allahdan başka kimse zamanda yolculuk yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 allah zaman yolculuğu yapınca gittiği zamanda iki allah olmuyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 allah heryerde o yüzden zaman yolculugu yapmasına gerenk yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ölünce yapabiliyorsunuz zaman yolculuğu istediğiniz yere ve zamana, size eşlik eden meleğe sorun mutlaka tünelde giderken, yardımcı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 o değil de facebooktaki timeline ı hangi dingil zaman tüneli diye çevirdi lan.! niye hep bizimle dalga geçiliyor arkadaşım?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 naber len düdükler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 "We've observed a new particle": http://www.sciencenews.org/view/generic/id/341970/title/CMS_spokesman_Weve_observed_a_new_particle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar