NuKe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Akşam akşam canım sıkıldı bu habere :( Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 öğleden beri arkadaşın açtığı konulara attığı mesajlara bakıyorum. gerçekten zamansız bir kayıp olmuş. tüm yakınlarına ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. yönetim'e not: Aramızdan ayrılan arkadaşlar için ayrı bir statü verilirse en azından yeni katılan arkadaşlarımız onları daha iyi tanır ve eski up'lanan mesajlarda onların yazdıklarına daha iyi saygı gösterebiliriz.
Mike Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. :/
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 said: yönetim'e not: Aramızdan ayrılan arkadaşlar için ayrı bir statü verilirse en azından yeni katılan arkadaşlarımız onları daha iyi tanır ve eski up'lanan mesajlarda onların yazdıklarına daha iyi saygı gösterebiliriz. +1
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Çok yazık. Hayatın değerini bilmeli, lakin ruhun ne zaman bedeni terk edeceği belli olmuyor. Allah rahmet eylesin.
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Allah rahmet eylesin,hepimizin başı sağolsun.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 allah rahmet eylesin.. :(
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun insallah
çikilop Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 adamınbiri said: said: yönetim'e not: Aramızdan ayrılan arkadaşlar için ayrı bir statü verilirse en azından yeni katılan arkadaşlarımız onları daha iyi tanır ve eski up'lanan mesajlarda onların yazdıklarına daha iyi saygı gösterebiliriz. +1 +1
Overseer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 çikilop said: adamınbiri said: said: yönetim'e not: Aramızdan ayrılan arkadaşlar için ayrı bir statü verilirse en azından yeni katılan arkadaşlarımız onları daha iyi tanır ve eski up'lanan mesajlarda onların yazdıklarına daha iyi saygı gösterebiliriz. +1 +1 maslahatgüzar mısınız anlamadım ki mekanı cennet olsun
Platon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Tanıyanlarına ve ailesine Allah sabır versin..
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Çok üzücü bi haber. Allah rahmet eylesin. Ailesine sabır diliyorum.
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 kardeşimize Allah rahmet eylesin,sevenlerine sabır versin,başımız saolsun.
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 allah sevdigi kulunu çabuk yanına alır derler.. hepimizin başı sagolsun.ailesine sabır versin.
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Facebook'tan öğrenmiştim, 1 ay kadar önce falan. Bizim lisedeydi (bizim lise benim mezun olduğum yıl kapandı, Tolga falan da lise değiştirmek zorunda kalmıştı). Baba tarafından uzaktan akrabamdı bir de sanırım (soyad aynıydı, sadece bizim aileye has ilginç bir soyadımız var. Daha rastlamadık kimsede) lisedeyken ben görüşürdük muhabbet ederdik te ben mezun olunca koptuk. Haberini de Facebook'tan almam ayrıca vurucu olmuştu. Başımız sağolsun :/.
kitana Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 arkadaşın herhangi bi resmi varmıydı elimizde merak ettim
Öne çıkan mesajlar