SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 http://www.cnnturk.com/BILIM_TEKNOLOJI/BILIM/haber_detay.asp?PID=15&haberID=425546 rep isterim haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bu uzaylılar resmen alay ediyorlar bizimle ruhumuz duymuyor. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 +1 yakında plajda kadın figürleri falan da çizebilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o zaman marsa ilk Türkler ayak basar hatta sadece ayak basmaz :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bu bi işaret. çok sırıtmayın diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 marslilar turk olsaydi pipi cizerlerdi demekki marslilar turk degil :( galaksi hakimiyeti hayalelrim yikildi buyuk samanyolu projesi suya dusmus oldu boylece :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 erich von daniken halaa yaşıyorsa kesin bir kitap yazar buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Genelleme yapmak yanlış, bütün marslılar türk olmayabilir ama bazılarının türk olması ihtimal dışı değil hala. Biri bile TÜrk olsa yeter. Bir Türk dünyaya bedeldir. Mars Dünyadan küçüktür. Demekki bir Türk Mars'a fazla bile gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bence nasa bizimle dalga geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hahahaha gelinde cukelim hesabi smile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 olur böyle vakalar nasa hemen yakalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 marsın yüzeyinde yazılı bulunan agıza alınmayacak küfürler sansürlemem gerekti, rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Marslılar bizimle kesinlikle dalga geçiyor!!!1 valla fotoşop deil!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 boşuna tartışmayın b@ps th3 k3nkler onlar hem türk hemde müslim. http://img85.imageshack.us/img85/6098/karikatr42mo2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ahahah sabah sabah iyi güldüm bu topikteki herkese ikişer rep veriyorum promosyon olarakta teraziye bir tık attım. bu arada saat 1 olmuş ama yeni kalktım&:% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Killer said: ahahah sabah sabah iyi güldüm bu topikteki herkese ikişer rep veriyorum promosyon olarakta teraziye bir tık attım. bu arada saat 1 olmuş ama yeni kalktım&:% +1 üşendim yazmaya bea uyku sersemi halimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o smileyin anlamı bokunuzda boncukmu buldunuz ne gülüyonuz diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hahah karikatür de bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mr.hand senden de bu el hareketini beklerdim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 sırf bunu bozmak için ilk türkler gider marsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Biz de bi tane gülen yüz çizelim öyle, karşılık olarak. Öyle bön bön bakmak olmaz ya ayıptır.O kadar uğraşmış adamlar. Yalnız bi daha düşündüm de, kötü bi fikir sanırım. Kesin işeyerek çizerler, rezil oluruz evrene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Uzmanlar, bunun sadece Mars yüzey şeklinin rastlantısal bir özelliği olduğunu belirtti. said: yok bide harbiden çiziceklerdi. Lan. yoksa ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 onlar da bi dengesiz ya bi kederli kederli oturuyolar ellerinde rakı bardağı eksik, bi smiley falan, ne biçim adamlar bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar