Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel Maç: Türkiye - İsveç

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

6 Şubat 2008 - Çarşamba
İnönü Stadı
Saat: 20.30
Bilet Fiyatları: Numaralı: 50 YTL, Kapalı: 20 YTL, Kale arkası: 10 YTL

İsveç Kadrosu:

Sweden squad
Goalkeepers: Andreas Isaksson (Manchester City FC), Rami Shaaban (Fredrikstad FK).

Defenders: Petter Hansson (Stade Rennais FC), Matias Concha (VfL Bochum 1848), Mikael Nilsson (Panathinaikos FC), Daniel Majstorovic (FC Basel 1893), Behrang Safari (Malmö FF), Fredrik Stoor (Rosenborg BK), Peter Larsson (Halmstad BK).

Midfielders: Dusan Djuric (FC Zürich), Samuel Holmén (IF Elfsborg), Rasmus Lindgren (AFC Ajax), Christian Wilhelmsson (Bolton Wanderers FC), Anders Svensson (IF Elfsborg), Kennedy Bakircioglü (AFC Ajax), Sebastian Larsson (Birmingham City FC), Kim Källström (Olympique Lyonnais).

Forwards: Marcus Berg (FC Groningen), Markus Rosenberg (Werder Bremen), Johan Elmander (Toulouse FC).

Türkiye Kadrosu:

Emre Aşık(Ankaraspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Rüştü Reçber, İbrahim Kaş, Gökhan Zan (Beşiktaş A.Ş.), Caner Erkin (CSKA Moskova), Halil Altıntop (FC Schalke 04), Volkan Demirel, Uğur Boral, Gökhan Gönül, Mehmet Aurelio, Semih Şentürk (Fenerbahçe), Remzi Giray Kaçar (Gençlerbirliği Oftaş), Servet Çetin, Arda Turan, Hakan Kadir Balta, Mehmet Topal (Galatasaray), Mehmet Topuz, Gökhan Ünal (Kayserispor), Tümer Metin (Larissa), Serkan Kırıntılı (MKE Ankaragücü), Emre Belözoğlu (Newcastle United FC), Serhat Niyazi Akın (RSC Anderlecht), Mehmet Yıldız (Sivasspor), Gökdeniz Karadeniz (Trabzonspor), Yıldıray Baştürk (VfB Stuttgart), Nihat Kahveci (Villarreal).
Sosyal ağlarda paylaş

Emre sol kanatta kayboldu sıkıştı kaldı. Göbeğe çekilmeli. Halil pek bir etkisiz. Yıldıray çok kötü oynuyor. Bir süre daha milli takıma alınmamalı bence.

4-2-3-1'e bir alıştırabilsek milli takımı süper olacak da düşünmüyor bile galiba Terim.

Aurelio - Hamit

Nihat - Emre - Gökdeniz/Arda

şeklinde çift ortasaha 3 ofansif ortasahalı forvetin önüne forvet artık kim olursa gününde.
Sosyal ağlarda paylaş

Maç 0-0 sona erdi.

Euro 2008'i düşünerek değerlendirirsek...

Volkan, Rüştü, Serkan, Orkun, hatta Serdar... Hepsi birbirine yakın kaleciler bence. Tecrübe ve formu birlikte göz önünde bulundurursak en iyi durumdaki Volkan olduğuna göre tercih doğru. Kadroda bulunan diğer iki kaleci de bunlardan herhangi ikisi oldukça problem yok. Hakan Arıkan falan olmasın da...

Gökhan Gönül bugün kötüydü ama Uğur Uçar'dan daha iyi bir sağ bek bence. Uğur ise yedek sağ bek olarak kadroda yer almalı.

Sol bekte hem Hakan'ın, hem de Volkan'ın kadroda yer alması gerektiğini düşünüyorum. Hakan daha iyi bir futbolcu bana göre ama özellikleri farklı olduğu için maçına göre seçim yapılabilir.

Gökhan Zan fena futbolcu değil ama eski formunu bulur mu belli değil. Servet banko. Yanında oynayabilecek futbolcular Emre Aşık, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, Emre Güngör ve Yasin Çakmak. Sene sonuna kadar kim hak ederse o oynar. Bu adamlar içinden en iyisinin hâlâ Emre Aşık olduğunu düşünüyorum. Avrupa Şampiyonası'nda Emre Aşık'ın oynamasını daha çok istiyorum.

Orta saha işi karışık. Mehmet Topuz, Aurelio, Hamit, Arda, Emre gibi beş futbolcumuz var. Hepsi de oynamalı bence. En güzel çözüm Hamit'i sağ beke kaydırıp Arda - Emre - Aurelio - Topuz dörtlüsüyle oynamak olabilir, olmayabilir de :D . Gökdeniz ve Yıldıray kulübemizdeki etkili silahlar. Tümer de ne kadar eleştirilse bile Milli Takım formasıyla her zaman iyi oynamıştır. Bence Yusuf da bu kadroda kilit açan oyuncu rolünde yer bulmalı. Sene sonuna doğru bu kadroyu zorlayabilecek oyuncular da var elimizde.

İleride Nihat'ın yeri garanti. Ben yanında Ümit Karan'ın olması gerektiği inancını taşıyorum. Gökhan Ünal diğer alternatifim. Yaklaşık 20-25 maçını izlediğim Halil Altıntop'u ise hiçbir zaman beğenmedim. Ya bana iyi oynadığı bir maç denk gelmedi, ya da hakikaten düz bir forvet. Çok da kesin yargılarım olmamakla birlikte Milli Takım'da oynayamayacağını düşünüyorum.

Genel olarak baktığımızda iyi takımız. Nispeten iyi bir gruba düştüğümüzü söyleyebiliriz ama yine de işimiz zor. Turnuvadaki çoğu takımın güçleri birbirine yakın, dengeler karışık. Gruplarda elensek de şaşırmam, final de oynasak şaşırmam. İşler biraz da şans, motivasyon ve tabii turnuvadaki form durumuna bakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Takımı beyendim genel olarak , hücum da bir çok alternatife sahibiz , özellikle nihat mükemmeldi.
Tek sorun sol kanatta , terim in inat etmeyip wederson u kadroya alması lazım , eğer almıyorsada uğur boral la başlaması lazım yoksa sol kanattan orta gelmez , hakan balta çok yetersiz o bölgede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...