Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuzi Fiyata site yapıyorum :)

junkcan

Öne çıkan mesajlar

Bi teklifim var;
Ya bu tarz reklam yapilmasi kaldirilsin.
Ya da bu tur konulara insanlar ayar vermek/elestirmek icin girmesin. Ama obur taraftan da elestirilmeyecekse forumda olmasinin ne anlami var diyo insan. Bu noktada da birinci onermeye donuyoruz, izin verilmesin. Nedenim de su, burda bu tur calisarak ekmek parasini kazanmaya calisan cok kisi var. Herkesin gelip tek tek bu isi yapmasi epey bi karambol sebebi olur. Daha once de tartismistik sanirim bunlari.

Her neyse, ozetle, ya bu tur konular kapatilsin, ya da ayar vermekten/vermeye calismaktan vazgecilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi web işine yeni giren birinin yaptığı işler gibi görünüyor. Zira daha önce de bahsedildiği gibi dinamik bir yapı ortada yok şimdilik... Bunun yapılabilmesi için en azından giriş seviyesinde asp ya da php ve bunun yanısıra sql ya da mssql bilinmesi ve veritabanı mantığına aşina olunması gerekiyor.Ayrıca tasarım da varolan bir şablona ait. İlk bakışta bir an joomla tasarımı sandım hatta. Özgün değil. Joomla dedim de aklıma geldi. Ben mesela joomla gibi açık kodlu yazılımların kullanımında uzman olsam bu tarz dinamik sitelere asla para verme ihtiyacı hissetmem. Artı bunun bilmeyenlere de bu işi cuzi fiyata ve çok kısa zamanda yaparım. Tabii sonuçta en azından temel ya da orta seviye php-asp ve veritabanı yönetimi bilmek gerekli..

Yalnız girişim takdir edilesi. Ellerine sağlık. I like your style blabla...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...