Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Öncelikle baş örtüsü yada bir adet atkı alınır. Daha sonra boydan 2 ye katlıyoruz. Alın hizasından dümdüz 2 taraftan tutularak arkadan düğüm atmak suretiyle bağlanır Sağ düğümden artanlar sola sol düğümden artanlar sağa gelip kapatacak şekilde üst kısımdan sıkıştırılır ve düzenlenir. Üst kısım buna benzer bir hal almalı ve kapanmalıdır. Son hali budur. Ahmedinejat sizi kutsasın!Türbanlı Mankenler İçin Tıklayınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 repine abandim semih, cok egitici bi calisma olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sevap terazine abandım dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 atkının uzunlukları tam olarak ne olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kafa ölçüsüne göre istediğini kullanabilirsin ben camel ın standart atkılarını kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 get a life dude. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bere olmuş lan bu. bu arada ciddi ciddi, türban nerden satın alınır ya? ankara'da öyle dolaşmak istiyorum. kadın erkek eşitliği hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Eyvallah kardeşim sağ kalasın Allah'a emanetsin üstüne nur yağsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 amacımız böyle bi türban yapmaktı.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 onda da olmamış :P alında açıklık olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 olsun hak yolunda kazandığım sevap puanına bakarım ben! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sofu olmuş aga. türbanı alttan bağlıycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Lexius said: amacımız böyle bi türban yapmaktı.! türban değil ki o.adı vardı onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 olm favorilerin gözüküyor lan tahriş oldum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Lexius said: Alın hizasından dümdüz 2 taraftan tutularak arkadan düğüm atmak suretiyle bağlanır burdaki ifadeye, tipe ve şekle bittim ben puhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 DoruK said: Lexius said: Alın hizasından dümdüz 2 taraftan tutularak arkadan düğüm atmak suretiyle bağlanır burdaki ifadeye, tipe ve şekle bittim ben puhahaha türbandan çok john rambo olmuş burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bak böyle olacaktı aslında 1 2 3 ayrıca son resmi de utopiyaya armağan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hehe bu yasa çıkınca okula öyle gideriz artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 aushduahs fatih o ne lan puhahshfahdsa AGA TAM FLASH TVLİK OFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 fede kırmızı baslıklı kız gibi olmus,olmamıs yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Fin said: fede kırmızı baslıklı kız gibi olmus,olmamıs yani sdf +1 bikerem sakal olmalı ay şekinde yanaklarını tamamen kapamalı.allah bunu erkeklere vermişki yüzülerini örtsün diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 bu biraz olmuş ama türban tartışmalarına çok kızan türbanlı bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 fede said: bu biraz olmuş ama esas erkekler bu 2 şekilden birini kulanmalı sakal yoksa 2. şekilde eğer varsa ve hacı sakalı şekline gelebiliyorsa 1. şekilde bulunmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 son resmine aşık oldum fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 hahaha gerçi sarık gibi olmuş ama başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar