lazerden lazare değişir de, kırmızı en hafifi impulse olmadıkça.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Lazer
dandik yerlerden almayın alcaksanız.
ben bir ara heves edip araştırmıştım.
en kalitelileri şu düzeyde;
http://urun.gittigidiyor.com/YESIL-LAZER-GERCEK-50-MW-ETIKETLI-ORJINAL-GREEN-LASER_W0QQidZZ7914766
ve gerçekten kilometlerce uzağa kadar tutulabiliyor.
kibrit yakılabiliyor, balonu patlatıyor falan.
ayrıca evet göze tutulursa kör olma riski çok yüksek.
ben bir ara heves edip araştırmıştım.
en kalitelileri şu düzeyde;
http://urun.gittigidiyor.com/YESIL-LAZER-GERCEK-50-MW-ETIKETLI-ORJINAL-GREEN-LASER_W0QQidZZ7914766
ve gerçekten kilometlerce uzağa kadar tutulabiliyor.
kibrit yakılabiliyor, balonu patlatıyor falan.
ayrıca evet göze tutulursa kör olma riski çok yüksek.
canlının gözüne lazer tutmak nasıl bir hastalıktır nasıl bir bilinçtir? illa vandal olmak zorundamıyız.
dileyen olursa yukarıdaki linkteki ürünü daha makul fiyata verebilirim.
tabiki sıfır, ambalajında v.b.
isteyenler pm pls.
tabiki sıfır, ambalajında v.b.
isteyenler pm pls.
verdiğin linkteki ürün 54$ değerinde zaten..
nerede canıms
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1371
ayrıca 50mW olan lazer öyle naylon torbayı falan kesemiyor, balon patlatır belki ama naylon keseninden isterseniz 100mW lık lazerlere bakın.
doruk çin malı gösterme bana :)
ben isveç malı satıyorum.
ben isveç malı satıyorum.
valla isveç malı olunca ne farkeder bilmiyorum ama sırf üretilirken sarışın taş hatunların eline değmiş olma olasılığına karşılık 50 liralık ürüne 200 lira vermezdim :)
yok işte sarışın falan değil olay.
flood yapıyoruz gibi olacak ama bu üründeki çin ile isveç malının arasında nasıl bir fark var kısaca anlatayım.
çin üretimi laserlerin içinden çıkan kitapçıkta laser ömrü 3000 ile 4000 saat arasında oldugu yazar fakat min 1500 ve max 2000 saat gerçek bir dayanma gücü vardır. pili 30 veya 45 dakika boyunca anca dayanır.
isveç üretimi laserlerin ise kitapçığın da yazdığı gibi 8000 saat laser ömrü vardır hatta bunu geçtiği bile görülmüştür (örn: arkadaşım). pil ömrü ise min 2.5 saattir.
en belirgin farklar böyle.
edit: ups.
flood yapıyoruz gibi olacak ama bu üründeki çin ile isveç malının arasında nasıl bir fark var kısaca anlatayım.
çin üretimi laserlerin içinden çıkan kitapçıkta laser ömrü 3000 ile 4000 saat arasında oldugu yazar fakat min 1500 ve max 2000 saat gerçek bir dayanma gücü vardır. pili 30 veya 45 dakika boyunca anca dayanır.
isveç üretimi laserlerin ise kitapçığın da yazdığı gibi 8000 saat laser ömrü vardır hatta bunu geçtiği bile görülmüştür (örn: arkadaşım). pil ömrü ise min 2.5 saattir.
en belirgin farklar böyle.
edit: ups.
iyidde aynı markaknın ürünü bak önce bi yice resimlere yok çin yok isveç.. Sanki isveçte bu işte ekol yaaa bide o var :D
bab anlamadım, yukarıda ne yazıyor ?
abi senin bu konuşmaların ve sunum şeklin tam gittigidyor ağızları.. aynı ürünü aynı marka herşeyi aynı satıyorlar, ' abi işte falanda aynı ürün şu kadar sen niye böle pahalı satıyon' diyorsun cevap da hazır.. lütfen ürünlerimizi çin malı ürünlerle kıyaslamayın .. lol ki ne lol
Sen orda satılanın çin malı olduğunu nerden biliyorsun ben onu anlamadım...
Sanki isveçte bu işte ekol yaaa bide o var.. demiştim birde.. Abi senin kullandığın ve artislik yaptığın hemen hemen herşey çin malı... Yani çin mallarının hepsi. senin 1 ytlye aldığın şeyler değil yanii... İki
Sen orda satılanın çin malı olduğunu nerden biliyorsun ben onu anlamadım...
Sanki isveçte bu işte ekol yaaa bide o var.. demiştim birde.. Abi senin kullandığın ve artislik yaptığın hemen hemen herşey çin malı... Yani çin mallarının hepsi. senin 1 ytlye aldığın şeyler değil yanii... İki
pardon bab, seni birazcık olsun bilgilendirdim.
bu ayıbım için çok özür dilerim.
affedersin artık.
dipçik: 54$'a hiç isveç malı görmedim o yüzden çin malı dedimki zaten öyle. isveç mallarında 5mw laserler dolar bazına göre 40$dan baslıyor.
bu ayıbım için çok özür dilerim.
affedersin artık.
dipçik: 54$'a hiç isveç malı görmedim o yüzden çin malı dedimki zaten öyle. isveç mallarında 5mw laserler dolar bazına göre 40$dan baslıyor.
neyse haklısın sanırım biraz fazla yükledim,:(
Öne çıkan mesajlar