Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 mutter'i dinleyin!!!![hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 hatta engel inde ingilizce versionu var almancası daha güzel ama =)[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 rammstein tekno kullanarak metal yapar, 3ü de çok güzel rammstein,sehnsucht ve mutter adında 3 albümü var. Ayrıca albüm dışı birkaç parçası da vardır(kokain vs.) berlin açıkhava konserinde yaptıkları show birer crazy sapık olduklarını da kanıtladır.(bunu mutlaka indirin berlin açık hava konser kayıtı bück dich'in) çok severek dinlerim kendilerini(belki de sözlerini de anlayabildiğim için daha da fazla) gaz olmakiçin birebir ben direk sıralıorum ilk albüm de dahil çekilesi şarkıları; mein herz brennt (bu şarkıyı dinleyen herkes en ii şarkıları oldugunu düşünüo, bence de öle) klavier (hastasıyım) mutter (sözlere dikkat klibi de çok güzeldir) engel (bir alman grubu rammsteinın almanyada en sevilen parçası, sözleri de süper) spieluhr du hast (görecelidir herkes sevmez) links 2,3,4 wollt ihr das Bett in Flammen sehen sehnsucht adios rein raus ich will Feuer frei (xXx soundtrack parçası, zaten ateş serbest anlamında) ayrıca almancanız varsa; bück dich(do*al anlamına gelmekte) ve barbie girl 'ü dinleyin komediler ingilizce olarak da stripped var ama bnm yine de en sevmediğim şarkıları, adamın sesine yakışmamış, almanca daha ii gidio.[hline]a.k.a wicked Alexi_Septimus, 11 December 2003 10:22 tarihinde Ghost1989'la iletişim kurmaya çalışır: H4XX0R3D? H4XX0R DUD3? B@B TH3 K3NK? [Bu mesaj -Legendary- tarafından 19 December 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Sert ve Güzel sölüyorlar ama beğeniyorum bi konser görüntülerini kız arkadaslarima izletemedim :-p[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 almanyanın çıkarttığı nadir gruplardan.....[signature][hline]:yapma: its better to burn out than to fade away... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Yeni albüm hazırlıklarını tamamlayan Rammstein grup üyeleri kayıtlar için stüdyoya girdi. 30'a yakın şarkı hazırlayan grup, albümü yıl sonuna yetiştirmeyi ve sonrasında yaklaşık 2 yıl boyunca turnede kalmayı planlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 sonne, mutter, morgenstern, feuer und wasser, feuer frei en sevdiğim şarkılarındandır industrial metal yapıyorlar, her klipleri film gibidir ve her şarkılarında bir anlam vardır. grubun klavyecisi çok sağlamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 klavyeci olmasa tam çöp zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 feuer frei xXx soundtrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 hilf mir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Reise reise ve der meister süper ayrıca benzer grup önerebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=industrial+metal static-x'le sözle aynı tarzdalar ama benzemiyolar pek bence, ama iyidir yine de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 -007- said: benzer grup önerebilecek var mı? Pain denenebilir, gerçi o da benzemiyor ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 sözde dicektim sözle yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 o berlin konserleri mi ne, onda bi reise reise deki atmosfer, bide du hast da sanırsam o alev şeysiyle ateş etme hödösü, bitirir beni.. Reise reise, benzin, engel, herzeleid, du hast, rosenrot, vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bi filmde böyle konser tarzı bişey verirken gözüküyordu bunlar.filmin adı neydi hatırlayan varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 raider said: bi filmde böyle konser tarzı bişey verirken gözüküyordu bunlar.filmin adı neydi hatırlayan varsa. xXx (vin diesel) olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 xXx evet. Feuer Frei çalıyo BANG BANG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Deathstars grubuyla hemen hemen aynı müzikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Hiçbir zaman tümden rock/metal hastası bir insan olmadım ama Du Hast'ı dinlediğim günden beri tüm albümlerini edinmeye çalışıyorum. Favori 5 grubun ne deseniz kafadan sayacağım isimler arsındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Anlamsız mantıksız gaz cıgı cıgı müzik için iyide günde max 15 dakika dinlenebilen gruplardan işte :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Du Hast, Meister, Feuer Frei gibi şarkılarını loopa alıp günlerce dinlediğim olmuştur. Ayrıca Du Hast'ın şarkısı da klibi de bence sevgiyi en iyi anlatan çalışmalardandır. Hatta character theme'm de herhalde bu olurdu. [video]http://www.dailymotion.com/relevance/search/du%2Bhast/video/x23c4a_rammstein-du-hast_music?feature=oembed" width="459"> Sen Sahipsin Bana sahipsin Bana sordun Bana sordun, ve ben hiçbirşey söylemedim Ölüm sizi ayırana dek Ona her gün bağlı kalacak mısın Hayır! Ölüme, ayrılığa kadar Kötü günlerde bile onu sevecek misin Hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 En sevdiğim grup.Çok gaz şarkıları var. Özellikle oyun oynarken. Rammstein über alles ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ih bin doyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 das ist blöd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar