sQu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Nası bi mantık bu ya, yapan firma mythic adamlar boş oyun yapmaz. betasını oynuyoruz burda, 10 seneden uzun süredir mmorpg oynuyorum, oynamadığım mmorpg yok nerdeyse. Herşeyi bi kenara koy, niye tutup oyun şu anda iğrenç diyim, bana para mı veriyolar bi yerlerden. Su anda age of conan da oynuyorum, ve hernekadar çok fazla bug olsada adamların yaptığı oyun piyasadaki bir çok oyundan farklı şeyler içeriyor: şehir kurma, binek üzerinde combat, day/night quest sistemi, classların kendine has özellikleri, hepsini bi kenara koy hayatımda ilk kez bir mmorpg oynarken tüm quest textlerini okuyorum çünkü muhabbetleri bile süper (16+). Madem siz bukadar bu warhammera hiç oynamadan ordan burdan duyduklarınızla belli beklentiler içerisinde inanıyorsunuz, söyleyin diger mmorpglerden farkı ne olacak, ben de size daha detaylı bi şekilde açıklamaya çalışiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 arkadasın ben onlar bos oyun yapmaz demiyorum sonucta bi sekilde duyulmus adını salmıs bi yapımcı su an ki konumuda oldukca iyi tabiki kotu yapmamaya calısacaklar adamlar bos olsalardı konumları bole olmazdı ayrıca madem oynamicaksın begenmedin cık o zaman bu forumda ne isin var anca bok atarım coolum modundasın bırak allah askına ya peh peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Squ knight online daha basarılı demıssınde orada gulerım ıste :) knıght oyunmu allah askınada ??? turkıyede knıghtı oynıyanların %90u daha mmorpgun ne oldugunu bılmeyen ve hayatında onlıne oyun oynamamıs ınsanlar.. kngıht onlıne bızım buralarda cafelerde ılkokul cocuklarının dolusup oynadıgı oyun :) warhammer onlıne ıcın ıse www.mmorpg.com dan bakabılırsın ortalama dunya capında gelecekte ne tur bır sıraya yerlesecegını ...+ suanlık cogu sey buglu fln olabılır ama bunların duzeltılmesı kanımca o kdr zor olacaıgnı sanmıyorum ea mythıcdekı adamlar bos degıl yane... +Grafık acısından gayet guzel buluyorum oyunu sahsen benım ıcın mmorpgde pwp ye yatkınlıgını takdır ettıgm bır oyun ...8 yıllık uo oyuncusuyum grafık o kdrda onemlı degıl sahsen benım ıcın actıon olsun yeter:) + tahmınım mınımum bı 5 ay daha var 5 ay da o bugların sulalesını kapatırlar:) Dıger mmolara gore farkı demıssın age of conana gore pwp agırlıklı olcak bu benım ıcın yeter + rvr ...conanda teksen cok bısı yapamazsın guıldın yoksa warhammer + basar bende ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Jaruza, ilkokulda okuduğumuzu anlayalım diye bi ders veriolar, sen almamışsın sanırım onu. Ben burda "oyun iğrenç almayın sakın, ben betasını bile oynamıyorum" gibi bişey mi dedim nası bi sonuca vardın sen ? Mythic online bukadar baba bi firma madem bana yaptığı oyunları bi yazsana allah aşkına çok merak ettim (mythic online için bir şey demiyorum sadece arkadaşın cevabını merak ediyorum). Son olarak da balonun elinde gelip öyle çık forumdan falan pek yakışmıyo, biraz dikkat bence söylediklerimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 şimdi 2005 de cıkan wow'un trailer'ı (ki cook eski bi trailer'ı daha orcların eski hali falan ver human female'larında) ortamlar olsun war'ın cıkarttığı traillerdan daha iyi, muzikler zaten daha iyi. diğer tarafta ise cok polygon cok texture'lu ama bütünlüğü olmıyan varsada birbirini cok takip ettmesinden gelen bi bütünlüğe sahip mekanlar gördük. cüceleri biraz adam etmişler ama ordada bi dual wield yapan hammmerer sacmalığı varki aman tanrım yanı böle bi mallık olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Şu anda ne RvR ne Open World PVP ne Scenario PVP test etmekte mümkün değil zaten chaos olarak.Empire populasyonun %99'u Bright Wizard ve inanılmaz overpoweredlar. Hem acaip damage veriyorlar hemde damage almıyorlar yanlarına girseniz bile. Chaos olarak ne kale alabiliyoruz ne scenario kazanabiliyoruz..Tek olayımız level almak , PQ yapmak gerisi yalan. Acilen fixlemesi lazım mythic'in bu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Video çok leş ya, resmen wowun kaç yıl önceki videosundan bi farkı yok. Animasyonlar çok kıt. Odun gibiler resmen. Yani hiç böle vay be ne güzel oyun dedirtmio ki. Pof bilmiorum. Neyse bakacaz oyun çıkınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 nda ya dikkat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 cok fazla effect var, wow'dada 100104920349 tane skill kullnıyoruz etraf effect cumbuşuyle kirlenmiyo, daoctada böleydi bu adamlar hala cözmiyolar şu meseleyi, less is more anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Grafik mi istiyorsun ?? http://www.youtube.com/watch?v=U-NiB6ODFiI http://www.youtube.com/watch?v=YRSnfCiBHwY arkadasim .. bi anda bitirdin oyunu ya .. Adamlar betaya daha grafikleri betaya yuklemediler .. yukarda gordugun gibi bi cok grafikli cekilmis video yu bulman cok basit.. 2-5 quest ve mob buglarini duzeltmek cok mu zor ? adamalar beta yi aciyor ki buglari bulmak icin .. kos koca MYTHIC in adi 2 paralik oldu ya.. Sadece bekle .. bak o zaman 5 ay icinde ne olucak .. ben guveniorum .. Milyon dolarlarin oynadigi bi oyunun patliyacagini sanmiyorum .. Karakter dengesine gelince .. bence ilk baslarda karakterler arasinda dengesizlik olmasi .. Bunu duzeltmek icin 5 ayin yeterli olacagini sanmiyorum .. ki en az 1 -1.5 yil lazim ve oyunun acilmasi lazim bence.. En basiti wow .. bilmem kac senedir var ama hala dengesizlik var karakter arasinda .. bu oran hic bir oyunda 0 degil .. amac bunu en aza indirmek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 aynen cucenin dedigi gibi, yeni daoc olcak bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 2. sayfada benim attığım mesajdan sonraki mesajda bug var animasyon grafik cart curt diyerekten bu oyun patlar tadında bir mesaj gördüm de, BETA bunun adı. B-E-T-A. adamlar buglari bulmak, karakter dengesidir animasyondur bunların feedbackini almak için beta yapıyor. "oyunu bu şekilde çıkartacağız da bir süre de bedava oynayın, canımız öyle istedi hehehe" diye beta çıkarmıyorlar. hayır karakter dengesi yüzünden kötümserliği anladım da bug var diyip bu oyun patlar demeyi ilk defa görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 tamam sQu haklısın kardesim gralsın bir numarasın kapansın bu konu en iyi bekleyip gorecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sQu said: valla şu anda war beta oynama imkanınız olsa, emin olun hepiniz başka oyunlar beklemeye başlarsınız. Grafikler rezalet ötesi çünkü en düşük kalite yapmuş adamlar herşeyi beta için. Karakter animasyonlarının yarısı bugli, kalan yarisi da eksik,bölük pörçük. Mobların çoğu bugli. Oyunda diğer mmorpglerden farklı olarak eklenmiş olan public quest diye bi zımbırtı var. O zone da, 3 bölgede party icinde olmadan herkezin yapabildigi ama ortak yapilan questler var. 50 tane X mobu kes diyo mesela, sonra başka bi stage falan, en sonda da boss gelio kesiyosun loot verio. Bunların %80 i buglı. PVP sistemi tamamen saçma, balance olan hiç bi class yok. PVE de tamamen classlar apayrı. Her nekadar dengeli olunacak densede, örnek olarak choosen ile 24 saatte lv10 olunuyorsa, marauder ile 12 saatte lv10 olunuyor. bunlar sadece belli bir bölümü tabi ki :) client ve server sorunlarını söylemiyorum bile. Şu an için WAR'dan bişey beklemeyin bence, bildiginiz classic mmorpg. Grafikleri de dehşet bişey olmayacağına göre, rekabet edebilecek sadece hikayesi kalıyor oyunun geriye. Abi şu ana kadar başka bir oyunun betasında oynama şansın olsaydı zaten onların normal şeyler olduğunu bilirdin. Feedback alıyor adamlar, senin göz zevkine hitap edecek diye betadaki görüntü kalitesini tavan yaptırsalar daha optimize edilmemiş oyunun betasında 500k kişiden 3k kişiye düşer oyuncu sayısı. PvP dengesi konusunda da Mythic'den bahsediyoruz, yapmayın etmeyin ya, biliyorsanız adamları bari olmuyor demeyin, bilmiyorsanız da bilmeden konuşmayın azıcık DAoC araştırın. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 şu anda oyununun rvr i sadece tusları spamlemekten ibaret.umarım düzeltilir çıkana kadar.sistem mütiş olsada rvr ın kendisinin daha dinamil olması şart.empire ın çok overpower olduğunu düşünmüorum zira dün bütün zone u aldık desto olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Video güzel. Fazla WoW variymiş. Ama güzel. Kaldıracak sistemim olursa kesin oynayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Tamam benden daha yorum yok :) siz komple fanatik ordusu olmuşsunuz. Oyunun betası 3-5 ay önce başlamış olsa yada oyun aypımına 1.5 - 2 yıl önce başlanmış olsa tamam diyicem. 5 ay kalmış şunun şurasında sen hala oyunun ana temellerinde sorun yaşıyosan anca sizin gibi fanatikler "onlar mythic abi yapar" yorumunu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Xaenin, şimdiye kadar çıkmış kaliteli tüm mmorpglerin betasını oynadım, o yüzden yazdığın şey biraz abes kaçmış. Bazı şeyleri üsteliyosam bi deneyimim, bi bilgim var ki söylüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 sQu said: valla şu anda war beta oynama imkanınız olsa, emin olun hepiniz başka oyunlar beklemeye başlarsınız. Grafikler rezalet ötesi çünkü en düşük kalite yapmuş adamlar herşeyi beta için. Karakter animasyonlarının yarısı bugli, kalan yarisi da eksik,bölük pörçük. Mobların çoğu bugli. Oyunda diğer mmorpglerden farklı olarak eklenmiş olan public quest diye bi zımbırtı var. O zone da, 3 bölgede party icinde olmadan herkezin yapabildigi ama ortak yapilan questler var. 50 tane X mobu kes diyo mesela, sonra başka bi stage falan, en sonda da boss gelio kesiyosun loot verio. Bunların %80 i buglı. PVP sistemi tamamen saçma, balance olan hiç bi class yok. PVE de tamamen classlar apayrı. Her nekadar dengeli olunacak densede, örnek olarak choosen ile 24 saatte lv10 olunuyorsa, marauder ile 12 saatte lv10 olunuyor. bunlar sadece belli bir bölümü tabi ki :) client ve server sorunlarını söylemiyorum bile. Şu an için WAR'dan bişey beklemeyin bence, bildiginiz classic mmorpg. Grafikleri de dehşet bişey olmayacağına göre, rekabet edebilecek sadece hikayesi kalıyor oyunun geriye. 2 paragraflık NDA yı anlayamayacak kadar lale adamlara beta hesabı verince böyle abuk subuk yazılar çıkıyor işte heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 DamienThorne said: Şu anda ne RvR ne Open World PVP ne Scenario PVP test etmekte mümkün değil zaten chaos olarak.Empire populasyonun %99'u Bright Wizard ve inanılmaz overpoweredlar. Hem acaip damage veriyorlar hemde damage almıyorlar yanlarına girseniz bile. Chaos olarak ne kale alabiliyoruz ne scenario kazanabiliyoruz..Tek olayımız level almak , PQ yapmak gerisi yalan. Acilen fixlemesi lazım mythic'in bu durumu. Pve testi için açılan betada pvp yapıp ağlıyorsan sorunu kendinde ara bence :) Bence dxdiag yerine bi iq testi yapsınlar insanlara, betayı hala oyunu diğer insanlardan önce oynama şansı olarak görenler var. Yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 kayıt oldukdan sonra ortalama 3 ay içerisinde 1250 mesaj, günlük aşağı yukarı 16 mesaja denk geliyo. Mesajlarının içeriğini, nickini ve davranış şeklini göz önünde bulundurarak sana acil şifa diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 valla şu anda war beta oynama imkanınız olsa, emin olun hepiniz başka oyunlar beklemeye başlarsınız. Grafikler rezalet ötesi çünkü en düşük kalite yapmuş adamlar herşeyi beta için. Zaten sadece şu cümlenden bütün kaliteli mmo ları test ettiğinin yalan olduğu belli. Yüksek çözünürlük dokular oyuna sonradan eklenir, ki warhammer betası çıkmasına 1 yıl kala açıldı 2 ay önce açılan open betalara benzemez bu. Karakter animasyonlarının yarısı bugli, kalan yarisi da eksik,bölük pörçük. Mobların çoğu bugli. Oyunda diğer mmorpglerden farklı olarak eklenmiş olan public quest diye bi zımbırtı var. O zone da, 3 bölgede party icinde olmadan herkezin yapabildigi ama ortak yapilan questler var. 50 tane X mobu kes diyo mesela, sonra başka bi stage falan, en sonda da boss gelio kesiyosun loot verio. Bunların %80 i buglı. PVP sistemi tamamen saçma, balance olan hiç bi class yok. PVE de tamamen classlar apayrı. Her nekadar dengeli olunacak densede, örnek olarak choosen ile 24 saatte lv10 olunuyorsa, marauder ile 12 saatte lv10 olunuyor. O yüzden hala beta aşamasında. Ayrıca adamlar söyledi forumda dengeleri henüz ayarlamadık. (hani deneyimli betacısın ya gelecek buildde rvr focus test olacak takip ediyosundur) bunlar sadece belli bir bölümü tabi ki smiling smiley client ve server sorunlarını söylemiyorum bile. Şu an için WAR'dan bişey beklemeyin bence, bildiginiz classic mmorpg. Grafikleri de dehşet bişey olmayacağına göre, rekabet edebilecek sadece hikayesi kalıyor oyunun geriye. Ne bekliyodun ki? Beta testinde olduğunu idrak edemiyosun, NDA dan birhabersin 2 kere oyuna girip burda atıp tutma bare. Sonra böhüüü 3 ayda 1200 mesaj atmış. Sanane lan kumpir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ekmek said: Bence dxdiag yerine bi iq testi yapsınlar insanlara, betayı hala oyunu diğer insanlardan önce oynama şansı olarak görenler var. Yazık yani. Önce azcık insan ol, ondan sonra bana laf yetiştir.Sana IQ testi lazım lakin patch ekranında yazanları bile doğru düzgün okuyup anlamaktan acizsin. Şuraya arada bir bakıp yorum yapanda, insanları betanın gidişatı hakkında bilgilendirmeye çalışmakta hata zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Betanın gidişatı hakkında insanları bilgilendirmek zaten yasak. Hata sende evet. Sadece okumakla olmuyor demek ki okuduğunu anlayabilmekte lazım. Pve focus testindeyiz şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Yazacaklarımın hepsi "oyun şu anda beta" diyenlere Önce konu başlığına bakın, sonra tüm yazılanları okuyun. Movie hakkında yorumlar yapılmış, grafiklerin kötü, adamların odun gibi durduğu söylenmiş. Adamlar neye güvenim koymuş bu movie yi ? Bri şeyleri bitirip başardıklarını düşünüyolar ki movie trailer yapmışlar. Peki bu movie nerde çekilmiş, betada. Ben de size betadaki durumu anlattim. Ama tabi herkezin bunu algılayabilme kapasitesi yok, sanki size küfür etmiş, sizi aşağılamış gibi bana karşı birşeyler yazıyorsunuz ben de kendimi savunmak için birşeyler yazıyorum konu uzayıp gidiyor. Tekrar söylüyorum, ben kimseye oyun bok gibi olucak almayın demedim/demiyorum. Oyunun şu andaki halinden haber verdim, bunu da bir çok insan bekliyor, onlara haber vermek, biraz olsun meraklarını dindirmek için yazdım. Ha çıkıp bana "NDA oooooooo dikkat" demenizin hiç bir şey yazmamaktan bi farkı yok. NDA'nın ben de farkındayım, accepte ben bastım betaya girerken siz değil. Buna rağmen burda bişeyler yazıyosam ve siz hala kalkıp bana karşı agresif tutum içerisinde oluyosanız zaten bunun üzerine bir şey diyip tartışmanın alemi yok. Ekmek gibi hakaret içeren mesajlar yazıp, sonra onu yapmayı bile beceremediğini farkedip her mesajınızı editleyecekseniz gerçekten hiç mesaj atmayın çünkü attığınız mesaj bana ulaşmayacak. Boşuna insanların zamanını yersiz mesajlarınızı okumak için harcatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar