CapN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Droplarıda yazsaydınzı keskı =) Devam bu arada bugun clear olur kara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Benim bağlantı gitti/geldi. Bu maintenance dalgası yüzünden sanırım, giremiyorum bir türlü. Aran'a selamımı söylersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ayni durumdayim Arcane bap. Korkudan Blizz onumuzu kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 OMG! Kael Thas'ı da yarın alırsınız, eğer dps'iniz yetmezse /summon Icydoll :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 aran in hesabini aldik benim client goctu giremiorum ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ILLHOOF DOWN & DIE. YABANCILAR HAYKIRIYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 tunca said: ILLHOOF DOWN & DIE. YABANCILAR HAYKIRIYOR SWE'lerin sesi taa bizim evden duyuluyor hacı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 warrior officer olmama rağmen benı raid'e almıyan raid leader'a kınıyorum! tebriks bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 şah mat =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 prince down first attempt imba mıyız neyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 PİRİNSE MALKEZAR DOWN&DİEE11!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Karazhan AK'ed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 healbot dediler! lolo tankz dun haz mana dediler! rakınkok gibisin çadır kurmak istiyorum dediler! yılmadım karazhan tankladım, trreyt fdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 naytbeyn down&dieeeeeeeeeeeeeeee ss inc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Karazhan artık Türk kulesi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 TÜM FROSTMANE "KARAZHAN VAY AK'YE TESLİM OLDU" DİYE HAYKIRIYOR. ŞATRATTA AĞLAYANLARI,HAYKIRIŞLARA BOGULANLARI YABANCILAR ZOR TESELLİ EDİYORLAR.MÜTHİŞ BİR ATMOSFER HARİKA BİR HEYCAN.. İLGİNÇ GELİŞMELER VAR. AYRINTILI BİLGİ YAKINDA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Kaç boss kesildi? En son VAY AKyu durdurmak için bakıma almıştı Bliss serverı soınra ne oldu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 oha be ya healing mace düşmüş princeten. grz diyim ne diyim. ilhoftan sonra cıkmak zorunda kaldım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Absolut said: Kaç boss kesildi? En son VAY AKyu durdurmak için bakıma almıştı Bliss serverı soınra ne oldu bilmiyorum.Full temizlendi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Penthesilea said: Absolut said: Kaç boss kesildi? En son VAY AKyu durdurmak için bakıma almıştı Bliss serverı soınra ne oldu bilmiyorum.Full temizlendi iste netherspire kalmıştır. o da cok uyduruk bi boss zaten. o setupla kesemezdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 sonradan onu da kestik, tam temizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 VAY AK helal olsun yigitlere bu arada prince SSde 8 kisi goruyorum 8 kisi mi yaptiniz KZyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Oha ilk denemede Kara maymun mu oldu? EE haftaya erotic karaya başlarız :P Ben hala attuned olucam da raide gidicem bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nnp Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 geçen bir guild vardı birşey yapmışlar hani sizde bozulmuştunuz. amma kıskanç adamlarmışsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar