Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eve hırsız girdi :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçmiş olsun arkadasımda
5.5 milyarlık sigaraolayı neymiş yahu
yani
harbi tekel bayinizflnmı var
eğercevap hayırsa hadi bea dicem
evetse senle kanka olucam
ona göre
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun. Biliyor olabilirler sizin evinizde yüklü miktarda sigara bulundurduğunuzu. Sigara, piyango bileti gibi şeyler nakit para gibidir bozdurmakta hiç zorlanmazlar.
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun.

Benim de evime geçen hafta hırsız girdi. Evde kimse yoktu. Zemin kattayız. Ev halkı balkon panjurunu açık bırakmış, oradan girmiş içeri gündüz vakti. Pencere, kapı ne varsa demir parmaklıklarla çevrili. 4 kilitli demir kapıyı kısa sürede kırmış, gerisi kolay zaten tahta balkon kapısına vurdun mu açılıyor. İçeri odalara girerken alarm çalınca geldiği gibi kaçmış. Dün evdeki alarmın kapsamını genişlettik. Sonunda bana tabanca aldıracaklar o olacak...
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun bizim ev en üst katta olmasına rağmen 4-5 kez denediler girmeyi köpeğimiz sağolsun her defasında bocaladılar...köpekler böle durumları önlemek için birebir..
Mesaj tarihi:
Todesengel said:
Hemen kıza git böyle böyle oldu de. Biraz dertleşin. Bağlarsın bak.

Edit: Diğer konuydu di mi ya o?

Geçmiş olsun.

hahah çok komiksin ya zor oluyomu insanların en zor gününde vede dertli olduğu anlarda onların üstünden espri yapacak kadar ...... olmak

...... sen doldur artık
Mesaj tarihi:
dalga gecmesin de ne yapsin.surda iki yazini gordum ikisinde de malindan mulkunden bahsediyosun.plazma tv m var zenginim kiz benle evlenmeyi tercih eder, marketimiz var , hemen simdi 2000$ lik yuzugu alabilirim, durumumuz iyi, zenginiz vs..
  • Yeni Oluştur...