FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 tek isteğim 3ten fazla yememek şu durumda.. kazanmamız çok büyük süpriz olur, bala olur, döte olur.. kaybedelim bari de fark yemeden, veya rövanşında bişeyler yapabilecek şekilde kaybedelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 FromTheHell said: tek isteğim 3ten fazla yememek şu durumda.. kazanmamız çok büyük süpriz olur, bala olur, döte olur.. kaybedelim bari de fark yemeden, veya rövanşında bişeyler yapabilecek şekilde kaybedelim.. Gerçekci olan galatasaraylıları herzaman sevmişimdir ama cidden kabullenin artık yani 8 yıldır kadıköyde yenemiyosunuz sanırım 1 kere berabere kaldık çok zor kazanmanız çok.galatasaray kazanırsa(ki olmaz öle bişi)cidden ama cidden süpriz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 FromTheHell said: tek isteğim 3ten fazla yememek şu durumda.. kazanmamız çok büyük süpriz olur, bala olur, döte olur.. kaybedelim bari de fark yemeden, veya rövanşında bişeyler yapabilecek şekilde kaybedelim.. abi şöyle bişi var çoktandır derbilerde şöyle başa baş hırslı geçen maç görmedim. Galatasaraydan güzel futbol bekliyorum ama bu kadroyla çok zor şuanda hani iyi oynayın yenin dicem neredeyse ama yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bazı arkadaşlar bizi her sene yenin biz de her sene uefa kupasını alalım diyor..biz sizi her sene yeniyoruz fakat sizi her sene uefayı alırken göremiyoruz biraz sorumluluk lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 gs kaybeder gibime geliyor ama fark fln olmaz ama turu gs atlar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bi araba gol atarız. Tahminim 7-1 biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Antu Tarife değişmeyecek! Kabus görmeye Cehennemi yaşamaya HAZIR MISIN? Arkana yaslan ve şöleni izle... (uh lelelelele uh lelelele uh lelele fe ner bah çe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Polan said: FB-0 GS-1 Gol:Barış Özbek... :DAhaha bu lafı inşallah 6 golle yemem...ahahahahahahahah bu yorumun üstüne bişi demiyorum ben adam son noktayı koymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 ayhan lincoln linderoth yok, bi de ustune hasan sas, nonda felanda yok. toplamda 9 eksigi var. gs bu eksiklerle pek derbi alamaz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 fb-gs : 2-0 veririz bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 selam, bu maci hangi kanal veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 lig tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 güzel maç olsun. sopcastten izlerken fazla takılmasın. bol gol olsun kim yenerse yensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Apex said: lig tv. hangi lig tv ? dsmart mi yoksa digiturk mu? bizde dsmart var ama parali bi kanalmi dsmarttaki lig tv? aciyorum cunku simsiyah bi ekran geliyor onumede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 zevkli maç olsun.ezici bir skor olmasın.takımımız cok genç.çok eksik var.yenilceksek 2-1 3-1 3-2 4-3 falan yenilelim :) ama derbi oldugu için her zaman bir umut var.belli olmaz nolcagı. orkun un ilk yarım saat performansı cok önemli.eğer saçma gol yerse farka gider fner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kermit said: güzel maç olsun. sopcastten izlerken fazla takılmasın. bol gol olsun kim yenerse yensin. sopcast için ligtv linkini verirmisin aradımda bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 39200 numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kertenkel said: 39200 numarası saol :) repim yok olunca veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sopcast programını biri upload laya bilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 lol sopcast'te adam yarı olunca VH1 açtı hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 walla ben ilk devrede iki takımın performansını da beğendim. Kamyon servet aglattı semihi orası ayrı ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 spompas said: sopcast programını biri upload laya bilirmi? link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 bizde de fashion tv açtı yaw asdsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Oh be yemedik çok korkmuştum. Servet hayvanlaştı gereksiz sarı gördü. Ayrıca ilginç bi şekilde bizim 3 pozisyonumuz var Fener'in yok. Şaban düzgün vursaydı bi golümüz bile olabilirdi de o kadar mı kötü vurulur yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 adam delirdi baby tv açtı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar