Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski sevgilinizin şu andaki sevgilisyle tanışmak

tellos

Öne çıkan mesajlar

ortak arkdaşım var
anadolu tarafında gs-fb maçını izleyebilecigin belli başlı yerler var
içimde de o lavugu bi göriyim duygusu var
bide önceden planlanmş bi güne manitası ile gelcek diye ogrendigimde gitmessem kızın yok yere popo kalkmasını yaşatmama istegi var
bu yuzden yani:D
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
eski sevgili, yeni sevgilisiyle eski sevgilisinin aynı ortamda bulunmasına göz yumuyorsa bil ki eski sevgilisinin yeni sevgilisini görüp kıskanması hoşuna gidiyor ve/veya bunu istiyordur. burada yapılacak şey, yeni sevgilisiyle can ciğer görünüp eski sevgiliyi pek takmamak ve onun kudurmasını sağlamaktır. evet.

şeklinde bir şey yazardım ama boşver gitsin, herşey geçmişte kalmış sonuçta.

Kesinlikle katılıyorum.kıskandırma amaçlı geliyorlar ama sen kanka moduna geçince küplere biniyorlar ve buseferde aranızı bozmaya çalışıyorlar eğer sen adamla kafa çıkarsan o elemanda sktir çekiyor kıza artık intaharmı eder napar bilmiyorum ama sinir krizleri geçirdiğine eminim.hahaha.başıma gelmedi değil hani. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Dikkat edilmesi gereken 1 husus var, o da şu ki;

şimdi eski sevgiliyle arkadas kalinilabilir, fakat eski sevgili'nin yeni erkek arkadasiyla arkadas olma girişimi, cok saçma bir davraniştir, direk size -1 ceker.

İşte kactane kahve var ki maci veren felan seklinde girildigi zaman, girdin kahveye yani 1 tane mi masa var ?
Eski kizi gormeden gecilmez, gidersin yanina merhaba dersin, hal hatir sorarsin, o taniştirirsa yeni gençle tanişirsin, taniştirmassa lüzum yok. Otursana derse, kibarca reddetip uygun olmayacagini soyler, gider baska masaya oturur, efendi gibi macini izlersin.

Uygun olan budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
ya biraz ağır kaçacak ama söyleyesim geldi.

eski kız arkadaşımın yeni sevgilisi, benim eski erkek arkadaş olduğumdan habersiz, erkek evinde ortamda kızı övüyor şöyle güzel böyle güzel. çok tatlı çok masum abiiiiii dedi.

Baktım şöyle* "onun masumiyeti bende kaldı " dedim.

cok benzer olaya bana olmustu, benim cevabim "test ettim, onayladim." olmustu.
Sosyal ağlarda paylaş

dinan' da kadir inanırı yaşadım ehehu.

tellos said:
ama bu durum öle deil gayat large bi ilşki ardından bu pozisyonda olmak bi avantaj bence, yani muahhbeti kesmemek lazım kankada olmadan böle uzaktan bi arkadaş edasında zate aynı arkdaş grubundayızyani allahtan okullar farklı, bence bu sayade aradaki bagları koparmadan böle ara ara şirin ayarlar vererek olabiltesi mınık öpücükler yakınlaşmalar hani filmelrde olurya bi anda bir yangının külünü yeniden yakıp geçmiyen bi hesap yani sonra bi iki güzel saniye yaşadıktan sonra o yine ilişkisine ben yine kendi ilişkime dönersin ama kafanda bi yerde lan onlada çok değişik şeyler olmuştu diyebilicegin bi kız ardaş olur.

bu duruma da , kasma da ihtimalleri tabi değerlendir dicem bebitom .
Sosyal ağlarda paylaş

Quibble said:
Dynun said:
ya biraz ağır kaçacak ama söyleyesim geldi.

eski kız arkadaşımın yeni sevgilisi, benim eski erkek arkadaş olduğumdan habersiz, erkek evinde ortamda kızı övüyor şöyle güzel böyle güzel. çok tatlı çok masum abiiiiii dedi.

Baktım şöyle* "onun masumiyeti bende kaldı " dedim.

cok benzer olaya bana olmustu, benim cevabim "test ettim, onayladim." olmustu.

Abi yarım bıraktınız. Elemanların surat ifadeleri ne şekle girdi meraklardayım. sdfdfsgsdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...