KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Kardeşim ilk defa elektro gitar alacak. durumumuz: -en az 2yıl kullanılacak -fiyat aralığı : max750 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 97 yapımı Japon ibanez s470'imi satıyorum, gitarın işlevsel hiçbir problemi yok, ancak kozmetik olarak üzerinde zedeler mevcut, 11senelik bir gitar olduğunu unutmamak lazım. S'ler artık tamamen kore üretimi olduğu için şuanda japon s'leri 2. el harici bulmak sanırım mümkün değil, üzerinde ibanezin v1(hum) s1(single) v2(hum) manyetikleri bulunmakta. Köprü orj. floyd rose. Klavyesi ibanez jem serisinin klavyelerinden daha ince. Şuanda elimde resimleri yok ancak şişlide oturuyorum istediğin zaman gelip deneyebilirsin, şimdiye kadar ara ara satmaya karar verip vazgeçmiştim hep ancak artık gibson'um her ihtiyacımı karşılar bir duruma geldiği satmaya kararlıyım istediğim fiyat 550dolar sanırım şuan 650tl ediyor, istersen görüşelim yoksa zaten haftaya srv müziğe bırakıcam, fiyat orda 550usd'den fazla olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 saol.. 2. el almayı düşünmüyorum ama. zaten senin sattıın gitarın 0'ı 750 falan seninki bide 11 yıllık. Önerisi olan yok mu bana yA? tamam başlangıç gitarı olacak ama 2 yıl kullanacağımı göz ardı etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Benim gitarın sıfırı dediğin korea üretimleri en son zuhal'de 700euro idi. 11 yıllık olmasını bir eksi olarak görmekte garip. Herneyse tabiki senin seçimin. Mydükkan'da bir araştırma sonucu 0 ve uygun birşeyler bulabilirsin, yada en azından baya fikir verir şuanki piyasa hakkında. Edit; Mydükkan'dan baktım şimdi ben zuhale soralı olmuştu bir süre, şuanda koreler 800tl, haklısın biraz düşmüş, eğer düşünürsen bende indirim yapabilirim. Çünkü alet şuanda benimde işime yaramıyor. Ancak kararlıysan 1. ele o ayrı, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Kararlıyım 1.elde.. bakıyorum zaten oraya fakat bana oneri yapacak birileri yok mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bende 0 gibi duran cort viva gold 2 var bi kaç kez kullanmak nasip oldu . 2-3 kez çalıp prosesörü yanlş bağlayıp amfiyi patlatınca bidaa almadım elime jelatinlerine kadar duruyo orjinal telleri üstünde 550 ye falan veririm sanırsam kargo benden :P buda resmi düşünürsen pm at :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 0 alcam bi sanatçıyla gitarı arasındaki bağı düşünün.. o sadece bana ait olacak.. kimse tarafından daha önce kullanılmamış olacak.. bunu anlayabilir misiniz? tabi bunu anlayabilrsiniz. o yüzden 2. el önermeyin!!! o sadece bi araç değil benm için bir arkadaş olacak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 there goes brother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bakire olmazsa evlenmem diyosun yani:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kızma ama; bence ucuz veya 2.el gitarlardan alın para elinizde kalsın.1,5 yıl sonra yeni alırsınız.ben ibanez 350dx almıştım ve suan pek iyi durumda değil yeni almayı düşünüyorum yaza dogru,tatmin etmiyor 350dx suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sıfır al kafan rahat olsun ne tarz müzik yapmak istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 cort hiç önermem. epiphone dot studio semi-hollow güzel seri, yada lp serisinden. tabi çalmak istediğin tarza bağlı. şekil olsun, güzel ses olsun, kaliteli manyetik olsun dersen fender squier obey serisinden seçebilirsin. söylediklerim tam arkadaş olacak gitarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 rock tarz müzik yapacağım. Alternatif'e de kaçabilir.. aslında düşündüğüm gitarlar Cort X6, Ibanez SA120, Ibanez GSA60 Bi ara Epiphone LES PAUL ile Fender Vintage modified Telecaster Custom'unu düşünüyordum.. arkadaşlarım pek onaylamadı.. zaten Fender'in Squier modelleri nedense genelde tavsiye edilmiyor.. Kararsızım anlayacağınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 o fiyata alacağın gitarlar arasinda sadece cort x6 fiyatına göre cok kotu bi gitar deil.oburlerine elini sürme.özellkle ibanez gsa60 cok kotu bi gitardir baslangic olamiycak kadar kotu ilk gitarimdi orda biliyorm sirf sapinda ibanez yazio die almistim biseden anlamiyodum ama cok buyuk bi hata gercekten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hepsi kötü yani ?? peki sen ne önerirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Biraz daha pahalı ama manyetikleiyle falan çok iyi bu: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1447&gid=111 Bu da epey iyi. Ya da; Bunu alıp (112V olmasına yani 2007 model olmasına dikkat et) yanında da bu amfiyi alarak daha çok iyi bi alış veiş yapabilisin eğer amfin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ESP'de original Floyd Rose olması çok çekici. Line 6 yerine Marshall MG30DFX de alabilirsin. Amfi de en az gitar kadar önemlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 İbanez Rg 350 Dx bulursun o fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Amfi hakkında bir şey yazmamışsın. Amfin var mı? Varsa markası modeli nedir? Yoksa ona ne kadar bütçe ayırıyorsun. Washburn N2 de güzeldir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 aslında ben biraz daha fiyatı aşağıya çektim sonuçta ilk elektrı gitar olacak. 400 civarı düşünüyorum.. Amfi yok o da sanırım 10watt'lık bişey yeter. cort X5 nasıldır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ibanez al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sabit köprülü ibanez al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ibanez alma.o fiyata alcağın ibanezden cacık olmaz.onceki syfada hepsi kötü demedim o fiyata x6 al dedim yine onu diyorm düşürmüşsün ztn fiyatı x6 al ancak o kurtarır seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Cort X-6 yerine Cort X-2 tavsiye ederim ben.X-6 nın Floyd Rose'u 5 para etmez.Sadece kilidine para verirsin ki.Bence ilk gitarını kilitli alma ki kulağın gelişsin.Sonra 2. gitarda çakarsın bi japon ibanez olur biter. Bide Amfi alcaksan Marshall Mg serisinden alma derim.Alcaksan Valvestate serisinden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Rock/metal yapacaksan o fiyatlarda en iyi gitar Cort EVL K-4.EMG manyetikli floyd rose lu.Geçen hafta denedim gitarı süper bir alet, klavyesi çok rahat ,distortion ı güzel. Fiyatı 490 falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar