ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Lexius said: iddaa ediyorum benim yaşadığımı hiçbiriniz yaşamamışsınızdır..anlatsam evlat acısı gibi.. benimki daha evlat acısı hüleyn ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 benimkisi evlat ötesi bişey uzaylı acısı :p haha dfafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ahaha uzaylı acısı fena olur nan:D hadi zencileyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bu dönem 25 kredi aldım derslerin arasında kuantum, olasılık ve moleküler genetik vardı (geri kalanlar da dengi dersler, biri bile dandik değildi 25 kredinin). evlat acısı deyince aklıma geliverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 o değilde uzaylı dedimde aklıma benimde A.R.O.G geldi çıksada gitsek be acıların uzaylısını izlesek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bu arada A.R.O.G G.O.R.A'nın tersi arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ausdhuashfaagaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 PrudenT said: bu arada A.R.O.G G.O.R.A'nın tersi arkadaşlar ohaaaa saol prudent ben de diyorum ne acaba =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 anlatın ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 pru bombayi patlatmiş : ) başlik acana, ilk entry'den esinlenerek.. aga, ne işin var orda allah için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ortak arkdaşım var anadolu tarafında gs-fb maçını izleyebilecigin belli başlı yerler var içimde de o lavugu bi göriyim duygusu var bide önceden planlanmş bi güne manitası ile gelcek diye ogrendigimde gitmessem kızın yok yere popo kalkmasını yaşatmama istegi var bu yuzden yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 DoruK said: eski sevgili, yeni sevgilisiyle eski sevgilisinin aynı ortamda bulunmasına göz yumuyorsa bil ki eski sevgilisinin yeni sevgilisini görüp kıskanması hoşuna gidiyor ve/veya bunu istiyordur. burada yapılacak şey, yeni sevgilisiyle can ciğer görünüp eski sevgiliyi pek takmamak ve onun kudurmasını sağlamaktır. evet. şeklinde bir şey yazardım ama boşver gitsin, herşey geçmişte kalmış sonuçta. Kesinlikle katılıyorum.kıskandırma amaçlı geliyorlar ama sen kanka moduna geçince küplere biniyorlar ve buseferde aranızı bozmaya çalışıyorlar eğer sen adamla kafa çıkarsan o elemanda sktir çekiyor kıza artık intaharmı eder napar bilmiyorum ama sinir krizleri geçirdiğine eminim.hahaha.başıma gelmedi değil hani. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Dikkat edilmesi gereken 1 husus var, o da şu ki; şimdi eski sevgiliyle arkadas kalinilabilir, fakat eski sevgili'nin yeni erkek arkadasiyla arkadas olma girişimi, cok saçma bir davraniştir, direk size -1 ceker. İşte kactane kahve var ki maci veren felan seklinde girildigi zaman, girdin kahveye yani 1 tane mi masa var ? Eski kizi gormeden gecilmez, gidersin yanina merhaba dersin, hal hatir sorarsin, o taniştirirsa yeni gençle tanişirsin, taniştirmassa lüzum yok. Otursana derse, kibarca reddetip uygun olmayacagini soyler, gider baska masaya oturur, efendi gibi macini izlersin. Uygun olan budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 said: uygun olmayacagini soyler bunu demek de -1. "Yok sağol" dan fazlası sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Eskiyle isim olmaz arkama bakmam. Ben olsam o masada oturmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 prensip adamıyım diyosun buyuk laf etmeyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ettim ceremelerini cektim bu postu acan arkadasdan hic haz etmedim yola devam .. live together die alone >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 aşmak gerekiyor bazı şeyleri gocuncak bişey yok sorunlar çözüldü ise niye gidilmesin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 tellos said: ortak arkdaşım var içimde de o lavugu bi göriyim duygusu var Talat içindeki gizli gay i yavaş yavaş açığa vuruyosun kanka dikkat et Ferit dadanmasın sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Dynun said: ya biraz ağır kaçacak ama söyleyesim geldi. eski kız arkadaşımın yeni sevgilisi, benim eski erkek arkadaş olduğumdan habersiz, erkek evinde ortamda kızı övüyor şöyle güzel böyle güzel. çok tatlı çok masum abiiiiii dedi. Baktım şöyle* "onun masumiyeti bende kaldı " dedim. cok benzer olaya bana olmustu, benim cevabim "test ettim, onayladim." olmustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mümkünse muattab olmam. tabi eski sevgilim kişisine ne kadar değer verdiğimede bağlı. sanırım eski sevgilinin yeni sevgilisi beni görünce daha çok rahatsız oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 dinan' da kadir inanırı yaşadım ehehu. tellos said: ama bu durum öle deil gayat large bi ilşki ardından bu pozisyonda olmak bi avantaj bence, yani muahhbeti kesmemek lazım kankada olmadan böle uzaktan bi arkadaş edasında zate aynı arkdaş grubundayızyani allahtan okullar farklı, bence bu sayade aradaki bagları koparmadan böle ara ara şirin ayarlar vererek olabiltesi mınık öpücükler yakınlaşmalar hani filmelrde olurya bi anda bir yangının külünü yeniden yakıp geçmiyen bi hesap yani sonra bi iki güzel saniye yaşadıktan sonra o yine ilişkisine ben yine kendi ilişkime dönersin ama kafanda bi yerde lan onlada çok değişik şeyler olmuştu diyebilicegin bi kız ardaş olur. bu duruma da , kasma da ihtimalleri tabi değerlendir dicem bebitom . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Quibble said: Dynun said: ya biraz ağır kaçacak ama söyleyesim geldi. eski kız arkadaşımın yeni sevgilisi, benim eski erkek arkadaş olduğumdan habersiz, erkek evinde ortamda kızı övüyor şöyle güzel böyle güzel. çok tatlı çok masum abiiiiii dedi. Baktım şöyle* "onun masumiyeti bende kaldı " dedim. cok benzer olaya bana olmustu, benim cevabim "test ettim, onayladim." olmustu. Abi yarım bıraktınız. Elemanların surat ifadeleri ne şekle girdi meraklardayım. sdfdfsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 dinan sen naptın abi ohaha of. çok ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 dinan: abooooov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar