Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gnome umu seviyorum :)

Theridone

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...

Dur VAY AK forumlarina yazdigimi c/p edeyim, gnome hasretine dayanamadim Magtheridon'daki chari kasiyorum ben de :)

said:
Genclik, gecen gun guild chatte gnome warriorimi bildiginiz aserdigimi farkettim birden, girdim bi magtheridona bakayim diye.
Lionheart helm, might set, flameguard gauntlets falan tam nostalji olmus karakter 2 yila yakin olmus login olmayali.

Bi baktim guild invite geldi Khadgar's Rage, tekrar kurulmus Sunwell 2. bossa gelmisler t4 ile illidan kesmis psikopatlar. A dedim iyi ben de bunu kasayim lan canim cekiodu essek gibi millet de orda. Gittim Penth diye de rename attim. 2 level da rested var oh 62 yaptim hala rested hatta euheuh

Neyse ne dicem, biraktim falan sanmayin VAY AK sonuna kadar da bu aralar pek sik giremicem aklinizda olsun. Zaten ZA raidleri haric yapacak biseyim yoktu, badge rewardlardan alacagimdan fazla da badgeim var memur gibi daily yapiyorum sadece yani, baydim hafif. Hem KZ'ye item ihtiyaci olanlar alinsin gecen de dedigim gibi. ZA raidlerine hep varim tabi, ve isalah Gruul+ a: )

Nerde bu yavsak falan demeyin diye yazayim dedim, bi de karakterimle cat diye login olmayin dun disconnect ettirip olduren serefsiz kimse badgeleri lootlamayi unutur umarim karazhanda.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...