Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lazer

Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Bleda said:
Ne güzel sallamışsın.

İnternetteki her yerde (özelliklede kediler için) gözüne zarar verme ihtimali bile çok düşük diye yazıor.

bilmeden konuşuyorsun,
insanları sallamakla suçluyorsun.

lazerler gerçekten göze zarar verir.

doktorlara da sorabilirsin. lazerler göze zarar verir, hatta uzun süre tuttuğunda kör bile edebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

dandik yerlerden almayın alcaksanız.

ben bir ara heves edip araştırmıştım.
en kalitelileri şu düzeyde;

http://urun.gittigidiyor.com/YESIL-LAZER-GERCEK-50-MW-ETIKETLI-ORJINAL-GREEN-LASER_W0QQidZZ7914766

ve gerçekten kilometlerce uzağa kadar tutulabiliyor.
kibrit yakılabiliyor, balonu patlatıyor falan.

ayrıca evet göze tutulursa kör olma riski çok yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

yok işte sarışın falan değil olay.
flood yapıyoruz gibi olacak ama bu üründeki çin ile isveç malının arasında nasıl bir fark var kısaca anlatayım.

çin üretimi laserlerin içinden çıkan kitapçıkta laser ömrü 3000 ile 4000 saat arasında oldugu yazar fakat min 1500 ve max 2000 saat gerçek bir dayanma gücü vardır. pili 30 veya 45 dakika boyunca anca dayanır.

isveç üretimi laserlerin ise kitapçığın da yazdığı gibi 8000 saat laser ömrü vardır hatta bunu geçtiği bile görülmüştür (örn: arkadaşım). pil ömrü ise min 2.5 saattir.

en belirgin farklar böyle.

edit: ups.
Sosyal ağlarda paylaş

abi senin bu konuşmaların ve sunum şeklin tam gittigidyor ağızları.. aynı ürünü aynı marka herşeyi aynı satıyorlar, ' abi işte falanda aynı ürün şu kadar sen niye böle pahalı satıyon' diyorsun cevap da hazır.. lütfen ürünlerimizi çin malı ürünlerle kıyaslamayın .. lol ki ne lol

Sen orda satılanın çin malı olduğunu nerden biliyorsun ben onu anlamadım...

Sanki isveçte bu işte ekol yaaa bide o var.. demiştim birde.. Abi senin kullandığın ve artislik yaptığın hemen hemen herşey çin malı... Yani çin mallarının hepsi. senin 1 ytlye aldığın şeyler değil yanii... İki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...