Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 sırf bu yüzden blizzard sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Bone said: ad3m said: Tüm gnomelar ölsün sdf soykırım istiyorum lütfen blizzard. Duymamış olayım (td) şu şirin sevimli varlığa kıyabilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Birinin Tauren warriorlara olayın cüsseyle ilgili olmadığını, lvl 47 bi lock un (yeni reslenmiş) lvl 50 warrioru indirebileceğini anlatması lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Lindoras said: şu şirin sevimli varlığa kıyabilir misin ? Onu paramparça edip birde cannibalize basarım cesedine şirinmiş peah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 bunu söyleyen de çubuk bacaklı troll :P, wow da en şekil ırk undead gerisi yalan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Evet gerçekten male undeadler karizma gelgelelim kurbağa gibi olan female undeadler sux :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ad3m said: Lindoras said: şu şirin sevimli varlığa kıyabilir misin ? Onu paramparça edip birde cannibalize basarım cesedine şirinmiş peah! Ateşlerde yanarsın tövbe de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ad3m said: Evet gerçekten male undeadler karizma gelgelelim kurbağa gibi olan female undeadler sux :P Dimı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Oba bu mountlardan kaldımı piyasada undead male rox! PS : Adam hwl gear koymuş prd baya eski sanırım ss =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Eski baya 2005 yaz son baharda olmuşdum r14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Dur VAY AK forumlarina yazdigimi c/p edeyim, gnome hasretine dayanamadim Magtheridon'daki chari kasiyorum ben de :) said: Genclik, gecen gun guild chatte gnome warriorimi bildiginiz aserdigimi farkettim birden, girdim bi magtheridona bakayim diye. Lionheart helm, might set, flameguard gauntlets falan tam nostalji olmus karakter 2 yila yakin olmus login olmayali. Bi baktim guild invite geldi Khadgar's Rage, tekrar kurulmus Sunwell 2. bossa gelmisler t4 ile illidan kesmis psikopatlar. A dedim iyi ben de bunu kasayim lan canim cekiodu essek gibi millet de orda. Gittim Penth diye de rename attim. 2 level da rested var oh 62 yaptim hala rested hatta euheuh Neyse ne dicem, biraktim falan sanmayin VAY AK sonuna kadar da bu aralar pek sik giremicem aklinizda olsun. Zaten ZA raidleri haric yapacak biseyim yoktu, badge rewardlardan alacagimdan fazla da badgeim var memur gibi daily yapiyorum sadece yani, baydim hafif. Hem KZ'ye item ihtiyaci olanlar alinsin gecen de dedigim gibi. ZA raidlerine hep varim tabi, ve isalah Gruul+ a: ) Nerde bu yavsak falan demeyin diye yazayim dedim, bi de karakterimle cat diye login olmayin dun disconnect ettirip olduren serefsiz kimse badgeleri lootlamayi unutur umarim karazhanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ad3m said: Evet gerçekten male undeadler karizma gelgelelim kurbağa gibi olan female undeadler sux :P undead female suxmış. peah sensin sux. oyundaki en kral emotelar dişi undeadlerde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar