hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 6bölüm x 25 dakika ' dan oluşan bu kisa anime tek kelime ile ifaded edilemeyeceklerden ... ilginç , farklı , komik , eleştirsel , hızlı , aksiyon dolu , az biraz dramatik vsvs... 6 bölüme dünyaları sığdırmışlar ... ayrica arada bir değişen animasyon teknikleri ( örneğin kara kalem , manga formatinda karelerin içinde hareket ederek , yada SOUTHPARK stili ) ve altyazilara focuslanmaz da anlamasaniz bile denilenleri dinlerseniz( kafiyeli tartişmalar , benzer yanlış anlaşilan kelime yağmuru ile tartişmalar vs..) komedi miktari kat kat fazlalaşiyor[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Yazık olmuş ya, resmen arşivlerde tozlanmaya bırakılmış dosyalar gibi kaybolmuş forumda. İzleyin arkadaşlar. Cidden çok ilginç bir anime. Hoşunuza gitcektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 İlk bölümdeki manga sahnesi loopa alınıcak anime. PS : Bitirdikten sonra internette biraz trivia araştırması yapın çünkü içinde boy boy gönderme var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 izledim şimdi yeni bitti. paprika, lain ve flcl yi bi kaç gün içinde izleyince üstüste "vatizdımetrikslan" modunda oluyor insan. dengem bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Metakuso said: izledim şimdi yeni bitti. paprika, lain ve flcl yi bi kaç gün içinde izleyince üstüste "vatizdımetrikslan" modunda oluyor insan. dengem bozuldu O zaman sırada Boogiepop Phantom, Paranoia Agent, Perfect Blue var. Gogo izle :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 yoshu. hehe. daha önceden ergo proxy de etki yapmıştı. beynimde hasar birikiyo yavaştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Onları da bitir benim alltime favori animem Higurashi no Naku Koro ni ve Higurashi no Naku Koro ni Kai izle. Düşün bunu herhangi bir top50 anime listesindeki isimlerin en az 95%ini izleyen biri diyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 1-2 yerde "haa burada gizli bir mesaj var, ok" dedirtti mesajı bulmak için zorlayınca ama bütününü ele alırsak aşağı yukarı hiçbirşey anlamadım. animasyon hoşuma gitti zaman zaman, harcanmış diye düşünmeden edemedim hatta. özetlemem gerekirse genel düşüncemi: wtf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 herkes ilk izleyişte öyle der bu seri için... 3 izleyişte falan ha lan bi konu varmış diyorsunda genel olarak sırf eva geyiğine ve manga sahneleri için bile izlenir FLCL. Ki çizim teknikleri gayet dehşettir kendini izlettirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ergenlik ve büyüme üstüne işte fazla kafa yormaya gerek yok yani. Ha bir çok referansı kaçırabilirsin orası normal. Bende Daicon V nedir bilmezdim mesela 2002 de >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=foulx-DTsrc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar