Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Yamaha Pacifica 112V 'nin eleştirisini okumuştum iki ay kadar önce Guitarist'de. Çok övmüşlerdi. Onu bir deneyin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben 2 yıl Yamaha Pacifica 112 kullandım ve çok memnundum. Yeni başlayan herkese tavsiye ederim. KillJoy said: Amfi yok o da sanırım 10watt'lık bişey yeter. Şöyle söyliyeyim, ilk amfi çok önemli. Bazı kıytırık 10W amfiler soğutuyor insanı. Bir Roland Cube (Bütçeye ve isteğe göre Microcube, 15X yada 20X) aldın mı 2 yıl boyunca zevkle çalarsın. Çünkü hangi gitarı takarsan tak çok geniş ton yelpazesi alıyorsun. Aldığın uygun fiyatlı gitarın tonuna da kafanı takmıyorsun. Özetle amfiye sakın düşük bütçe ayırma. GERGE'nin dediği gibi bir Pacifica 112 alıp (500 YTL), Bir de Roland Cube 10X (220 YTL) aldın mı tam istediğin bütçeye 2 yıl zevkle kullanacağın ekipman almış olursun. Pacifica yerine başka gitar da olur tabi. Ama Roland Cube'u tekrar tekrar tavsiye ediyorum yeni başlayanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 amfi roland cube düşünüyorum.. Gitar konusunda 2 seçeneğe kadar düştüm Cort X5 ya da Cort KX5 ne kdr cort tavsiye etmesenizde ilk gitar olacağı için sorun yok. Floyd Rose'da olmadığı için sorun çıkarmayacaktır. Cort X5 http://www.mydukkan.com/resim.asp?r=cort.cortx5.jpg&id=2932 X-6 nın sabit hard tail köprülü versiyonu... Yapı Bolt-on Gövde Ihlamur ağacı Sap Akçaağaç, Modern Sap Özellikleri : 1.Fret: 43mm / 24.Fret : 56mm Sap kalınlığı : 1.Fret:19mm 12.Fret : 21mm Klavye Gül ağacı 15 3/4" Yarıçap (400mm) Fret 24 fret / Jumbo (2.9mm) Pozisyon İşaretleri Beyaz Nokta Burgu Die cast Scale 25 1/2" (648mm) Üst Eşit : Graphite Köprü EG-11 Fixed Bride Manyetik Bluebucker BBHGB-BBMMSB-BBHGB (H-S-H) Kontroller 1vol, 1tone (w/ push pull), 5yollu manyetik anahtarı Manyetik Seçimi Coil Tap Aşağıda 1.Pozisyon: Sap 2.Posizyon: Sap & Orta 3.Pozisyon: Orta 4.Pozisyon: Orta & Köprü 5.Pozisyon: Köprü Coil Tap Yukarıda 1.Pozisyon: Sap rear coil 2.Pozisyon: Sap ve orta rear coil 3.Pozisyon: Orta 4.Pozisyon: Köprü middle ve front coil 5.Pozisyon: Köprü Front Coil Donanım Siyah Renk Teller (042-009) Renk Opsiyonları BSS (Black Stone Satin), SSS (Silver Stone Satin) Cort KX5 http://www.senkop.com.tr/urun/1493/cort-kx5.htm http://i7.photobucket.com/albums/y274/rastansaga/misc/kx5bk-1.jpg KX Serisi Müziğinizin ardındaki itici güç... Düz,parlak,sağlam gövdesi ve 'Mighty Mitea Motherbucker' manyetikleri "Katana" nın göze çarpan özelliklerinin başında gelmektedir.'String-thru body' ve yeni 'Lic. ToneProsa' köprü kilit sistemi inanılmaz bir sustain ve çalınabilirlilik sağlamaktadır. Boy (Scale) : 25 1/2" (648mm) Gövde (Body): Ihlamur ağacı (Basswood) Sap (Neck): Maun (Mahogany) Tuşe (Fingerboard) : Gül ağacı (Rosewood) Konstrüksüyon (Joint) : Bolt-on Manyetikler (Pickups): Sap (Neck)=Mighty Mite Motherbucker Köprü (Bridge) = Mighty Mite Motherbucker Akort sistemi: Die-cast Köprü (Bridge) : TonePros Lic. Locking bridge (C-TPFP) w /string thru body Perde (Fret) : 24/Geniş (2.7mm) Perde tahtası(fretboard) genişliği : 43mm-56mm (1.'den 24.'cü perdeye) Perde tahtası (fretboard) yarıçapı : 12" Sap (Neck) derinliği : 19.5mm-21.5mm (1.'den 24.cü perdeye) Kontroller (Controls) : 1vol, 1ton (coil-tap) - 3way toggle switch Renkler : BK,LPB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 İkisi de çok hoş bence. Zaten o fiyattaki gitarların arasında dağlar kadar fark olmaz. İkisi arasında fark ettirecek en önemli etkenler şunlar: İlkinin manyetik diziliminin H-S-H olması yeni başlayan biri için avantajlı olabilir. Single pickup da kullanmış olur. Zamanla hangi tür pickup'ın daha çok hoşuna gittiğini anlar, bir sonraki gitarını alırken daha rahat seçim yapar. İkincisinde ise string-thru köprü çok hoş. Cidden iyi sustain oluyor onlarda. Ben olsam tip olarak içime sineni alırdım. Sonuçta dediğin gibi senin arkadaşın olacak o gitar. Sevmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 peki motherbucker manyetik ile bluebucker arasındaki farkı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bluebucker'lar bence kötü. Motherbucker epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 cort kx5 kullanıyorum, eğer kx5 alacaksan clean tonları unut sadece sert tonları iyi sayılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 GERGE said: Motherbucker epey iyi. ahah gitarın ismine gel. yanımda gitar çalan bir arkadaşım varda, çok düz bi tavsiye olmasına rağmen ibanez alabilir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 yine karar değiştirdim.. yarın kesin alacağım.. G254 ya da M200 biliyorum git gide fiyat düştü.. ama baktımki. bu gitarlarda cidden işimi görecek seviyedeymiş şimdilik.. zoom processor ve 15wattlık marshall'da alacağım hem yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Processor'e vereceğin paraya yazıl Line 6 almadığın sürece(bence). Senin alacağım dediğin ise oyuncak sadece. Gitara 100 YTL daha fazla ver çok daha hayırlı bir iş olur. Ya da daha büyük bir amfi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Derimki ibanez rg350dx yada rg370dx al aralarındaki tek fark renk birisi siyah diğeri beyaz biri 620 biri 600 ytl mydükkanda al kaçırma güzel gitardır bide 15 wat marşal 200 ytl bide boss ds-1 pedal 77 ytl muhteşem 3'lü tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 sonunda aldık gitarıve diğerlerini G254 http://images.gittigidiyor.com/587/5875935_0.jpg Gigatech RP50 processor http://www.mydukkan.com/media/digitech_RP50.jpg Marshall 15watt cd amfi http://www.mydukkan.com/media/marshall.marshallmg15cd.jpg mydukkan nakit fiyatları itibariyle toplam 678,22YTL g254: 322,55 YTL Processor RP50 :156,09 YTL Marshall MG15CD : 199,58 YTL bende peşin 580 YTL'ye aldım. memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 heh benim gitardan almışsın ben de onu önerecektim zaten topiğin sonlarına geliodum. iyi yapmışsın g254 alarak. klavyesi özellikle çok rahattır tonları da iyidir. güzel processorle çok memnun kalırsın. ben 3 yıldır gitarla yaşadıklarımı söyleyeyim sonuç olarak da, gitarın kol girişindeki tutucu bi aparat var o çok çıkıo dikkat et kaybolursa kolu takamıyorsun :) bir de jak girişi biraz hassas dikkat et. hayrını gör güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 tremolo kolunu mu diyorsun.. o zaten çıkıp duruo..; onu tutan bişe mi vardı.. snyesinde kayıp mı ettik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2008 rp50 oyuncakdı yaw =( 160 liraya vamp 2 aldım yeni. Sizde 2. el adam gibi bişey düşünseydiniz keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 2.el kullanmayı sevmiyorum.. oyuncak fln ama işimi görüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 sıfırıda 200 210 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 washburn al şimdi ne çalacağını tam bilemez o bantam serisi zevki şekillendiği süre içerisinde keyifle çalabileceği gitarlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 arkadaşım aldım gitarı.. bak yukarda yazmışım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Gigatech RP50 processor dan memnun kalmıcaksın değim ben ilk başlangıçta cazıp ama arkadaşım kullanıyor hiç güzel tonları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 walla.. bana fazla bile.. gibi düşünüyorum şimdilik.. sonrası allahkerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar