mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 herşey badlands de quest yapmamla baslamıstı bir adet gnome mage gordum ve dayanamayıp one shotladım ( tutorial ) sonra biraz mob kesip geri dondugumde haritamda bi kıpırtı gördüm evet track humanoid açıkken kırmızı daire ve beyaz çember vardı işte buydu CC! dayanamayıp saldırdım sonuç: sonra onun basında bekleyip arada dolasıp mob keserken yine haritada kırmısı bi daire ve beyaz çemer gordum. sanırım bu camp yaptıgım mage di... yanına gittigimde olmadıgını anladım bu bir Warlock du. köleleştirdikleri iblisleri azeroth a dehşet getirmek için kullanıyolardı! Durdurulmaları gerekiyodu (RP ftw :) ) sonra farkettimki mage canlanmış bu sevimli gorunuslu gnome aslında arcane adı verilen gizemli bir gücü kontrol ediyordu.. bu güç dogaya aykırıydı doganın korunması gerekiyodu! sonra zor bir görevi yapmak üzere oradan biraz uzaklasırken haritamda yine kırmızı bir daire ve beyaz çember gordum bu yine o şeytani gnome du sonra devriye gezerken aynı bolgede o şeytani warlock u gördüm durur muyum! direk öldürdüm! sonra yine devriye gezerken lock u bir moba saldırırken gördüm durmadım azimle yine kestim pot ve HS kullanmasına ragmen ama herşeyin bir bedeli vardır tabiki... destek birlikler gelmişti bir adet lvl 70 s1 setli warrior tarafından katledildim yılmadım canlandım ve tekrar lock u gördüm direk prowl yaparak yarı canımla da olsa saldırdım zor bir savas olucak gibiydi sonucta iyilik bir kere daha galip geldi bi süre basında bekledim gelmeyince sıkılıp gittim THE END! derken biraz daha mob eksip bir inn e gitmek uzere yola çıktım o da ne! lock! sonuç:PWNGE! bu sefer cidden bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealBuzzer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ama o herif ne pis küfür etmiştir ... Düşünemiyorum. Neyse güzel bi çalışma devamını bekliyeceğim, ailecek takip ediyoruz seni. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sıkıysa 1 lvl sora kes onu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 lowlife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 chatte seviye fışkırıyor adeta hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Corpsecamping RP ween :) Gerçi gnomeun her tarafı şeytani olsa ne yazar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 un'goro'da bugün 3-4 tane farklı druid'i tokatladım ben de ama ganklemedim her seferinde öldükçe mazoşist bir şekilde geri geldiler. mob keserken geldiler kestim, 2vs1 yaptım kestim, kesmekten sıkıldım onlar ölmekten sıkılmadı. druid değişik bir şey ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Adam horde, iyilik bir kez daha kazandı diyor :S. Ne biçim hordesun lan sen. Tırto. Kaybol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 horde iyidir horde rox haleluya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Todesengel said: Adam horde, iyilik bir kez daha kazandı diyor :S. Ne biçim hordesun lan sen. Tırto. Kaybol. NOOB ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 abi o değil herşey iyi güzelde ben gnome rogue um. bi keresinde alt charı kasıom aynı bu arkadaş gibi biri geldi böle beni kesiyo 3 oldu 4 oldu 5 de logout çektim mainle bi girdim saat öğlen 2 gibiydi.adamı bi başladım ganklemeye taa 8:30'a kadar sora adam dayanamadı logout çekmişti.arkadaşın horde charı vardı bizim server onla adamın yerini ve online olup olmadığına bakıyodum. bi akşam gene böle girdim bakmaya gene full başladım ganke herif en sonunda ally char bulmuş bizim serverda.bi whisp geldi nası küfür ediyo annatamam en son ignore ettim adamı adam yeni char açıp özür diledi benden bende bıraktım sora:P gnome power! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 peh skillcoil i yok onun bab :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Abi pls chat screeni karala bi dahakine. Guildin özeli orası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 GÜLTÇETTEKİ SEVİYESİZLİĞİ FARKETTİNİZ Mİ BİLMİYORUM. NE İMAM BIRAKMIŞIZ NE EZAN. VAY AK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Horde biz kötüyüz mü diyor? lol:D Herkes kendine iyi taraftır. Yaşasın kötülük muhahahha diyen tipler Selena dizisinde falan olur. :D Biz iyi tarafız zaten, alliance kötü taraf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 hikayeyi bikerecik gözden geçirin lütfen. okuyun bakalım, iyi kötü yok ki oynadığımız factionlarda. forsakenlar dahil bütün ırklar iyidir, uydurmuşlar hikayeyi kılıfına. scourge kötü. e pvp olsun diye de mecbur faction yapmışlar. oyun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yalnız o warlock deathcoil aldıktan sonra druidler direk gg oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 herif bana deathcoil atıcak zaman bulamadı pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 en sinir oldugum sey mob keserken saldıranlar ashanvalede alta q yaparken kesti birisi reslendim bi daha kesti ark mainle gelid bunu kesti o zamanlar lvl 60 dı. 2kişi oldular ben mainle geldim kestik adamları 2 saat ashanvale barens arası koşturduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Xaenin said: GÜLTÇETTEKİ SEVİYESİZLİĞİ FARKETTİNİZ Mİ BİLMİYORUM. NE İMAM BIRAKMIŞIZ NE EZAN. VAY AK. +1. yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 druidin cc sinden kimse kacamaz yaa..(rog lar hariç) travel form falan stealth ne ararsan var gerçi cesedin yanına gleince stealthi görüo ama saklanmayı bilirsen np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ekran diilde chat i okudum ben direk yuaeghahueauıe, yazık adama bu arada, acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 abi ayıptır sorması oyundaki fontlar niye anaokulu fontu gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 :O mik's scrolling battle text ftw o tepede çıkanları sevmiyorum ben bu yandan çıkıyo ve dhud a uygun oluyo tam o çizgilerin etrafında çıkıyo dmg filan süper yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar