Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Marduk'u gecinde, Odin derki ragnarokda gök başımıza yıkılacak, demekki kafamıza bişi düşerek muhtemelen taş düşerek kiyameti yaşıyacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Marduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 2012 3.akp iktidarının seçiminin tarihidir.böyle bir iktidar varken kıyamet kopmaz. edit:tüh 2011 olmuş anayasa değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Marduk da türbanlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mortis said: Marduk da türbanlıymış asdadsadd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frenbalatasý Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 -Cleglaw- said: neyse 2012 de öğrenicez herşeyi eheh Ben o kadar bekleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ewt 2012 de kıyamet kopucak cunku KARSIYAKAMIZ champiyonlar ligi kupasını havaya kaldırıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Şimdi ne alaka Ksk ile?100. yılımız die mi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ewt 100 yılımız oldugu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 KSK 1912 MARDUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ateş-su-toprak-tahta formülüyle geri gönderilebilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Marduk Site baktım sitelerine öyle bi açıklama yok. yalan haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 anasını satim 4.sınıf öğrencisiyim okul bitmez 2012' ye kadar pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bu sene de Metallica Türkiye'ye gelecek söylentileri var... Yalan efendim 2012'de gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Drakkahn said: Benim duyduğum kadarıyla da Kıyamet gelecek evet 2012'de fakat Kıyametin kelime anlamı hepimiz ölücez, ölenler dirilecek, dünyanın son günü gibi değil. Kıyam et. Yanı uyandır. Yani bir uyanış çağına gireceğiz. İnsanlar daha bilinçli olacak, öğrenme kapasitemiz artacak, bir çok sorun halllolacak (kansere çare, aidsin sonu gibi). İnsanoğlu level atlayacak bir bakıma. Benim duyduklarımdan anladığım budur. Kutsal kitaplarda bahsedilen altın çağın bu olduğuna inanan bir kesim de var. Refah içinde savaşsız 200 yıllık bir dönem... bunları ben de okudum da çok mantıklı gelmedi. bence bodozlama ölecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ben ölmiyecekmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Yok abi tekrar dirilme falan.Direk ovnaj,yatacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 adamınbiri said: Ben ölmiyecekmişim. yemişler seni. rap rock kardesligi olucak beraber gidicez solediler bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 rock ve rap aynı kandan fuat ve çilekeş+marduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Lan şimdiden okulu bırakıp sondaj işine girsem, en iyi sondajcı olsam, NASA beni ve ekibimi Marduk'u yok etmeye gönderir mi ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bi dene bakalım göndermezse bidahaki göktaşına bakıcaz dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Öylede böylede ölmicez mi beeee bırak o taşcağızda çarpı versin Dünyacağıza..İnsancağızlarda ölecek nasıl olsa tüm canlıcağızlar ölecek.Her zaman bi nokta vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 AND HAPPY THE END! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 lan dünyanın sonu gelse ne olur gelmese ne olur her şeyin bi sonu var. öle de olsa bölede olsa ölcez gitcez :) ha 2012 ha 2512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ben doğarken ölmüşüm abiğğğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar