Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektro Gitar [Tavsiye]

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

97 yapımı Japon ibanez s470'imi satıyorum, gitarın işlevsel hiçbir problemi yok, ancak kozmetik olarak üzerinde zedeler mevcut, 11senelik bir gitar olduğunu unutmamak lazım. S'ler artık tamamen kore üretimi olduğu için şuanda japon s'leri 2. el harici bulmak sanırım mümkün değil, üzerinde ibanezin v1(hum) s1(single) v2(hum) manyetikleri bulunmakta. Köprü orj. floyd rose. Klavyesi ibanez jem serisinin klavyelerinden daha ince. Şuanda elimde resimleri yok ancak şişlide oturuyorum istediğin zaman gelip deneyebilirsin, şimdiye kadar ara ara satmaya karar verip vazgeçmiştim hep ancak artık gibson'um her ihtiyacımı karşılar bir duruma geldiği satmaya kararlıyım istediğim fiyat 550dolar sanırım şuan 650tl ediyor, istersen görüşelim yoksa zaten haftaya srv müziğe bırakıcam, fiyat orda 550usd'den fazla olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim gitarın sıfırı dediğin korea üretimleri en son zuhal'de 700euro idi. 11 yıllık olmasını bir eksi olarak görmekte garip. Herneyse tabiki senin seçimin. Mydükkan'da bir araştırma sonucu 0 ve uygun birşeyler bulabilirsin, yada en azından baya fikir verir şuanki piyasa hakkında.

Edit;
Mydükkan'dan baktım şimdi ben zuhale soralı olmuştu bir süre, şuanda koreler 800tl, haklısın biraz düşmüş, eğer düşünürsen bende indirim yapabilirim. Çünkü alet şuanda benimde işime yaramıyor. Ancak kararlıysan 1. ele o ayrı, saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 0 gibi duran cort viva gold 2 var bi kaç kez kullanmak nasip oldu . 2-3 kez çalıp prosesörü yanlş bağlayıp amfiyi patlatınca bidaa almadım elime jelatinlerine kadar duruyo orjinal telleri üstünde 550 ye falan veririm sanırsam kargo benden :P

buda resmi düşünürsen pm at :p

Sosyal ağlarda paylaş

0 alcam bi sanatçıyla gitarı arasındaki bağı düşünün..
o sadece bana ait olacak..
kimse tarafından daha önce kullanılmamış olacak..
bunu anlayabilir misiniz?
tabi bunu anlayabilrsiniz.

o yüzden 2. el önermeyin!!!
o sadece bi araç değil benm için bir arkadaş olacak!!!
Sosyal ağlarda paylaş

rock tarz müzik yapacağım. Alternatif'e de kaçabilir..

aslında düşündüğüm gitarlar Cort X6, Ibanez SA120, Ibanez GSA60

Bi ara Epiphone LES PAUL ile Fender Vintage modified Telecaster Custom'unu düşünüyordum.. arkadaşlarım pek onaylamadı.. zaten Fender'in Squier modelleri nedense genelde tavsiye edilmiyor..
Kararsızım anlayacağınız..
Sosyal ağlarda paylaş

o fiyata alacağın gitarlar arasinda sadece cort x6 fiyatına göre cok kotu bi gitar deil.oburlerine elini sürme.özellkle ibanez gsa60 cok kotu bi gitardir baslangic olamiycak kadar kotu ilk gitarimdi orda biliyorm sirf sapinda ibanez yazio die almistim biseden anlamiyodum ama cok buyuk bi hata gercekten:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Biraz daha pahalı ama manyetikleiyle falan çok iyi bu: http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1447&gid=111

Bu da epey iyi.

Ya da;

Bunu alıp (112V olmasına yani 2007 model olmasına dikkat et) yanında da bu amfiyi alarak daha çok iyi bi alış veiş yapabilisin eğer amfin yoksa.
Sosyal ağlarda paylaş

Cort X-6 yerine Cort X-2 tavsiye ederim ben.X-6 nın Floyd Rose'u 5 para etmez.Sadece kilidine para verirsin ki.Bence ilk gitarını kilitli alma ki kulağın gelişsin.Sonra 2. gitarda çakarsın bi japon ibanez olur biter.
Bide Amfi alcaksan Marshall Mg serisinden alma derim.Alcaksan Valvestate serisinden al.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...